Home / Stil / Hur man bär en klänning med en kofta
Hur man bär en klänning med en kofta

Hur man bär en klänning med en kofta

Istället för att prata om en specifik punkt idag som jag normalt skulle göra, ska jag prata om en kombination som får dig att se mysig, tillgänglig och bedårande ut. Denna magiska combo bär en klänning med en kofta. Jag vet inte riktigt vad som händer mellan en klänning och en kofta, men de verkar bara ha en intressant kemi när de sätts ihop. Klänning och kofta ser lika bra ut. Det är en rå formel jag skulle vilja föreslå. För att hjälpa dig att applicera den här formeln bättre har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för koftoutfits åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart fodralklänning med midikrage och ljusgrön kofta


källa

Vad du kommer att se är några mysiga och vackra outfitidéer som är väldigt lätta att ta fram. Först ska jag visa dig en med en svart midi shift-klänning med vit krage. Klänningen ser så vacker ut. Det ser ännu bättre ut med en ljusgrön kofta. Kombinera dem med gröna balettkläder för att fullända outfiten.

Ljusgrön kofta som bärs med svängklänning i svart och vit prickig chiffong

limegrön kofta med svängklänning i svart och vit prickig chiffong
källa

Här är en snygg vintageoutfit att bära på kontoret som en business casual outfit. För att forma denna look kan du bära en svart och vit prickig chiffongsvingklänning och en ljusgrön kofta. Bär svarta strumpor med ett par bruna loafers i läder för att fullborda denna uppfriskande look.

Svart och vit tribal tryckt miniklänning med lång kofta

Svartvit miniklänning med tribaltryck och lång kofta
källa

För att se mer damlik ut bör du bära den här svarta och vita präglade stammönstrade miniklänningen i två lager med ett inre lager av svart spets som har skor på fållen och halsen. Bär en svart lång kofta över klänningen för att se smal och lång ut. Bär ankelstövlar i grått läder för skorna för extra stil.

Vit stickad tröja kofta med bälte svart miniklänning

vit kofta och miniklänning med svart bälte
källa

För att se smal och lång ut, prova en klänning med skärp som framhäver din midja. Du kan till exempel bära denna svarta miniklänning med bälte. Kombinera den med en vit kofta och strumpor. För skorna, använd ett par bruna ankelstövlar i läder för att se snyggare ut.

Svart och vit blommig miniklänning och grå lång kofta

Svart och vit blommig miniklänning och grå lång kofta
källa

För att se luftig och uppfriskande ut kan du bära en svartvit blommig chiffongklänning och en lång grå kofta över. Kombinera dem med en handväska i svart läder och spetsiga klackar i svart läder för att se mer elegant och professionell ut.

Limegrön bältad minitröja klänning med svart kofta

limegrön minitröja med skärp och svart cardigan
källa

Låt oss nu titta på en intressant stickad-på-stickad outfit. För att forma denna outfit kan du bära en ljusgrön tröja med bälte och lägga på en svart kofta. Bär en halsduk i crepe för att se chic ut. Ett par svarta strumpor och bruna oxford-läderskor ger den här outfiten en säker touch.

Ljusgul bodycon miniklänning med cropped vinröd cardigan

Ljusgul passform och utsvängd miniklänning med cropped vinröd kofta
källa

För att få en tjejig och lättillgänglig ljusgul flare fit mini chiffong klänning är ett bra val. Att bära den med bara vita sneakers och inget annat är ett vackert och enkelt sätt att styla den. Alternativt kan du kombinera klänningen med en kort djupröd kofta och bruna balettkläder för att se mer damliknande ut.

Longline Crepe Cardigan & Black Shift Miniklänning

Longline crepe cardigan och svart shift miniklänning
källa

Ett annat sätt att se smal och lång ut är att slå in koftan och klä sig med ett smalt skärp. Du kan till exempel bära en svart miniklänning med en lång crepekofta. Vira ett svart smalt läderbälte runt båda delarna. Ett par svarta klackar med öppen tå och ankelband är limmet som för samman denna outfit.

Mini swingklänning med grå och vit blomma och elfenbenströja

grå och vit blommig miniklänning med elfenbenskofta
källa

Detta är en mycket avslappnad och bekväm look som är perfekt för en avslappnad strandhäng. För att skapa denna look kan du bära en grå och vit miniblommig chiffongswingklänning med en elfenbenskofta i lager över den. Till skorna kan du bara använda nakna sandaler för att se mer uppfriskande ut.

Blommig miniklänning med skärp, halsduk och leggings

Blommig miniklänning med skärp, halsduk och leggings
källa

För en mer sofistikerad och stilig lagerdräkt kan du börja med en svart och vit miniklänning med blommigt tryck. Kombinera klänningen med en grå kofta och en ljusgrå stickad halsduk. För resten av outfiten, bär svarta leggings med svarta stövlar i mocka för att fullborda looken.

Vit turtleneck klänning med grå lång kofta

vit polokragad tröjaklänning med grå lång kofta
källa

Prova att använda vit och grå färgkombination för att se vacker och lättillgänglig ut. Du kan till exempel bära en vit turtleneck mini tröja klänning med en grå cardigan med ett långt snöre. Kombinera dem med svarta strumpor och grå mockaknähöga stövlar för att se feminin och vacker ut.

Vit miniklänning med grå ribbad kofta

vit miniklänning med grå ribbad kofta
källa

En vit liten långärmad klänning med fodral och en grå lång ribbad kabeltröjakofta är en bra kombination för att avsluta denna outfit för en helt bohemisk look. Kombinera dem med bruna läderknähöga stövlar. Bär några halsband i boho-stil för att se mer elegant ut.

Svart maxi cardigan med randig miniklänning

svart maxi cardigan med randig klänning i mini fodral
källa

Den svart-vitrandiga t-shirten är ikonisk och ett vackert föremål. Här är en vacker bild på den randiga miniklänningen. Kombinera den med en svart maxi cardigan. Bär vita sneakers för att komplettera outfiten på ett avslappnat och stilfullt sätt.

Grå lång kofta med svart och vit tribal-print miniklänning

grå lång cardigan med svart och vit tribal miniklänning
källa

För att få en luftig och elegant affärsoutfit, kan du börja med att bära en svartvit tribal miniklänning. Bär en grå kofta över din klänning för att se både avslappnad och stilig ut. För skor, använd ett par grå stövlar i mocka för att komplettera outfiten med extra stil.

Här är några riktigt snygga sätt att styla en klänning med en kofta. Viktigast av allt, dessa outfits ser bra ut och är nu väldigt lätta att ta av sig. Kolla in det och utöka ditt outfitspel ytterligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*