Home / Stil / Hur man bär en läderjacka med huva
Hur man bär en läderjacka med huva

Hur man bär en läderjacka med huva

För dig som vill se stiligare ut brukar det vara en väldigt bra idé att lägga till ett läderelement i din outfit. Ett bra sätt att göra detta är att bära en skinnjacka. Men för dig som tycker att en skinnjacka är lite för seriös eller manlig för din smak kan du alltid tona ner den genom att istället ha på dig en skinnjacka med huva. Underskatta inte den subtila huvdesignen. Det kan verkligen få dig att se mer avslappnad och lättillgänglig ut. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för kläder för läderhuvjackor för dig. låt oss dyka in

Svart skinnjacka med huva, grått linne och mörka jeans


källa

För att starta denna fantastiska och coola lista vill jag först visa dig en väldigt snygg outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Till toppen kan du bära en svart läderjacka med huva och para ihop den med ett grått linne med scoop neck. Kombinera dem med några riktigt mörkblå skinny jeans. Till skorna kan du ha svarta ankelboots i läder eller bara vita sneakers.

Svart skinnjacka med huva och slitna gråa skinny jeans

svart skinnjacka med huva och slitna gråa skinny jeans
källa

För att få en mycket enkel men elegant look behöver du bara kombinera en svart läderjacka med huvtröja med en svart t-shirt överst. Kombinera dessa plagg med gråa skinny jeans. Bär ett par svarta bikerstövlar i läder för skorna. Lägg till en crossbody-väska i svart läder för att fullända outfiten med stil.

Bär en moto skinnjacka med hoodie

bär en moto-läderjacka med luvtröja
källa

För dig som inte har en huvjacka i skinn och ändå vill uppnå en liknande snygg och mysig effekt kan du göra din egen huvjacka i skinn genom att bära en huva i skinn. Du kan till exempel bära den här svarta bikerjackan med en mörkgrå luvtröja. Ett par svarta skinny jeans och svarta mockastövlar är ett bra alternativ för en modern ensemble.

Svart bikerjacka i skinn med hoodie-kofta

svart bikerjacka i skinn med huvtröja kofta
källa

Här är en väldigt snygg och snygg lageroutfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en grå ribbstickad tröja och ha en grå hoodie-kofta över. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en svart skinnjacka. Bär svarta leggings och ankelstövlar i svart läder för att fullborda looken med stil.

Svart cropped jacka i konstläder med lång luvtröja och dragkedja

svart cropped jacka i konstläder med lång luvtröja med dragkedja
källa

Här är en intressant lagerdräkt som kan få dig att se lång och smal ut. Bär den med en ljusgrå t-shirt och lägg sedan till ett lager genom att bära en lång grå luvtröja med dragkedja. Lägg till en svart figursydd och beskuren läderjacka för en intressant effekt med högt-lågt lager. Svarta skinny jeans och vita sneakers är ett snyggt komplement till din look.

Skinnjacka med huva och matchande bikerbyxor

Skinnjacka med huva och matchande bikerbyxor
källa

För att skapa denna enkla och coola läderlook behöver du bara lite jämnhet i din karaktär. Om du har det behöver du bara ha på dig en svart huvjacka i skinn och en vit t-shirt överst. Bär dem med svarta läderleggings och svarta mockaboots för en snygg look.

Svart longline bikerjacka med luva i fuskpäls

svart longline bikerjacka med luva i fuskpäls
källa

Att bära en lång jacka kan få dig att se tjock ut om du inte är uppmärksam på snittet. Å andra sidan, om du väljer en smal passande longline-jacka som den här långa läderjackan med huva för motorcyklister som kommer med denna luvdesign i fuskpäls, är du bra. Bär svarta skinny jeans och svarta stövlar som täcker skinkorna för att fullända den coola outfiten.

Figursydd motojacka med grå- och vitrandig V-ringad topp och skinny jeans

Skräddad motojacka med grå- och vitrandig v-ringad topp och skinny jeans
källa

Det här är en nedtonad och avslappnad look på en läderjacka. För att få fram denna uppfriskande men ändå coola look, kombinera en grå- och vitrandig v-ringad t-shirt med en motojacka i svart läder med huva. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta sandaler med klackar för en snygg och sofistikerad look.

Svart casual skinnjacka med luva i konstläder med randig t-shirt

Svart casual skinnjacka i konstläder med huva och randig t-shirt
källa

Det här är en supercasual outfit som är perfekt för riktigt avslappnade häng eller till och med avslappnade matinköp. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart-vitrandig t-shirt med en svart bomberjacka med luva i konstläder. Kombinera dem med svarta jeans med raka ben och vita sneakers för att fullborda denna avslappnade streetlook.

Lång bikerjacka med rouge rosa krage och huva

lång bikerjacka med rouge rosa krage och huva
källa

För att få en outfit som ser mysig och cool ut på samma gång bör du prova den här. Bär bara en svart longline läderjacka med en röd huvadesign. Kombinera den med svarta läderleggings och läderstövlar för en cool läderlook.

Svart jacka med huva i konstläder

Svart huvjacka i konstläder
källa

Detta är en mycket intressant och snygg variant av en lång skinnjacka. I detalj är det en svart läder-minijacka med huva eller kappa. Du kan helt enkelt bära den över ett par svarta mini jeansshorts. Bär vita sneakers för att komplettera denna outfit på ett enkelt och rent sätt.

Svart skinnjacka med huva, t-shirt och skinny jeans

svart huva skinnjacka med t-shirt och skinny jeans
källa

När du bär ett läder ser du supercool ut, speciellt när du gör det till en del av din svarta outfit. Ett mycket enkelt sätt att skapa en sådan helsvart outfit är att kombinera en svart konstläderjacka med en huva och en svart t-shirt som den övre delen av din outfit. Du kan bära svarta superskinny jeans för resten av looken. Bär ett par moto-stövlar i svart läder med dina skor för att fullända looken.

Jag hoppas att du gillade idéerna för kläder med huva i skinnjacka som jag just utforskade med dig. Kom ihåg att om du tycker att en svart skinnjacka är lite för manlig för dig, prova en huvalook för att se snygg och ungdomlig ut på samma gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*