Home / Stil / Hur man bär en kostymväst
Hur man bär en kostymväst

Hur man bär en kostymväst

Idag ska jag prata om hur man stylar kostymvästen, något för att bygga upp väldigt intressanta formella eller informella outfits. Ja, du behöver inte se formell ut med kostymvästen och du kan definitivt göra en cool mix för att få din outfit att se väldigt snygg ut. Du kommer att bli förvånad över hur kreativ du kan vara när du stylar. För att göra stylingen enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för kostymväst och nu vill jag visa dem för dig.

Svart kostymväst med vit skjorta och skinny jeans


källa

Låt oss börja den här listan med unika outfitidéer med en outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att forma denna outfit kan du bära en svart väst över en vit button down skjorta. Kombinera dem med mörka skinny jeans och vita sneakers för att fullända outfiten med stil.

Mörkblå kostymväst med vit bandblus och figurnära minikjol

Mörkblå kostymväst med vit bandblus och figurnära minikjol
källa

Låt oss nu bli lite mer kreativa. För att uppnå den här looken kan du bära en vit skjorta med knappar och en marinblå smal passande kostymväst. Kombinera dem med en marinblå bodycon minikjol för att visa upp några kurvor. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par svarta spetsiga klackar för att se mer elegant och feminin ut.

Vit ärmlös kavaj med svarta minishorts och silverbälte

vit ärmlös kavaj med svarta minishorts och silverbälte
källa

Det här är en ganska snygg outfit som du definitivt kan bära på kontoret. För toppen, bär ett svart passande linne med en vit lång kostymväst. Kombinera dem med svarta flytande minishorts. Lägg slutligen till ett silverbälte och ett par svarta öppna läderstövlar för att göra denna outfit stiligare.

Grå kavaj i tweedkostym med vit långärmad t-shirt och svarta ankelboots

grå kavaj i tweedkostym med vit långärmad t-shirt och svarta ankelboots
källa

För att styla den här smarta affärsdräkten kan du bära en vit långärmad t-shirt eller tröja med en grå tweedkostymväst över. Kombinera dem med smala jeans med blå muddar. Bär ett par stövlar i svart mocka tillsammans med skorna för en snygg look.

Grå långkostymväst med vit miniklänning

grå lång kostymväst med vit miniklänning
källa

För att skapa denna mysiga och attraktiva affärs-casual-look börjar vi med att bära en vit miniklänning med knappar som kärnan i outfiten. Bygg nu några snygga lager genom att bära en grön kortare väst och en grå längre kostymväst. För skorna, bär ett par svarta klackar med öppen tå för att fullborda den eleganta looken.

Grå matchande kostym med korta stövlar med svarta klackar och öppna tår

grå matchande kostym med svarta korta stövlar med öppen tå
källa

Här är ett coolt och relativt luftigt sätt att klä sig. Istället för att bära en vit knappskjorta och svart kostym ser den här outfiten mer elegant och attraktiv ut. Bär helt enkelt en grå tredelad kostym som består av en kostymjacka, byxor och en kostymväst med knäppning. Ett par ministövlar med öppen klack i svart läder är ett snyggt sätt att slå in din outfit.

Svart kostymväst med vit skjorta och kostymbyxor

svart kostymväst med vit skjorta och kostymbyxor
källa

Här är en mycket stilren unisex-outfit som verkligen kommer att få dig att sticka ut från mängden när du bär den på ett cocktailparty eller till och med ett formellt evenemang. För att fullborda den här outfiten, kombinera helt enkelt en vit skjorta med knappar, en svart kostymväst och svarta dressbyxor. Bär svarta läderklackar för att fullborda looken.

Svart longlineväst med vit tunikaskjorta och grå miniväst

svart långlinjeväst med vit tunikaskjorta och grå miniväst
källa

För att se mysigare och flickigare ut kan du faktiskt göra det genom att kreativt styla en kostymväst. Du kan till exempel bära en svart lång väst med en vit långskjorta med knappar. Lägg till en ljusgrå minitröjaväst mellan de två lagren ovan. Ett par svarta leggings och svarta mockaboots fulländar looken.

Mörkblå slim fit kostymväst med mini pennkjol

Mörkblå slim fit kostymväst med pennkjol
källa

För att uppnå denna formella men ändå vackra look, kan du bära en vit skjorta med knappar och en väst med knappar i marinblå färg. Lägg till en svart och vit randig fluga för att lägga till den söta, söta touchen. För resten av looken, bär ett par svarta klackar för att komplettera outfiten.

Svart button down skjorta, grå kostym och balettklackar

Svart button down skjorta, grå kostym och balettkläder
källa

Det här är en outfit som kan få dig att se extra lång och smal ut. Skärning spelar en viktig roll i detta. I detalj kan du bära en svart skjorta med knappar och krage med en lätt spräcklig slimfit kostymväst. Kombinera dem med en matchande grå minikjol. Kombinera dem med svarta balettkläder och en svart clutchväska för att se eleganta och sofistikerade ut.

Grå kostym med väst och svart slips

grå kostym med väst och svart slips
källa

För att se unisex och stilig ut kanske du vill bära något överdimensionerat. Bär till exempel en grå kostymjacka som är något överdimensionerad med en vit button down skjorta, grå väst och svart slips. Bär din med svarta slim fit chinos och svarta läderstövlar. Lägg slutligen till en brun läderkoppling för att se elegant och attraktiv ut.

Mörkblå chiffongblus med en grå, slimmad kort väst

Mörkblå chiffongblus med en grå, slimmad kort väst
källa

För att se ännu mer unik ut, prova denna outfit som använder kombinationen av marinblå och grå färg. En marinblå chiffongskjorta med knappar och en grå väst i slimmad kostym är de perfekta komplementen till denna outfit. Bär dem med matchande gråa tweedbyxor och svarta balettkläder för att fullända looken.

Svart kostymväst med vit tunikaskjortklänning och jeans

svart kostymväst med vit tunikaskjortklänning och jeans
källa

För att få denna konstnärliga svarta och vita outfit, bär en vit enknapps lätt utsvängd skjortklänning som mittpunkten i outfiten. Lägg en svart kostymväst över den. Bär dessa plagg med svarta skinny jeans och svarta klackar för att fullända looken.

Här är idéerna för kostymväst outfit jag ville dela med mig av. För dig som letar efter en cool och unik klädstil för att se snygg ut och ha roligt är listan ovan ett mycket bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*