Home / Stil / Hur man bär en höstjacka
Hur man bär en höstjacka

Hur man bär en höstjacka

För att se snygg ut på hösten är det en bra idé att bära en enkel och luftig jacka. Jag brukar kalla de typer av jackor som inte är för tjocka eller för tunna för höstjackor. De är generellt väldigt lätta att styla och dra av eftersom det inte får dig att se lika tjock och klumpig ut som en vinterjacka skulle göra för dig. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag satt ihop några av de bästa idéerna för höstjackor för dig. Låt oss nu dyka in.

Ljusrosa höstjacka med skärp och mörkblå skinny jeans


källa

För att skapa den här listan med luftiga och snygga outfitidéer, skulle jag vilja börja med att visa dig en trevlig business-casual outfit. För att forma denna look kan du bära en ljusrosa trenchjacka med bälte. Kombinera den med en vit t-shirt och mörkblå skinny jeans med muddar. Bär ett par ankelboots i grå mocka för att fullborda den coola looken.

Brun höstkavajjacka med ljusblå chambrayskjorta

brun höstkavaj med ljusblå chambrayskjorta
källa

För att se ännu smalare och längre ut är det en bra idé att bära en relativt kort och figursydd höstjacka. I det här fallet kombineras en brun kavaj med en ljusblå chambray-skjorta. Du kan para dem med svarta chinos med smal passform. Bär klackar med ormtryck för en mogen och feminin touch.

Svart skinnjacka med mörkblå slitna skinny jeans

svart skinnjacka med mörkblå slitna skinny knee jeans
källa

En svart skinnjacka med slim fit och inte för tjockt tyg kan definitivt bäras som höstjacka. Du kan para ihop jackan med en svart spets-t-shirt och mörkblå skinny jeans. Ett par svarta gladiatorklackar och en svart läderhandväska är limmet som för samman denna outfit.

Svart höstmotojacka med bikerbyxor och stövlar i läder

svart moto fall jacka med läder biker byxor och stövlar
källa

För att uppnå denna supercoola helläderlook kan du bära en svart slim fit moto-läderjacka med en grå slim fit t-shirt. Kombinera den med svarta skinnbyxor. Till skorna kan du bära ett par ankelstövlar i svart läder. Lägg till en handväska i svart läder till mixen för att se supercool ut.

Ljusrosa kavaj som bärs med ett grått linne och jeans med rivna muddar

Ljusrosa kavaj som bärs med ett grått linne och jeans med rivna muddar
källa

För att få den här snygga och damlika outfiten som kan bäras både som streetoutfit och som en business casual outfit, kan du bära en ljusrosa slim fit cropped blazer med ett grått linne med avslappnad passform. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar. Till skorna kan du bära ett par ljusrosa spetsiga klackar i läder med remmar för att fullända outfiten.

Svart och vit randig t-shirt med grå höstjacka

svartvitrandig t-shirt med grå höstjacka
källa

För att uppnå denna snygga och lite pojkaktiga look kan du bära en svart och vit randig långärmad t-shirt med en grå jeansjacka på hösten. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med knämanschetter. Bär ett par ljusgrå stövletter i mocka till skorna. Lägg till en handväska i brunt läder till mixen för en ännu snyggare look.

Grårutig kavaj med vit linne med scoop-neck och boyfriend-jeans

grå rutig kavaj med vit linne med scoop-neck och boyfriend-jeans
källa

För att forma denna lite unisex-outfit kan du bära ett vitt löst sittande linne och en grå rutig tweedkavaj över för att skapa några coola lager. Kombinera dem med ljusblå boyfriend-jeans. Bär ett par ljusrosa läderklackar för att komplettera din outfit med en lätt damlik touch och för att balansera saker och ting.

Höstjacka i brun mocka med fransar, vit blus och svarta jeans

brun mocka höstjacka med fransar, vit blus och svarta jeans
källa

För att uppnå denna snygga och unika outfit kan du bära en vit linneblus med en höstjacka med kamelmockafransar för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. Till skorna kan du bära antingen svarta ballerinor eller balettkläder för att fullända outfiten snyggt.

Grå kavaj med vit button down skjorta och svarta jeans med muddar

grå kavaj med vit skjorta och svarta jeans med muddar
källa

För att få den här snygga och eleganta outfiten kan du bära en vit slim fit skjorta med en grå kavaj över. Kombinera med svarta jeans med muddar i slim fit. För resten av looken, bär ett par svarta läder rundade tåklackar och en svart läderhandväska för att fullborda looken.

Blå denim höstjacka med vit t-shirt och svarta skinny jeans

blå denim höstjacka med vit t-shirt och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå denna pojkiga och snygga look kan du bära en benvit t-shirt med en lite överdimensionerad blå jeansjacka för pojkvän. Kombinera dem med smala jeans och ett uttalat svart bälte. Till skorna kan du bära ett par stövlar i svart mocka för att avsluta outfiten snyggt.

Grå kavaj med V-ringad t-shirt och mörka skinny jeans

grå kavaj med v-ringad t-shirt och mörka skinny jeans
källa

För att forma denna avslappnade lagerdräkt kan du bära en vit V-ringad t-shirt och en grå casual kavaj på toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par svarta loafers i mocka för att se stilig och helt enkelt unisex ut. Lägg till en handväska i grått läder för att fullända looken.

Grå parkajacka med skärp och mörkblå jeans med muddar

Grå parkajacka med skärp och mörkblå jeans med muddar
källa

För att få den luftiga och attraktiva outfiten som du kan bära för både jobbet och en avslappnad mötesplats, kan du bära en vit t-shirt med en grå höstjacka med bälte. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar. Till skorna kan du bära ett par ljusgrå stövletter i mocka för att fullända outfiten.

Svart skinnjacka med vit t-shirt och grå sidenscarf

svart skinnjacka med vit t-shirt och grå sidenscarf
källa

För att bilda en typisk höstoutfit hjälper en sidenscarf mycket. Till exempel kan du bära en grå sidenscarf med en vit t-shirt och en svart motojacka för att skapa några väldigt snygga lager. Bär den med gråa skinny jeans och svarta läderstövlar för att fullända looken.

Jag hoppas att du gillade idéerna till höstjackor som jag just delade med dig. De kan få dig att se riktigt luftig och stilig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*