Home / Stil / Hur man bär en klänning med fyrkantig hals
Hur man bär en klänning med fyrkantig hals

Hur man bär en klänning med fyrkantig hals

Modevärlden av klänningar är så djup att när jag trodde att jag hade täckt alla typer av klänningar på den här hemsidan, hittade jag en annan vacker typ av klänningar som jag bara inte kan sluta dela med er. Det här är den fyrkantiga klänningen som jag ska prata om idag. För att visa er några riktigt bra idéer har jag samlat några väldigt snygga fyrkantiga outfitidéer och lagt upp dem i en kort och spännande lista. Nu ska vi kolla upp det.

Svart skaterklänning med fyrkantig hals


källa

Låt oss börja med en cool och minimalistisk look. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en enkel svart skaterklänning med fyrkantig hals. I det här fallet behöver du inte visa mycket hud och att peela bort den är mycket lätt. För att bära den elegant kan du helt enkelt kombinera den med svarta klackar med öppen tå med ankelband och en handväska i svart läder.

Vit bodycon midiklänning med en djup fyrkantig halsringning

Vit Bodycon midiklänning med fyrkantig hals
källa

Visst kan en klänning med fyrkantig urringning bli väldigt sexig när urringningen sänks. Här är en enkel men sexig bodycon midiklänning med vit fyrkantig halsringning som är perfekt för cocktailpartyn och baler. Du kan helt enkelt kombinera klänningen med svarta klackar med öppen tå för en minimal helvit look.

Svart fyrkantig midiklänning med volangfåll

svart midiklänning med fyrkantig halsringning och volangkant
källa

Här är ännu en version av den fyrkantiga urringningen där urringningen är nästan lika hög som urringningen. Den svarta midiklänningen har också en volangfåll som ser söt och damlik ut. Om du bär den här outfiten på ett cocktailparty skulle jag rekommendera att du bär silverklackar med öppen tå för att få outfiten att se mer iögonfallande och stilig ut.

Röd knälång klänning med skärpärmar och halvärmar

röd knälång fodralklänning med bältesärmar
källa

För en vacker och skarp look, använd denna röda klänning med bälte. Det tunna bruna bältet som följer med klänningen ger klänningen en sofistikerad och vacker touch. Du kan helt enkelt kombinera klänningen med ljusrosa öppna klackar för att fullborda denna enkla men vackra outfit.

Svart fyrkantig hals Pinafore Skater Klänning

Svart fyrkantig skaterklänning
källa

Om du tycker att den tidigare outfiten inte var tillräckligt snygg, här är ett nytt försök som du förmodligen kommer att bli nöjd med. För en tjejig och bedårande look kan du bära en vit t-shirt och sedan en miniklänning med ett svart förkläde och en fyrkantig urringning över. Kombinera dem med vita sneakers eller en svartvit konversation på topp för att fullborda denna uppfriskande och fantastiska look.

Mångfärgad randig fyrkantig miniklänning för skater

flerfärgad randig fyrkantig halsringad miniklänning för skater
källa

För att uppnå en rolig och färgstark look kommer här en lekfullt designad klänning som du kanske vill prova. Det är en svart, röd, vit och svart randig miniklänning med fyrkantig urringning som ser söt och iögonfallande ut. Du kan helt enkelt bära nakna klackar till klänningen för att komplettera outfiten på ett enkelt och snyggt sätt.

Svart paljettklänning med spaghettiband

Svart paljettklänning med spaghettiband
källa

Detta är en helt annan stil av fyrkantig klänning. Om du tänker efter kan vilken tubklänning som helst med spaghettiband utgöra den coola fyrkantiga halsen. Hur som helst, det här är en smal, svart paljettklänning som låter dig visa upp dina kurvor utan att visa mycket hud. Kombinera den bara med svarta klackar med öppen tå eller silver klackar med öppen tå för att glänsa på ett cocktailparty.

Svart blommig klänning med vida ärmar

Svart blommig fodralklänning
källa

Om du tycker att svarta klänningar är för formella och seriösa, tänk efter två gånger. Här är en svart blommig klänning med vida ärmar som ser lekfull och kreativ ut. Dessutom är snittet så luftigt och avslappnat att de flesta kan bära det väldigt lätt. Kombinera den med ljusrosa sandaler för att få outfiten att se mer uppfriskande och lättare ut.

Lila midiklänning med rynkad midja

lila midiklänning med rynkad midja
källa

I grund och botten har du tre sätt att sticka ut från mängden på ett cocktailparty eller bal: klippning, textur och färg. I det här fallet försöker vi det senare alternativet. Du kan helt enkelt bära en lila volangklänning för att se attraktiv ut. Naturligtvis går de silverfärgade öppna klackarna och guldplånboken långt för att göra denna outfit mer iögonfallande.

Ljus röd fyrkantig keps Kepsärm Bodycon Klänning

knallröd bodycon-klänning med kepsärmar och fyrkantig halsringning
källa

För en absolut iögonfallande look behöver du bara en knallröd miniklänning med kepsärmar och fyrkantig halsringning. Den röda klänningen är väldigt vacker och feminin. För en extra feminin touch kan du para klänningen med rosa platåklackar med öppna tår för att fullborda den minimala outfiten.

Svart bodycon-klänning med trekvartsärmar och fyrkantig halsringning

svart bodycon-klänning med trekvartsärmar och fyrkantig halsringning
källa

Här är en annan enkel outfit som inte kräver några tillbehör för att se bra ut. Klänningen är en svart bodycon midiklänning med tre fyrkantiga ärmar och fyrkantig hals. Kombinera den med silverfärgade paljettklackar för att se vacker och glänsande ut. Om du tittar noga är en av anledningarna till att klänningen får dig att se så bra ut att den fyrkantiga halsen är tillräckligt bred för att exponera nyckelbenen.

Vit skiftklänning i spets med klockärmar

vit skiftklänning i spets med klockärmar
källa

Här är en vacker vit klänning som du kan använda för att skapa en ren och oskyldig outfit. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära denna vita miniklänning i spets med klockärmar och vita klackar med öppen tå. För att lägga till lite boho-stil till mixen, bär ett långt snyggt halsband och några boho-armband för att piffa upp outfiten lite.

Miniklänning med röd volangrem och fyrkantig hals

Miniklänning med röd volang och fyrkantig halsringning
källa

Normalt när jag pratar om volangklänningar syftar jag ofta på de som har volangdetaljerna i klänningarnas fållar. Den här klänningen har dock en mycket unik design som har volangdetaljer på både fållen och banden. Du kan enkelt para ihop den här kreativt designade röda klänningen med fyrkantig hals med röda klackar med öppen tå för en skarp helt röd look.

Svart bodycon midiklänning med chokerhalsband i silver

svart bodycon midiklänning, chokerhalsband i silver
källa

För en elegant look kan du bära en bodycon midiklänning med en svart fyrkantig halsringning. Kombinera den med svarta klackar med öppen tå och ankelband för en signaturoutfit som du kan bära på cocktailpartyn. För att göra outfiten mindre typisk och elegant kan du lägga till ett silverhalsband för att ta denna outfit till en annan nivå.

Svart miniskaterklänning med fyrkantig hals

svart fyrkantig halsringad miniklänning med blommönster
källa

För en ungdomlig och uppfriskande outfit som sannolikt kommer att få dig att sticka ut från mängden på baler och fester, här är en fyrkantig halsad svart miniklänning med blommönster. Para ihop den med ljusrosa klackar med öppen tå för att fullborda denna härliga outfit.

Jag hoppas att du gillar idéerna med fyrkantiga kläder som jag har delat med dig. Den fyrkantiga urringningen är en mycket elegant design som gör en subtil men ändå vacker skillnad för din klänning och outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*