Home / Stil / Hur man bär en kortärmad tröja
Hur man bär en kortärmad tröja

Hur man bär en kortärmad tröja

För att se mysig och uppfriskande ut är det vanligtvis en väldigt bra idé att bära en tröja. Men vad händer om du vill se extra ungdomlig ut, eller om vädret är lite för varmt för det? Du kanske vill ha en kortärmad tröja istället, och jag ska prata om hur man stylar den i det här blogginlägget. Precis som den långärmade versionen är även den kortärmade versionen mycket lätt att dra av. För att göra det ännu enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för kortärmade tröjor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Orange kortärmad tröja med vit button down skjorta och jeans med muddar


källa

För att starta den här listan med fantastiska och unika outfitidéer, ska jag visa dig en väldigt het och vacker outfit med färgen orange. För att uppnå denna look kan du bära en orange kortärmad tröja över en vit skjorta för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med mörka skinny-jeans med muddar och svarta klackar för att fullända looken.

Rutig svartvit skjorta med grön kortärmad tröja

svartvit rutig skjorta med grön kortärmad tröja
källa

För att uppnå denna uppfriskande och avslappnade streetoutfit, här är vad du behöver göra. Bär en ljusgrön kortärmad stickad tröja över en svart och vit rutig pojkvänskjorta. Kombinera dem med svarta byxor med raka ben. För skor, bär ett par korta svarta läderstövlar för att komplettera outfiten.

Ljusrosa kortärmad tröja med en svart-vit randig t-shirt

Ljusrosa kortärmad tröja med en svart-vit randig t-shirt
källa

För att uppnå denna vackra och mysiga outfit, här är vad du vill göra. Bär en svart och vit randig långärmad t-shirt med en vit kortärmad turtleneck. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, bär ett par grå och vita sneakers för att komplettera outfiten.

Ljusrosa kortärmad tröja över en blå chambray skjorta

Ljusrosa kortärmad tröja över en blå button down chambray skjorta
källa

Det här är en ganska smart affärsdräkt att bära vardagligt på fredagar. Bär en blå chambray button down skjorta och en ljusrosa kortärmad stickad tröja över den. Kombinera med svarta skinny jeans och ett par grå mocka klackar för att fullända looken.

Kungsblå tröja med randig skjorta, rund krage och svarta byxor

kungsblå tröja med randig skjorta med rund krage och svarta byxor
källa

För att uppnå denna skarpa och smarta affärs-casual-look kan du bära en blå- och vitrandig button down-skjorta och en marinblå kortärmad tröja över den. Kombinera dem med avslappnade svarta chinos och en orange halsduk. Ett par ankelstövlar i svart läder är ett underbart val för att avsluta din outfit.

Orange kortärmad tröja med vit och svart prickig skjorta

orange kortärmad tröja med vit och svart prickig skjorta
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå denna söta och skarpa look. Bär en orange kortärmad stickad tröja över en vit och svart prickig skjorta för elegant lager. Kombinera dem med gråa smala byxor. Bär bara svarta klackar för skorna för att hålla outfiten ren och snygg.

Ljusrosa turtleneck med korta ärmar och mörka jeans

Ljusrosa turtleneck med korta ärmar och mörka jeans
källa

För att uppnå denna uppfriskande och damlika outfit kan du bära en tjock ribbad ljusrosa polokrage med korta ärmar och en vit linneblus under. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Till skorna kan du bära antingen svarta balettkläder eller svarta tofflor.

Ljusrosa tunika mock-neck tröja med trasiga jeans med muddar

Ljusrosa tunika mock-neck tröja med trasiga jeans med muddar
källa

Detta är en mycket attraktiv och elegant streetoutfit som är perfekt för att träffa vänner. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en ljusrosa stickad tunikatröja med hög hals och slitna ljusblå skinny jeans. Bär loafers med svarta och bruna tryck för att fullborda den coola looken.

Ljusgrå tröja med matchande knälång kjol med volangkant

ljusgrå tröja med matchande knälång kjol med volangfåll
källa

För att skapa denna eleganta och diskreta affärsmässiga look, kan du helt enkelt bära en ljusgrå kortärmad tröja med avslappnad passform och en mörkgrå knälång kjol med volangfåll och rak passform. För resten av outfiten kan du bära ett par elfenbensfärgade oxfordskor och en röd crossbodyväska i mocka för att göra outfiten komplett på ett vackert och unikt sätt.

Grå rak maxi kortärmad tröja, leggings och oxfordskor

grå maxi kortärmad tröja med rak passform, leggings och oxfordskor
källa

Detta är en mycket intressant och vacker outfit som kan få dig att se förvånansvärt smal och bekväm ut. För att uppnå denna look kan du bära en grå kortärmad tunikatröja med en svart långärmad t-shirt. Kombinera dem med leggings och ljusgrå oxfordskor i mocka för att fullända looken.

Grå stickad tröja med avslappnad passform och svarta slim fit jeans

Grå stickad tröja med avslappnad passform och svarta slim fit jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att styla denna enkla och eleganta outfit. Bär en ljusgrå kortärmad tröja med avslappnad passform. Kombinera den med svarta slim fit jeans. Bär ett par svarta sandaler för att få skorna att se lite mer avslappnade ut. Slå slutligen in outfiten i en svart läderhandväska.

Grå tröja med halvärmar och svarta minishorts

grå tröja med halvärmar och svarta minishorts
källa

Det här är en minimalistisk och chic outfit som du kanske vill ha på dig. Kombinera en grå kortärmad tröja med svarta flytande minishorts för att få ihop denna look. Du kan till och med bära svarta lädershorts för att se skarp och snygg ut. Bär ett par svarta strumpor och halvkalvgrå stövlar för resten av looken.

Blå chambray skjorta med vit kortärmad tröja

blå chambray skjorta med vit kortärmad tröja
källa

För att dra av denna mysiga och avslappnade outfit, bär helt enkelt en ljusblå chambray-skjorta med en vit kortärmad tröja. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta spetsiga klackar i läder för en ren och sofistikerad look.

Jag hoppas att du gillade idéerna med kortärmad tröja som jag just nämnde i listan ovan. Nu när du har en allmän uppfattning om hur du stylar den kortärmade tröjan kan du enkelt hitta en bättre outfitidé som passar dig ännu bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*