Home / Stil / Hur man bär en knappkjol
Hur man bär en knappkjol

Hur man bär en knappkjol

But up-kjolen, även känd som button-front-kjolen, är väldigt lätt att styla och har små detaljer i knapparna som ger en extra dimension till din outfit. För det mesta kommer knäppningskjolar i form av minikjolar i jeans och minikjolar i mocka, men det är mycket mer som jag ska prata om om ett ögonblick. För det här blogginlägget har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för kjoloutfits som du kan använda som referens. Låt oss titta på dem nu.

Vit västtopp med brun mockakjol med knäppning


källa

Eftersom en knappkjol redan har tillräckligt med detaljer kan du bära den som en del av en minimal outfit och förvänta dig att den ska se ganska bra ut. Bär till exempel en vit västtopp med en minikjol med brun mockaknapp. Kombinera dessa plagg med bruna sandaler med boho-klackar. Denna bruna och vita street outfit är enkel och ren.

Vit slipsskjorta med blå knappkjol

blå kjol outfit med knappar
källa

För en mer sofistikerad outfit, bär en vit slipsskjorta med en blå button-down kjol. Bär nakna sandaler med remmar och en tonal handväska för att komplettera outfiten.

Blå och vit randig skjorta med svart kjol

blå och vit randig skjorta svart knappkjol
källa

Hur skulle en knappkjol se ut med en knappskjorta? Denna outfit berättar att kombinationen verkar fungera ganska bra. Bär en blå- och vitrandig skjorta med en minikjol med svart knapp för en avslappnad streetlook. Bär vita sneakers för att få outfiten att se mer sportig och glad ut.

Svart off-shoulder blus med jeanskjol med knappar

Jeansknappskjol från axeln svart blus
källa

När det kommer till kjolar är det första man tänker på jeanskjolen. Jag tycker att det är dags att prata om hur man stylar en jeanskjol med knappar. Du kan styla den precis som du skulle styla en typisk jeanskjol. Till exempel, för att uppnå en vacker och diskret sexig look, kan du bära en off-the-shoulder svart blus med en hög midja button-down denim minikjol. Ett par svarta balettlägenheter skulle komplettera outfiten perfekt. Du kanske vill lära dig mer om liknande skor genom att läsa vårt blogginlägg om styling av balettlägenheter.

Kamelång kappa med jeanskjol

Denimkjol med lång kamelkappa
källa

Här är en outfit som visar hur man stylar en knappkjol med en lagerdräkt. Bär en svart stickad tröja med hög hals och en pennkjol med knappar i jeans. Bär sedan en kamellång ullkappa över bitarna. Bär sedan strumpor och bruna stövlar i läder för att fullända outfiten.

Grå kjol med höga stövlar i svart läder

grå knäppt kjol över knä läderboots
källa

Denna outfit visar att du kan bära mocka över mocka för att se chic ut. Bär en grå västtopp med en marinblå mockakavaj till toppen. Kombinera den med en grå minikjol med mockaknappar. Koppla ihop kjolen med ett annat mockaplagg i den grå mockan över knästövlarna. Det är lite förvånande för mig hur naturlig denna mockaoutfit faktiskt ser ut.

Brun knappkjol i läder med knähöga stövlar

Knähöga stövlar i brunt läder med knappar
källa

Läderkjolen är så populär och mångsidig, och det är ingen överraskning att det finns en version med knappar. För en feminin och vacker look kan du bära en vit stickad tröja med en brun kjol i läder med knappar. Kombinera kjolen perfekt med ett par knähöga stövlar i brunt läder. Den rutiga ullscarfen tillför mycket skönhet till outfiten.

Denimkjol med crepe huva och sandaler med axelband

Crepe huva med jeansknapp framtill
källa

Bär en crepe huva med en jeanskjol med knappar för en avslappnad och fräsch outfit som är perfekt för våren. Bär bruna boho-sandaler med rem för att lägga till en elegant detalj till din outfit.

Randig T-shirt med kjol och stövlar

randiga ankelboots med t-shirt framkjol
källa

Denna outfit visar en vacker färganvändning som gör att den ser så unik ut. Bär en vit och grå t-shirt för toppen. För den nedre delen, bär en vinröd knappkjol med ankelstövlar i kamelmocka. Det är otroligt hur tre enkla delar som denna kan sättas ihop för en fantastisk minimal look.

Vinröd kjol med knäppning med trenchcoat

Trenchcoat med vinröd kjol
källa

Denna outfit innehåller också en vinröd kjol med knappar som den tidigare outfiten. Men istället för en minimal outfit är denna outfit mer komplex och har fler bitar och lager. Kombinera först den vita blusen med den vinröda kjolen. Bär sedan en lång trenchcoat över delarna. Bär strumpor och svarta ankelboots för att samordna med resten av outfiten. Bär en svart fedora för en extra konstnärlig touch.

Svart kjol med vit stickad tröja

svart kjol vit stickad tröja outfit
källa

Här är en väldigt minimal men ändå bedårande svartvit outfit. Bär helt enkelt en vit stickad tröja med en svart kjol med hög midja. Kombinera dem med svarta läderstövlar.

Röd brösttopp med svart kjol med knappar

röd slips rutig topp svart knapp över kjol
källa

Denna outfit består av en topp med några intressanta detaljer. Det är en röd bröstkorgstopp. Fortsätt denna kreativa trend genom att bära en röd filthatt. En svart button-down kjol och svarta klackar är ett fint komplement till denna outfit.

Svart kort t-shirt med jeanskjol

svart cropped t-shirt jeanskjol framtill
källa

För en diskret sexig outfit som bara kräver att du visar lite hud i midjan kan du bära en svart cropped t-shirt med en kjol med jeansknapp framtill. Komplettera din outfit med en avslappnad twist genom att bära svarta och vita sneakers.

Denimkjol med lång svart trenchcoat

Denimkjol svart lång trenchcoat
källa

Denna outfitidé visar att en svart lång trenchcoat kan se ganska bra ut tillsammans med en minikjol med jeansknäppt. Det här överläggstricket fungerar bra. Kombinera dessa föremål med en grå t-shirt och svarta läderstövlar.

Svart mockakjol med knäppning med ljusrosa stickad tröja

svart mockakjol med knappar
källa

Bär en ljusrosa kabeltröja med en svart mockakjol för en feminin och figursydd outfit. Bär ett par snygga over the knee boots för att fullända din outfit.

Här är några av de bästa sätten att bära kjolar med knäppning som jag ville dela med dig. Låt oss prova några av idéerna. Jag slår vad om att du kommer att hitta dem ganska lätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*