Home / Stil / Hur man bär en khaki klänning
Hur man bär en khaki klänning

Hur man bär en khaki klänning

För att se stilig och luftig ut finns det en typ av klänning som kan hjälpa dig med det. Det kanske var lite underskattat. Det speciella är khaki-klänningen som saknar kristalldefinition. För många betyder en khaki klänning en klänning som är grön och oftast är gjord av ett grövre och lite tjockare tyg som känns lite pojkaktigt. För vissa andra människor kan alla gröna klänningar som ser snygga ut kallas en khaki klänning. Den sanna definitionen spelar ingen roll så länge vi vet hur man ser bra ut med den. Det jag ska visa dig är några riktigt snygga khaki-outfitidéer. Låt oss ta en titt.

Grön khaki klänning med vita låga sneakers


källa

För att börja med den här listan med bra outfitidéer, ska jag visa dig en väldigt snygg och ungdomlig streetlook. För att uppnå denna look, bär en grön miniklänning i khaki som kärnan i outfiten. Kombinera klänningen med en vit, vit, klassisk Converse. Komplettera din outfit med en svart crossbody-väska i läder.

Grön slim fit miniklänning i khaki med knappbälte och svarta stövlar

grön smal passform mini-khaki button down-klänning med svarta stövlar
källa

För att skapa den där eleganta affärsoutfiten som är någonstans mellan business casual och semi-formell, här är vad du vill göra. Bär en slim fit klänning med grönt khaki bälte. Kombinera klänningen med svarta stövlar. En handväska i svart läder är en bra kombination för att avsluta din outfit.

Grön kortärmad khaki t-shirt klänning med vita sneakers

grön kortärmad khaki t-shirtklänning med vita sneakers
källa

Ibland är den enklaste och mest minimala outfiten det du ser bäst ut i. Det är inte intuitivt, men det är vad det är. Till exempel, för att uppnå denna superuppfriskande look, kan du bära en grön kortärmad t-shirt khaki klänning med ett par vita low-top sneakers. Komplettera din outfit med en svart crossbody-väska i läder.

Grön khaki klänning med axelväska i vit läder

grön khaki klänning med axelväska i vit läder
källa

Detta är en mycket elegant outfit som du kan bära till en semi-formell eller till och med en formell tillställning. Klädseln är inte så komplex och du kan ta av den väldigt lätt. Bär en grön ärmlös smal passande miniklänning i khaki för att komplettera denna outfit. Kombinera den med en handväska i vitt läder och ljusrosa klackar med öppen tå för att fullända looken.

Bältad Button Up utsvängd Mini öppen tå Khaki Klänning

Utsvängd miniklänning i khaki med knappstängning och klackar med öppen tå
källa

Här är en väldigt snygg och luftig outfit som har en boho chic känsla. För att uppnå denna look, bär en kortärmad grön miniklänning i khaki. Kombinera den med ett par svarta och silver klackar i tribal stil med öppen tå. Lägg till en crossbody-väska i svart läder till mixen för att komplettera din look med elegans.

Svart skinnjacka med miniklänning med knytband i midjan

svart skinnjacka med miniklänning med knytband
källa

För dig som vill se ännu mer stilren ut är det en bra idé att göra några lagerknep och lägga till ett läderelement i mixen. Du kan till exempel bära en grön klänning med en mini khaki slips och en svart skinnjacka. Kombinera dem med svarta leggings och svarta spetsiga klackar i läder för att se snygga och eleganta ut.

Långärmad khaki klänning i criss cross halsringning i chiffong

långärmad khaki klänning i chiffong med korsringning
källa

Här är en väldigt luftig outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. Det är perfekt att bära denna outfit för sammankomster eller vänner. För att komplettera denna outfit, bär en grön chiffong maxi khaki kors och tvärs. Kombinera klänningen med ett par stövlar i svart mocka för att se superchic ut.

Svart filthatt med långärmad tröja och khaki klänning med miniband

svart fedora med långärmad tröja och khaki klänning med miniband
källa

Det här är en väldigt konstnärlig outfit som du kanske vill ha på dig om du vill sticka ut ännu mer. Kombinera en svart slimmad kabeltröja med en grön khaki miniklänning för att få ihop denna look. Lägg till en svart filthatt och ett par stövlar i svart mocka för att se elegant och konstnärlig ut.

Bodycon knälång klänning med lång kavaj i läder

Figurnära knälång klänning med lång läderkavaj
källa

Det här är en outfit som får dig att se anständigt sexig ut genom att visa upp några kurvor. För att uppnå denna look kan du bära en grön khaki-knälång klänning med en svart långlinjekavaj i läder. Kombinera dessa plagg med nakna sandaler med rem för att se chic ut.

Grön klänning med knäppning i midjan

grön midjeknapp khaki klänning
källa

Så du ser luftig och attraktiv ut. För att skapa denna look, bär en grön midiklänning med en khaki slips som kärnan i outfiten. Klänningen har några subtila silver paljettdetaljer som gör den mer unik och snygg. Kombinera klänningen med svarta läderstövlar för att fullända looken.

Kaki V-ringad Maxiklänning med djup slits och silver öppen tå häl

djupt slitsad khaki maxiklänning med djup V-ringning och silverfärgade klackar med öppen tå
källa

För att se sexig och iögonfallande ut på ett cocktailparty är det här en snygg outfit, speciellt om du har lagt ner mycket arbete på formen. För att uppnå detta utseende kan du bära en grön khaki maxiklänning med slits. Kombinera klänningen med ett par silverklackar med öppen tå för att fullända outfiten.

Blå jeansjacka med grön klänning och vita sandaler med axelband

blå jeanjacka med grön klänning och vita klackar
källa

För att se lite mer ungdomlig ut är det en bra idé att lägga till ett jeanselement i mixen. Du kan till exempel bära en grön midi khaki bodycon klänning med en blå jeansjacka. Kombinera dem med vita gladiatorklackar med öppen tå för att se superchic ut.

Grå longline kavaj med grön ribbad khaki klänning

grå longline kavaj med grön ribbad khaki klänning
källa

En grön khaki ribbad midiklänning och en grå longline kavajjacka är en bra kombination att ha i din avslappnade arsenal. Kombinera dem med sandaler i grå fuskpäls för att fullända looken.

Jag hoppas att du gillar idéerna om khakikläder som jag just delade med dig. Om du vill se luftig och stilig ut är listan ovan verkligen ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*