Home / Stil / Hur man bär en ledig tröja
Hur man bär en ledig tröja

Hur man bär en ledig tröja

Idag ska jag prata om hur man stylar den avslappnade tröjan, som får dig att se väldigt mysig och samtidigt diskret sexig ut eftersom den låter dig visa upp dina axlar och nyckelben på ett naturligt sätt. Den goda nyheten är att den är förvånansvärt lätt att styla och ta av. Du kan bara bära en ledig tröja med jeans och du kan redan förvänta dig att se bättre ut än de flesta människor runt omkring dig. Det är med andra ord en stil med låg risk och hög avkastning. För att visa dig fler sätt att styla den, har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för slarviga outfits för dig. Låt oss ta en titt.

Grå sladdrig tröja med svarta leggings och kalvstövlar


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en mycket bekväm och attraktiv affärsdräkt. För att uppnå denna look, kan du helt enkelt bära en grå tunika släta tröja med svarta leggings. Koppla ihop dem med ett par stövlar i svart mocka. Lägg till en handväska i svart läder för att sätta en sofistikerad touch till mixen.

Blush rosa halvgenomskinlig slö tröja med tweedkjol

rouge rosa halvgenomskinlig tröja med tweedkjol
källa

Detta är en annan outfit som du kan bära till jobbet. Men det är också tillräckligt trevligt och mysigt att umgås och träffa vänner. För att forma den här outfiten kan du bära en rouge semi-transparent stickad tröja med en matchande rouge, rosa tweed minikjol. Kombinera dem med ett par knähöga svarta läderstövlar för att se snygga och snygga ut.

Grå slingrande tröja med en axel med vita boyfriend-jeans

grå axelbandslös tröja med vita boyfriend-jeans
källa

För att uppnå denna diskreta sexiga outfit som också ser pojkaktig ut, kan du börja med den grå överdimensionerade casual stickade tröjan. Kombinera den med vita boyfriend-jeans. Till skorna, bär ett par ankelstövlar i svart läder för att komplettera outfiten på ett stilfullt sätt.

Grå off the shoulder en axeltröja och svarta skinny jeans

grå off the shoulder en axeltröja och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå denna eleganta och mysiga streetlook kan du bära en grå stickad enaxeltröja överst. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se extra lång och smal ut. Till skorna kan du bära ett par gråa sandaler med remmar för en uppfriskande touch. Lägg slutligen till en handväska i svart läder för att se mer elegant ut.

Grå semi-transparent tröja med vita slim-fit ankeljeans

grå semi-transparent tröja med vita slim-fit ankeljeans
källa

Detta är en mycket intressant och vackert lagerdräkt som du enkelt kan dra av dig. För toppen, bär en grå halvgenomskinlig stickad tröja över ett vitt linne. Kombinera dem med vit slim fit och smala ankeljeans för att se uppfriskande ut. Bär ett par grå sandaler för skorna för att fullända looken.

Vit kabelstickad kortärmad sladdrig tröja med grå långärmad t-shirt

vit kortärmad tröja med kortärmad och grå långärmad t-shirt
källa

För att få denna mysiga och jordnära outfit kan du bära en vit kortärmad kabelstickad tröja över en grå långärmad t-shirt för att skapa snygga lager. Kombinera med slim fit jeans med blå muddar. Bär ankelboots i kamelmocka för att komplettera din outfit på ett stilfullt och unikt sätt.

Grå axelbandslös slouchy tröja med mörkblå skinny jeans

grå off-the-shoulder slarvig tröja med mörkblå skinny jeans
källa

Prova denna förvånansvärt lätta outfit för att se diskret sexig och mysig ut på samma gång. Till toppen, bär en grå kabeltröja över en grå topp med spaghettiband. Kombinera dem med mörkblå skinny-jeans och bruna sandaler med remmar för en extra uppfriskande look.

Vit, halvgenomskinlig slarvig tröja med båthals och svarta jeans

vit, halvgenomskinlig slarvig tröja med båtringning och svarta jeans
källa

För att skapa denna enkla och mysiga svartvita look, låt oss börja med den vita semi-transparent tunika långärmad tröja för toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans. Bär ett par ankelstövlar i svart läder med skor med klack. Lägg till en vit liten clutchväska till mixen för att se elegant och elegant ut.

Grå kall axel slingrig tröja med långrandig stickad halsduk

grå slö tröja med kall axel med randig lång stickad halsduk
källa

Det här är en ganska stilig och luftig streetoutfit som du kanske vill prova. Bär en grå kall axeltröja och en grårandig lång stickad halsduk till toppen. Kombinera dem med svarta beskurna leggings. För skor, använd ett par svarta quiltade lädersneakers för en snygg och ren finish.

Svart axelbandslös tröja med smala bikerbyxor i läder

svart axelbandslös tröja med smala bikerbyxor i läder
källa

I de flesta fall fungerar en grå eller vit sladdrig tröja bäst då de ljusa färgerna passar riktigt bra till den blåsig känslan som kommer med det slouchy snittet. Ibland kanske du vill se mörkare och coolare ut med en svart. Du kan till exempel bära en svart slö tröja med svarta bikerleggings i läder. Bär ljusrosa klackar för en lite feminin touch.

Röd chunky tunikatröja med blå jeans

röd chunky tunikatröja med blå jeans
källa

För att styla den här mysiga och skarpa looken kan du bära en vinröd eller vinröd ribbad tröja som faktiskt är tillräckligt lång för att kvalificera sig som en tröja. Kombinera toppen med blå skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par knähöga kängor i svart mocka för att se stiligare och smalare ut.

Grå oversized slö tröja med en minikjol i silver med paljetter

grå oversized slö tröja med silver paljett mini kjol
källa

För att forma denna gnistrande cocktailparty-outfit kan du bära en grå båthals och en bodycon-minikjol i silver med paljetter. Kombinera dem med svarta leggings för att få dina ben att se extra smala och långa ut. Bär ett par svarta balettkläder för att få skorna att se ännu längre och smalare ut.

Ljusgrå oversized tröja med blå jeansshorts

Ljusgrå oversized tröja med blå jeansshorts
källa

Detta är en mycket uppfriskande outfit som är perfekt för dejting och häng. Bär en ljusgrå slarvig tröja till toppen. Kombinera den med blå jeansshorts och ljusrosa platta sandaler för att se uppfräschad, ungdomlig och damlik ut.

Här är idéerna om lediga tröjor som jag vill dela med dig. Prova dem och se hur de kan göra dig mysig, attraktiv och tillgänglig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*