Home / Stil / Hur man bär en lastväst
Hur man bär en lastväst

Hur man bär en lastväst

Cargovästen är ett av de där intressanta elementen som du kan lägga till din vanliga outfit och få den att se helt annorlunda ut stilmässigt. Till skillnad från andra typer av västar, får cargovästen dig nästan alltid att se åtminstone anständig ut när den paras ihop med en avslappnad outfit. Det ger bara en extra tuff touch till din look. Även om lastvästen är ganska lätt att styla, försöker jag fortfarande sätta ihop några av de bästa kläderna för lastvästen. De är i allmänhet väldigt lätta att skala av. Låt oss nu gå igenom dem och prova dem själv.

Cargoväst över svart-vitrandig t-shirt

Cargo väst svart och vit randiga t-shirts
källa

En cargoväst passar perfekt med en horisontellt randig topp som denna långärmade svartvita t-shirt. Till underdelen kan du bära svarta skinny jeans eller leggings. Komplettera denna bekväma outfit med läderstövlar.

Bär din med en randig skjortklänning

horisontell randig t-shirt klänning cargo väst
källa

Som framgår av den tidigare outfitidén går att bära lastvästen perfekt med den horisontella randiga t-shirtklänningen. Jag ser den här outfiten som den perfekta våroutfiten eftersom det finns tillfällen då man känner sig lite kall bara man har på sig en skjorta. En lastväst är lämplig för den här sortens vårdagar.

Rutig pojkvänskjorta med lastväst

Rutig pojkvänskjorta Cargo Vest Jeans
källa

För en unisex-outfitidé kan du bära lastvästen över en rutig pojkvänskjorta. Bär bara smala jeans och nude flats för rumpan.

Bär din med en grå t-shirt och svarta skinny jeans

grå t-shirt svarta skinny jeans
källa

Cargovästen ger inte bara lite extra värme utan ger också lite stil, speciellt när du bär den alltför vanliga grå t-shirten och skinny jeans-outfiten. Lagerläggning kommer att hindra din outfit från att se för slarvig ut.

Vit t-shirt, svarta byxor och knähöga stövlar

vit t-shirt knähöga stövlar lastväst
källa

Här är ytterligare ett exempel på hur lastvästen kan göra din tråkiga outfit till en snygg sådan. Kombinationen av en vit t-shirt och svarta smala byxor ser bra ut men är lite för vanlig. Cargovästen och knähöga stövlar tar denna outfit till en ny nivå.

Bär den med den blå knälånga klänningen

blå skjortklänning cargo väst
källa

För en outfit med starkare färgkontrast. Prova detta med armégrön lastväst över blå knälång klänning. Bär svarta eller grå stövlar för skorna. Färgerna skapar inte bara en skarp kontrast, tuffheten som kommer med klänningen och klänningens feminina touch skapar en mycket intressant, unik kontrast.

Bär din med en horisontell randig t-shirt och vita sneakers

horisontell randig t-shirt cargo väst vita sneakers
källa

De flesta av de randiga t-shirt-outfitidéerna som jag har visat dig inkluderar ankelboots för att skapa en mer stilfull och vacker look. Jag vill visa er att cargovästen också passar perfekt till vita sneakers som en avslappnad outfit. Den här outfiten är superlätt att ta av sig oavsett din kroppstyp och den goda nyheten är att de flesta av er redan har alla prylar du behöver för denna outfit i din garderob. Försök.

Bär din med en vit button down skjorta och jeans med muddar

vit skjortmanschettväst med knappslå och jeansmanschetter
källa

För företag som har en startup-liknande anda är denna outfit förmodligen en bra business casual outfit. Även om jag vet att du bara kan bära t-shirts och jeans på företag som detta, är att klä sig smartare ett bra sätt att placera dig själv i zonen. När du går tillbaka till den här outfiten kan du helt enkelt bära en vit skjorta med knappar och jeans med muddar som många av er normalt skulle göra. Lägg till en touch av stil till lastvästen för att fullända outfiten.

Bär över svart och vit prickig klänning

Cargoväst över en svart och vit prickig klänning
källa

Denna outfit kombinerar sötheten som kommer med den svarta prickiga klänningen med tuffheten som kommer med cargovästen på ett mycket intressant, lite kontrasterande sätt. Jag kan se att människor med starka karaktärer kan dra av sig den här outfiten med självförtroende.

Bär din med en långärmad, formsydd grå t-shirt och jeans

Figurkramande grå t-shirt cargoväst
källa

Nyckeln till att se skarp ut med denna outfit är att se till att den grå t-shirten är formsittande. Detta gör lagervästen mycket bättre och helheten ser mindre skrymmande ut.

Bär din över en svart t-shirtklänning och sandaler med nakna klackar

T-shirt klänning nude klackar Cargo väst
källa

Det här är ett så minimalt sätt att styla lastvästen, men kombinationen av skärning och färg på bitarna ser helt rätt ut. Den här outfiten är nog min favoritoutfit på listan. Till outfiten bär du helt enkelt en svart t-shirtklänning med den armégröna cargovästen och nakna sandaler.

Bär din med en skjortklänning och fedora

T-shirt klänning filt hatt väst outfit
källa

För en kreativ och konstnärlig look kan du bära en svart t-shirtklänning med en lastväst och en fedora. Du kanske också vill läsa mitt andra blogginlägg om hur man bär en fedora.

Bär över jeansskjorta

Cargobyxor över deminskjorta
källa

Denimskjorta är ett så populärt föremål. Så jag vill bara nämna den här outfitidén att bära en lastväst över en jeansskjorta och låta dig veta att dessa saker passar ihop ganska anständigt.

Bär den över en svart t-shirt och en randig midikjol

Svart och vit midikjol cargoväst
källa

Detta är ett helt annat sätt att designa randmönstret än de tidigare idéerna. Istället för en randig topp består outfiten av den horisontellt randiga midikjolen och den svarta toppen. Detta kreativa sätt att styla föremålen gör utseendet mycket uppfriskande och anmärkningsvärt.

Cargoväst över grå västtopp och jeansshorts

Cargo väst Denim Shorts Väst Top
källa

En lastväst är vanligtvis lite lång och faller långt under midjan. Att bära den med en grå västtopp och jeansshorts skapar en mycket intressant lagereffekt.

Jag hoppas att du gillar listan jag just delade om att bära lastvästen. Kolla in våra andra blogginlägg för fler outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*