Home / Stil / Hur man bär en hoodie med dragkedja
Hur man bär en hoodie med dragkedja

Hur man bär en hoodie med dragkedja

För er som redan älskar att bära huvtröjor borde inte heller luvtröjor med dragkedja vara nya. Det är bara några bra grejer som är väldigt lätta att styla och dra av. Om du till exempel bär den med en vit t-shirt, skinny jeans och vita sneakers kommer du redan att se ungdomlig och stilig ut. För att visa dig några fler kreativa alternativ har jag sammanställt en lista över de bästa hoodieidéerna jag har samlat. Låt mig nu visa dig den coola listan.

Röd luvtröja med dragkedja, vit linne och slitna skinny-jeans


källa

Låt mig börja den här listan med snygga och avslappnade outfitidéer med en mer energisk outfit. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en röd luvtröja med dragkedja och ett vitt linne med scoop-neck. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta läderkängor för att se stiliga och ungdomliga ut.

Marinblå kavaj med vit luvtröja med dragkedja och svart cropped t-shirt

Marinblå kavaj med vit luvtröja med dragkedja och svart cropped t-shirt
källa

Här är en lågmäld sexig outfit som använder en knepig lagerteknik. Bär en svart beskuren t-shirt med en vit luvtröja med dragkedja för toppen. Lägg till ett extra lager genom att bära en marinblå kavaj över båda. Istället för att bära skinny-jeans, prova ljusblå boyfriend-jeans med muddar och koppla ihop dem med svarta läderstövlar för en pojkaktig och snygg touch.

Svart och grå luvtröja med dragkedja och vit oversized v-ringad t-shirt

svart och grå luvtröja med dragkedja och vit oversized v-ringad t-shirt
källa

Här är en väldigt enkel och luftig svartvit look. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit lite oversized V-ringad t-shirt och en svart och grå luvtröja med dragkedja. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Mycket intressant, använd ett par leopardmönstrade klackar för att lägga till en feminin touch till denna förment pojkaktiga look.

Vit luvtröja med svarta jeans med raka ben

vit luvtröja med svarta jeans med raka ben
källa

Här är en annan svartvit outfit, men den här gången är det en mycket mysigare variant. Bär en vit t-shirt med en vit luvtröja med dragkedja för toppen. Kombinera dem med svarta raka jeans istället för smala jeans för att se mer avslappnade ut. Bär vita sneakers för att komplettera denna outfit på ett rent och enkelt sätt.

Svart bomberjacka med huva och vita minishorts

svart bomberjacka med huva och vita minishorts
källa

Huvtröjan med dragkedja passar inte bara bra till jeans, utan även till shorts. Här är till exempel en svart luvtröja med dragkedja som nästan ser ut som en bomberjacka. Kombinera den med en vit t-shirt och vita minishorts. För att se ännu mer uppfriskande ut kan du bära ett par vita sandaler för att fullända outfiten.

Grå luvtröja med dragkedja, svart linne med scoop neck och skinny jeans

grå luvtröja med dragkedja, svart linne med scoop-neck och skinny jeans
källa

Detta är en mycket ungdomlig och mysig look. Det är den typiska färgkombinationen grå, svart och blå som du kan se när du tittar runt i skolor. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära ett svart linne med en grå luvtröja med dragkedja och blå skinny jeans. Bär vita sneakers för att komplettera outfiten.

Svart luvtröja med grå tröja och stickad mössa

svart luvtröja med grå tröja och stickad mössa
källa

För att se stilig och lite konstnärlig ut, här är en outfit som är lätt att ta på sig som du kanske vill prova. Som topp kan du bära en grå tröja med rund hals och en svart luvtröja med dragkedja över. Kombinera den med gråa skinny jeans och vita sneakers. Avsluta med att bära en grå stickad mössa för att göra denna outfit mer unik och mysigare.

Svart luvtröja med dragkedja med matchande minikjol

svart hoodie med dragkedja och matchande minikjol
källa

Fram till denna punkt har jag visat att du kan bära shorts eller jeans med din hoodie för att se bra ut. Låt oss nu titta på en kjoloutfit. För en tjejig och vacker look kan du bära en svart luvtröja med dragkedja och en vit t-shirt. Kombinera dem med en svart minikjol och vita sneakers för att se ungdomliga och attraktiva ut.

Mörkblå kavaj med svart tryckt hoodie och grå chinos

Mörkblå kavaj med svart tryckt hoodie och grå chinos
källa

Bär en luvtröja med dragkedja i svart med en marinblå kavaj för denna unika lagerdräkt som får dig att se väldigt konstnärlig ut på jobbet. För resten av outfiten, bär gråa cropped chinos och ett par svarta ankelboots i läder för att fullborda looken.

Grå sporthuvtröja med mörkblå joggingbyxor

grå sporthuvtröja med mörkblå joggingbyxor
källa

För att få denna enkla och sportiga outfit som definitivt kan bäras som en joggingoutfit, kan du bära en blå t-shirt med en grå sporthuvtröja med dragkedja upptill. Bär dem med joggingbyxor i marinblå bomull och vita löparskor för att se sportiga och avslappnade ut.

Luvtröja i svart fleece och joggingbyxor

svart luvtröja med dragkedja i fleece och joggingbyxor
källa

När vädret blir lite kallare kan du ändra din strategi och bära en luvtröja i svart fleece med dragkedja istället för din vanliga. Kombinera den med en svart t-shirt och svarta träningsbyxor för att se mörk och cool ut. Till skorna kan du bära ett par svarta och vita low-top sneakers för att fullända looken.

Svart skinnjacka med citrongul hoodie och scoop neck

svart skinnjacka med citrongul luvtröja och urringad topp
källa

Här är en väldigt kreativt designad lagerlook som verkligen kan få dig att sticka ut från mängden och se glad ut. Bär en svart tribalväst och en citrongul luvtröja med dragkedja för toppen. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en svart skinnjacka för att göra denna outfit omedelbart elegant. Bär svarta skinny jeans med leopardmönstrade oxfordskor för att se unika ut.

Vit och grå baseballjacka med dragkedja över hoodie med shorts och leggings

Vit och grå baseball-huvtröja med dragkedja, shorts och leggings
källa

För att skapa denna eleganta och ungdomliga lagerlook kan du bära en grå och vit baseballjacka över en marinblå hoodie med dragkedja för att skapa några eleganta lager. Kombinera dem med svarta minishorts och svarta leggings för att fortsätta den smarta användningen av lagertekniken. Bär roséguld och vita sneakers för att komplettera outfiten med en lätt feminin touch.

Jag hoppas att du gillar idéerna med hoodies med dragkedja som jag just delade. För dig som vill vara diskret men se bra ut är listan ovan för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*