Home / Stil / Hur man bär en lång jeanskjol
Hur man bär en lång jeanskjol

Hur man bär en lång jeanskjol

Ett väldigt enkelt och effektivt sätt att göra dig själv extra ungdomlig och uppfriskande är att bära en lång jeanskjol. Medan en minikjol definitivt kommer att se bra ut, kommer en lång kjol att se lite luftigare ut. Båda är saker jag varmt skulle rekommendera samtidigt som jag kommer fokusera på den långa kjolen till det här blogginlägget. Det jag ska prata om är hur man stylar midi- och maxijeanskjolen. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för långa jeanskjolar som jag kunde sätta ihop. Låt oss nu hoppa in.

Grå polokrage med polotröja och lång jeanskjol


källa

Som du kanske har förväntat dig är det här en lista över outfits som i allmänhet är väldigt lätta att ta av. För att börja med den här listan vill jag visa er en riktigt mysig och enkel outfit. För att styla den här business-casual outfiten kan du helt enkelt bära en grå polotröja och en lång jeanskjol med en blå jeansknapp längst fram. Kombinera dem med vita sneakers för att fullända looken.

Svart kortärmad t-shirt med lång jeanskjol och lång sandalkjol

svart kortärmad t-shirt med lång jeanskjol och långa sandaler
källa

För att se smal och lång ut är det bäst att bära en vältränad topp med en kjol med hög midja. I det här fallet är en kortärmad svart passande t-shirt ihopkopplad med en lång blå jeanskjol. Du kan kombinera dem med svarta sandaler för att se både uppfriskande och chic ut.

Vit V-ringad chiffongblus och blå lång jeanskjol

vit V-ringad chiffongblus och blå lång jeanskjol
källa

För att uppnå denna supersnygga och unika look, mixa och matcha på ett coolt sätt. Bär en vit V-ringad långärmad blus till toppen. Kombinera den med en jeansblå maxikjol som har en hög slitsdesign i mitten. Kombinera dessa pjäser med svarta högklackade stövlar i läder för att se ännu mer attraktiva ut.

Svart lätt cropped topp med klockärmar och en blå kjol med en lång jeansknapp framtill

svart, lätt croppad topp med klockärmar och blå kjol med lång jeansknapp fram
källa

Här är ett annat väldigt bra exempel på hur man ser supersmal ut med en jeanskjol. Du kan också bära en svart beskuren tröja eller blus med klockärm till toppen. Bär den med en blå jeanskjol med hög midja och en maxiknapp framtill. Kombinera dem med vita besättningsstrumpor och korta stövlar i kamelmocka för att fullborda looken.

Vit skjorta med ficka fram och jeanskjol med knappar

vit skjorta med ficka fram och midikjol med jeansknapp fram
källa

En vit skjorta med smal passform och en ljusblå midikjol med jeansknappar är en bra kombination att ha i din garderob för en superminimal och uppfriskande avslappnad affärslook. För att skorna ska se eleganta och uppfriskande ut på samma gång finns det inget bättre val än de vita tåklackarna med vita ankelband.

Ljusblå långärmad skjorta med lång jeanslits

Ljusblå långärmad skjorta med lång jeanslits
källa

För att uppnå denna rena och diskreta attraktiva outfit kan du bära den som en streetoutfit såväl som en business casual outfit. Du kan bära en ljusblå långärmad skjorta med en lång jeanskjol med enkel slits. Kombinera vita sneakers med en avslappnad svart läderväska för att dra ihop outfiten på ett enkelt och rent sätt.

Svart, grå och vitrandig tröja som bärs med en blå kjol med midi-knapp framtill

svart grå- och vitrandig tröja med blå midiknapp framtill på kjolen
källa

Låt oss nu bli lite mer kreativa genom att lägga till lite mer färg till din outfit. Till exempel kan du bära en grå, vit och svart horisontellt bred randig stickad tröja för toppen. Bär den med en blå kjol mitt fram och ett par svarta klackar med öppen tå och ankelband för att fullända looken.

Grå kragelös tweedkrage med lång jeanskjol

grå kraglös tweedkavaj med lång jeanskjol
källa

Här är en ganska konstnärlig outfit som du kanske vill bära till ett semi-formellt evenemang om du föredrar att se mogen och annorlunda ut. Bär en vit blus med en grå kraglös tweedkavaj till toppen. Kombinera dem med en maxikjol i blått tryck. Lägg till ett par stövlar i svart mocka och en svart fedora för att sätta en konstnärlig touch till looken.

Svart oversized bomberjacka med maxikjol i jeans med hög midja

svart oversized bomberjacka med en högmidjad jeanskjol med maxislits
källa

Denna outfit är uppenbarligen en som får dig att se väldigt energisk och ungdomlig ut. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en svart t-shirt med en svart oversized bomberjacka över. Kombinera dem med en blå lång jeanskjol med hög midja och en slits. Bär vita besättningsstrumpor med vita sneakers för att se snygg ut.

Svart axelbandslös långärmad crop top med utsvängd midikjol i blå denim

Off shoulder långärmad crop top med off shoulder midikjol i denim
källa

Här är en diskret sexig outfit som du faktiskt kan bära på cocktailpartyn, även om det låter lite kontraintuitivt att bära en jeanskjol till ett semi-formellt evenemang, men det fungerar. För att styla den här looken, bär helt enkelt en långärmad topp med en midi-skaterkjol i jeans. Bär svarta klackar för att fullborda den attraktiva looken.

Vit knuten t-shirt med svart skinnjacka och lång utsvängd kjol

vit knuten t-shirt med svart skinnjacka och lång utsvängd kjol
källa

För att forma denna superchica outfit som även kan bäras som en semi-formell eventoutfit, kan du bära en vit knuten t-shirt med en svart skinnjacka för att bara visa lite hud i midjan. Kombinera den med en ljusblå utsvängd lång jeanskjol. Bär ett par balettskor i mörk mocka för att komplettera din outfit med elegans.

Svart oversized skinnjacka med hög slits i blå denim midikjol

svart oversized skinnjacka med blå midikjol med hög slits
källa

Av någon anledning går den svarta skinnjackan och jeanskjolen riktigt bra ihop, även om en är ett supercoolt och mörkt föremål och ett annat är ett uppfriskande och mysigt föremål. För att skapa denna look, bär helt enkelt en vit t-shirt med en svart skinnjacka och en blå jeanskjol med en lång sidoöppning. Bär sandaler med remmar för att fullborda looken.

Vit t-shirt med en himmelsblå lång jeanskjol

vit t-shirt med himmelsblå lång jeanskjol
källa

För att uppnå denna enkla och uppfriskande affärsmässiga look kan du bära en avslappnad vit t-shirt och en himmelsblå lång jeanskjol med hög midja för att se lång och smal ut. För resten av looken kan du bära marinblåa klackar och en snygg plånbok i svart och guld för att komplettera outfiten med en elegant touch.

Här är idéerna för långa jeanskjolar som hjälper dig att se väldigt attraktiv ut på ett naturligt och uppfriskande sätt. De är också väldigt lätta att dra av, om du undrar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*