Home / Stil / Hur man bär en hösttröja
Hur man bär en hösttröja

Hur man bär en hösttröja

För att se luftig och stilig ut på hösten finns det inget som är som att bära en vackert designad hösttröja. Med den allmänna termen hösttröjor menar jag i princip de tröjor som kan hålla dig tillräckligt varm på hösten men som inte är skrymmande och bättre bärs med en tjock kappa över dem. Så det här är i grunden ett väldigt brett och intressant ämne som kan hjälpa dig att se bättre ut i höst. Bonuspoängen är att den är extremt enkel att styla och dra av. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för hösttröjor som jag har samlat åt dig. Låt oss nu kolla in den coola listan.

Grå hösttröja med tunika, halsringning och mörkblå skinny jeans


källa

Låt mig börja den här listan med attraktiva outfitidéer med en bekväm och lättillgänglig business-casual outfit. För att forma just den här looken kan du bära en grå longline hösttröja med en huva överst. Kombinera den med mörkblå lätt trasiga skinny jeans. Bär rouge rosa stövlar med öppen tå för att se både snygg och damlik ut.

Höstvit chunky v-ringad tröja i kombination med svarta cropped skinny jeans

vit chunky hösttröja med v-ringad tröja tillsammans med svarta cropped skinny jeans
källa

Detta är en mycket uppfriskande och stilig affärsdräkt som du kommer att vilja bära vardagligt på kontoret på fredagar. Bär en vit tunikatröja med V-ringad till toppen. Kombinera den med svarta beskurna otvättade skinny-jeans. Bär ett par ankelboots i kamelmocka för att lägga till lite stil till din outfit.

Grå V-ringad ribbad hösttröja och svarta leggings

grå ribbad v-ringad hösttröja och svarta leggings
källa

För att uppnå denna mysiga och attraktiva look kan du bära en grå oversized ribbad hösttröja med en bred V-ringning över. Kombinera den med svarta leggings för att få dig att se extra lång och smal ut. Bär ett par stövlar med snörning i mocka till skorna. Lägg till en handväska i svart läder för att se mer sofistikerad och elegant ut.

Ljusrosa chunky ribbad hösttröja med svarta slitna skinny jeans

vit chunky ribbad hösttröja med svarta slitna skinny jeans
källa

För att göra den här luftiga och damlika streetoutfiten perfekt för tillfälliga sammankomster kan du bära en ljusrosa chunky ribbad hösttröja som kärnan i outfiten. Kombinera den med svarta skinny jeans. Bär ett par ankelboots i svart läder för att fullborda den coola looken.

Grön polotröja cropped turtleneck och ljusblå slim fit jeans

Grön polotröja cropped turtleneck och ljusblå slim fit jeans
källa

För att forma denna avslappnade streetlook kan du bära en grön polotröja som är avslappnad och beskuren för att få din midja att se högre ut och därför smalare. Ljusblå slim fit jeans och vita sneakers är det perfekta komplementet till denna outfit.

Vit stickad turtleneck med svarta skinnbyxor

vit polokrage med kabelmönster och svarta läderbyxor
källa

Detta är en iögonfallande outfit som passar särskilt dig som gillar att se unik ut. För att forma denna outfit kan du bära en vit polotröja till toppen. Kombinera den med svarta skinnbyxor. Bär ett par svarta balettkläder för dina skor för att fullborda looken.

Grå lång cardigan med V-ringad tunika T-shirt

grå tunikakofta med V-ringad tunikat-shirt
källa

För att forma denna luftiga och snygga lagerdräkt kan du kombinera en ljusgrå tunikat-shirt med v-ringad t-shirt med en grå stickad tröja för att skapa snygga och vackra lager. Kombinera dessa plagg med ljusblå slitsade slim fit-jeans med muddar. Bär lätta ankelstövlar i kamelmocka för att fullborda looken.

Vit cropped pullover med urringning och gråa skinny jeans

vit tröja med kort halsringning och gråa skinny jeans
källa

Det här är en ledig streetoutfit som du kan bära för att passa höstvädret. Bär en vit tröja med kort halsringning över en vit topp. Kombinera dem med mörkgrå skinny-jeans för att se avslappnade och smala ut. För skor, bär ett par rosa balettskor med spetsig tå för att komplettera outfiten.

Grön ribbad tröja med blå ribbade jeans med muddar

grön ribbad tröja med blå ribbade jeans med muddar
källa

För att uppnå denna uppfriskande och snygga höstlook kan du bära en grön ribbad tröja med avslappnad passform och ljusblå skinny jeans med en distressed manschett. Bär ett par ankelstövlar i bruna mocka för att ge skorna en extra snygg look. Lägg till en axelväska i svart läder till mixen för att fullborda looken.

Vit oversized hösttröja med tunika och svarta skinny jeans

vit tunika oversize hösttröja med svarta skinny jeans
källa

Detta är en ganska konstnärlig och uppfriskande look som du kanske vill bära på semestern. För att forma denna look kan du bära en avslappnad vit tunikatröja och svarta skinny jeans. För resten av outfiten, använd ett par ankelstövlar i kamelmocka och en vit fedora för att lägga till en konstnärlig touch till outfiten.

Vit ribbad tunikatröja med fuskringning och blå skinny jeans

vit, ribbad tunikatröja med ståkrage och blå skinny jeans
källa

Detta är en minimal outfit som kan få dig att se attraktiv och tillgänglig ut, särskilt på hösten. För att uppnå denna look kan du bära en vit stickad tröja med hög hals och ljusblå skinny jeans. Bär ett par vita sandaler för att sätta en uppfriskande touch till looken.

Grå V-ringad stickad tröja med avslappnad passform med slitna boyfriend-jeans

Grå stickad tröja med avslappnad passform med V-ringning och slitna boyfriend-jeans
källa

Detta är en lågmäld sexig outfit som du kanske vill bära för avslappnade vänner. Bär en djup V-ringad grå oversized tröja över en svart bralette. Kombinera dem med hårt slitna boyfriend-jeans för att se snygga och pojkaktiga ut. Bär vita sneakers för att snyggt slå in outfiten.

Vit oversized tröja med grå stickad halsduk

vit oversize tröja med grå stickad halsduk
källa

För att uppnå denna minimalistiska och attraktiva affärsmässiga look, kan du bära en avslappnad höstvit tröja och en grå halsduk överst. Kombinera dem med svarta skinny jeans eller svarta leggings. Bär ett par mörkbruna ankelstövlar med snörning i läder för att fullända looken.

Här är idéerna för hösttröjor som jag vill dela med dig. Prova dem för att få dig att se vacker och naturlig ut på hösten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*