Home / Stil / Hur man bär en kungsblå tröja
Hur man bär en kungsblå tröja

Hur man bär en kungsblå tröja

Oftast är det svårt att se mysig och iögonfallande ut på samma gång. Idag ska jag prata om den kungliga blå tröjan, ett väldigt speciellt föremål som kan hjälpa dig att slutföra denna svåra uppgift. Medan orden ”kungsblå” omedelbart får dig att tänka på något väldigt svårt eftersom många av oss är vana vid att bära antingen marinblå eller ljusblå kläder, är det verkligen inte så svårt att styla så länge du håller din outfit enkel och ren. För att visa dig hur du stylar den har jag samlat några riktigt snygga kungsblå tröjaoutfitidéer till dig. Låt oss titta på dem nu.

Kungsblå tröja med ljusgrå infinity-sjal


källa

För att skapa den här listan med iögonfallande outfitidéer, ska jag visa dig en ganska bekväm affärsdräkt som är superlätt att ta av. Bär helt enkelt en kungsblå tröja med en ljusgrå infinitystickad halsduk. Bär dessa plagg med svarta skinny jeans och svarta mockaklackar för att komplettera din outfit.

Kungsblå chunky tröja med vita skinny jeans och rosa klackar

Kungsblå chunky tröja med vita skinny jeans och rosa klackar
källa

Även om det låter lite kontraintuitivt, är ett sätt att se snyggare ut att bära en kort och tjock tröja. Du kan till exempel bära denna kungsblå chunky stickade tröja med vita skinny jeans. Röd en sofistikerad och vass röd liten handväska i läder och ett par ljusrosa klackar för att fullända outfiten på ett damlikt sätt.

Kungsblå tröja med sidenscarf med blommigt tryck och knähöga stövlar

Kungsblå tröja med sidenscarf med blommigt tryck och knähöga stövlar
källa

För att forma denna snygga och uppfriskande outfit kan du helt enkelt bära en kungsblå tröja med en blommig sidenscarf. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skor, bär ett par knähöga bruna läderstövlar för att se snygg och feminin ut.

Kungsblå stickad mössa med matchande tröja och gråa skinny jeans

Kungsblå stickad mössa med matchande tröja och gråa skinny jeans
källa

För att se mer unik ut är det ett mycket bra alternativ att lägga till en stickad mössa till din mix. I det här fallet kombineras en kungsblå stickad mössa med en tröja av nästan samma färg. För att göra den här outfiten lite mer diskret kan du para ihop delarna med gråa skinny jeans och svarta mockastövlar.

Kungsblå virkad tröja med vita minishorts

kungsblå virkad tröja med vita minishorts
källa

Prova en blå och vit kombo som den här för att skapa en uppfriskande look för en kungsblå tröja. Välj bara en kungsblå virkad stickad tröja och kombinera den med vita minishorts. Bär ett par vita platta skandaler för skorna för att sätta en uppfriskande touch till utseendet.

Kungsblå tröja med mörkblå skinny jeans

kungsblå tröja med mörkblå skinny jeans
källa

Här är en superlätt look som du kanske vill bära för kausal hängning eller för en promenad. För att uppnå denna minimalistiska look, bär helt enkelt en kungsblå tröja och kombinera den med mörka skinny jeans. Bär ett par blommiga klackar eller plattor för att göra denna outfit uppfriskande och vacker.

Ribbstickad blå tröja över vit skjorta med lång knapp

ribbad blå tröja över vit skjorta med lång knapp
källa

Låt oss nu titta på en vardagsdräkt i lager som kan få dig att se snygg och smal ut. För att skapa denna outfit, kombinera en kungsblå ribbad tröja över en vit skjorta med lång knapp för att skapa snygga och vackra lager. Kombinera dem med svarta smala byxor och svarta balettkläder för att fullända outfiten med stil.

Turtleneck-tröja, blå jeans och bruna over the knee boots

ribbad turtleneck med blå jeans och bruna stövlar ovanför knäet
källa

Du kan säkert bygga en snygg lagerdräkt runt en kungsblå tröja. Till exempel, i det här fallet är en kungsblå ribbad turtleneck-tröja ihopkopplad med blå ribbade skinny-jeans och en grå fuskpälsväst. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära ett par bruna läderstövlar över knäet.

Blå tröja med grå slim fit jeans och ljusrosa klackar

blå tröja med grå slim fit jeans och ljusrosa klackar
källa

För att uppnå denna enkla och snygga look, applicera färgkombinationen av blått och grått. Bär en kungsblå stickad tröja med gråa skinny jeans för detaljer. Kombinera dessa plagg med ett par ljusrosa klackar för att lägga till en damliknande touch till den övergripande looken.

Kungsblå trekvartströja med rosa ankeljeans

kungsblå trekvartströja med rosa ankeljeans
källa

Det är väldigt intressant att se vad som händer när en kungsblå topp kombineras med byxor i en annan chockerande färg. Bilden ovan har svaret och den visar att resultatet är ganska fantastiskt. I detalj är den kungsblå stickade tröjan med trekvartsärmar ihop med chockrosa skinny jeans. Komplettera outfiten med ljusrosa klackar.

Blå chunky tröja med vita avsmalnande benbyxor tryckta med blommor

Blå chunky tröja med vita byxor med avsmalnande ben och blommönster
källa

Här är en väldigt färgstark och kreativt designad outfit. Bär en kungsblå tröja med vita blommiga byxor för att fullborda denna look. Lägg till ett par neonrosa mockaklackar med öppen tå för att göra denna outfit väldigt iögonfallande. Du kan multiplicera denna chockerande effekt genom att lägga till en senapsgul koppling till mixen.

Kungsblå kabelstickad tröja med Boyfriend-jeans med manschett

kungsblå stickad tröja med boyfriendjeans med muddar
källa

För en no-nonsens blåbrun look kan du helt enkelt bära en kungsblå kabelstickad tröja med ljusblå muddar och slitna boyfriend-jeans. Kombinera dem med en stor brun läderhandväska och bruna mockastövlar för att se stilfulla och eleganta ut.

Kungsblå cardigan med vit topp och mini jeansshorts

kungsblå kofta med vit topp och minijeansshorts
källa

Om du letar efter något lite mindre mysigt men ändå mer ungdomligt, prova denna kungsblå kofta. Kombinera den med en vit t-shirt och blå jeansshorts. Till skorna skulle antingen vita sneakers eller vita sandaler se perfekta ut.

Kungsblå turtleneck-stil och matchande jeans med raka ben

Chunky tröja stylad med en kungsblå turtleneck och matchande jeans med raka ben
källa

För att uppnå den här kungsblå looken kan du bära en kungsblå tröja med polokrage med en chunky och fluffig stickning med jeans med raka ben i exakt samma färg. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att sätta en elegant touch till utseendet.

Här är idéerna om kungsblå tröja som verkligen hjälper dig att sticka ut från mängden utan att visa hud eller bära något som är väldigt kroppsnära. Det är bara enkla och snygga outfits som är lätta att ta av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*