Home / Stil / Hur man bär en lång vinterkappa
Hur man bär en lång vinterkappa

Hur man bär en lång vinterkappa

Låt oss göra något för det här blogginlägget idag. Istället för att utforska ett mycket specifikt föremål och prata om hur man stylar det, låt oss prata om hur man bär en lång vinterkappa. Detta är ett brett ämne som lämnar mycket utrymme för fantasi och kreativitet. Det råder ingen tvekan om att den långa ullkappan och långa dunjackan kommer att vara en stor del av det jag kommer att utforska. Att bära en lång kappa på vintern kan lätt få dig att se mysig och attraktiv ut. Det enda du vill undvika är att se klumpig ut. Hur som helst, här är några av de bästa outfitidéerna för långa vinterrockar som jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart lång vinterkappa med tröja och vit skjorta med knappar


källa

Låt mig börja den här listan över vackra och snygga vinteroutfits med en enkel och snygg lageroutfit. För att skapa denna look kan du bära en vit button down skjorta och en svart stickad tröja. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en svart lång vinterrock i ull. Kombinera dessa plagg med svarta läderleggings och svarta mockastövlar för att se stilfulla och eleganta ut.

Grå vinterjacka i maxi med vit slits och maxiklänning

grå maxi lång vinterjacka i ull med vit slits maxiklänning
källa

För att skapa denna fantastiska och coola look kan du helt enkelt bära en vit maxiklänning som kommer med en slitsdesign som kärnan i din outfit. Lägg till en lång ullkappa för att skapa snygga lager. Till skorna kan du bära ett par vita och svarta sneakers för att se mer ungdomlig och avslappnad ut.

Grå lång kappa i maxiull med polotröja

grå lång kappa av maxiull med en tjock polotröja
källa

Detta är en väldigt minimal grå och svart outfit som får dig att se snygg och mysig ut på samma gång på jobbet. Till toppen kan du bära en grå stickad polotröja och en grå vinterjacka i ull med långt koppel. Kombinera dem med svarta smala jeans och svarta mockastövlar för att komplettera din klassoutfit.

Grå stickad mössa & matchande lång vinterkappa & jeans med muddar

grå stickad mössa och matchande lång vinterkappa och jeans i linningen
källa

För att se snyggare ut på vintern är en grå stickad mössa ett fint komplement till din outfit. Till toppen kan du bära en grå tryckt tröja och en ljusgrå lång ullkappa. Kombinera dem med gråblå skinny jeans med muddar. Lägg till ett par stövlar i antracitläder för att lägga till stil till outfiten.

Vit lång dunkappa med grå ljungtröja och höga stövlar

lång vit dunkappa med grå melerad tröja och overknee boots
källa

Låt oss nu titta på en vacker och ungdomlig outfit som använder en lång linnevit dunjacka istället för en ulljacka. Du kan styla den genom att para ihop den med en gråmelerad tröja och en rutig pojkvänskjorta. Kombinera dessa plagg med mörkblå skinny jeans och svarta mockastövlar för att se sofistikerade och eleganta ut.

Ljusgrått midi-bälte med skärp och blå boyfriend-jeans

Ljusgrå midi-jacka med skärp och blå boyfriend-jeans
källa

Detta är en mycket intressant och attraktiv outfit med en omlottkappa med bälte. I detalj är kappan en ljusgrå kappa med midi bälte. Du kan kombinera den med en svart- och grårandig t-shirt med scoop-neck och ljusblå boyfriend-jeans. Bär vita sneakers för att avslappnat slå in outfiten.

Ljusgrå kappa i maxiull med stickad halsduk och bruna stövlar

ljusgrå maxiullkappa med stickad halsduk och bruna stövlar
källa

Låt oss nu titta på en balanserad och bekväm grå och vit affärsdräkt. För att forma denna outfit kan du para en grå tröja med en grå lång vinterullkappa. Kombinera dem med vita chinos med raka ben och bruna läderstövlar. Glöm inte den grå stickade halsduken som kommer att göra outfiten ännu mer attraktiv.

Camel longline ullkappa med grå tryckt t-shirt

Camel longline ullkappa med grå tryckt t-shirt
källa

Låt oss nu titta på en lite mer mogen look. Den lite mogna noten kommer faktiskt från den kamellånga vinterullkappan. Du kan kombinera den med några avslappnade plagg som grå tryckt t-shirt och blå jeans med raka ben. Till skorna kan du bära ett par svarta läderpiggar för att fullända outfiten.

Grå långlinad vinterjacka i ull med avskurna blå slim fit jeans

lång rad grå vinterjacka i ull och blå slim fit jeans
källa

Det här är en väldigt mysig och causal business casual outfit som får dig att sticka ut från mängden på ett väldigt naturligt sätt. Du kan helt enkelt bära en vit chiffongtopp med rund hals och en ljusgrå lång ullkappa. Kombinera dem med ljusblå slim-fit jeans. Bär vita spetsiga klackar för att få skorna att se eleganta och uppfriskande ut.

Vit midi vintertrenchcoat med grå muddar med hög midja slim fit jeans

vit midi vintertrenchcoat med grå högmidjade slim fit jeans med muddar
källa

Det här är en affärsdräkt som lutar lite åt den avslappnade sidan. För att uppnå denna outfit kan du bära en grå långärmad t-shirt med rund hals och en vit eller elfenben lång dubbelknäppt trenchcoat. Bär dem med mörkblå slim fit jeans med muddar och svarta läder loafers för en snygg touch.

Camel maxi vinterkappa med vitt tryck och svarta skinnbyxor

Camel taxilång vinterkappa med vit tryckt t-shirt och svarta skinnbyxor
källa

För att se stiligare och mörkare ut är det ofta en bra idé att lägga till ett läderelement till din outfit. Du kan till exempel bära svarta läderbyxor med en vit tryckt t-shirt som kärnan i din outfit. Kombinera dem med en rödrosa lång ullkappa. Bär vita sneakers för att fullborda den rena och ungdomliga looken.

Brun longline bomberjacka med luva i fuskpäls och slitna skinny jeans

Brun fuskpäls longline bomberjacka med luva och slitna skinny jeans
källa

På vintern kan du också bära en lång bomberjacka, speciellt en med fuskpälshuvmönster som den här bruna jackan. Till resten av outfiten kan du bära en melerad grå stickad tröja och mörkblå skinny jeans. Komplettera din outfit med ett par ankelstövlar i svart läder.

Ljusgrå lång vinterkappa med ribbad vit polotröja

ljusgrå lång vinterkappa med vit polotröja
källa

För att forma denna mysiga och attraktiva look kan du bära en ljusgrå lång vinterjacka i ull som kommer med den underbara designen av fuskpälskrage. Kombinera den med en ribbad stickad tröja med vit polotröja och marinblå skinny jeans. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för att fullända looken med stil.

Här är idéerna med långa vinterjackor som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett helt naturligt och lättillgängligt sätt. Testa bara dessa outfits eftersom de är väldigt lätta att ta av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*