Home / Stil / Hur man bär en leopardmönstrad klänning
Hur man bär en leopardmönstrad klänning

Hur man bär en leopardmönstrad klänning

Innan jag visar er alla leopardmönstrade klänningar ni letar efter så kommer jag att kontakta er väldigt direkt här. Leopardmönstrade klänningar är svåra att ta av sig. Oavsett hur bra du ser ut eller hur bra din kropp är, kommer hälften eller fler människor att kritisera dig. Men om du tycker att det är ett gott tecken att ha både älskare och haters samtidigt, är det här blogginlägget speciellt för dig. Vad du kommer att se är några av de bästa idéerna för outfit med leopardtryck jag har samlat.

Skiftklänning i leopardmönstrad med gula klackar


källa

För att börja listan ska jag visa dig en ganska typisk klänning i leopardmönstrad som du kan bära på ett cocktailparty. Här är en skiftklänning som ser ganska naturlig ut med tanke på hur vild och galen en klänning med leopardmönster kan bli. Du kan bara para ihop klänningen med gula öppna tår och du är redo.

Stupande leopardmönstrad maxiklänning med en djup V-ringning

Stupande leopardmönstrad maxiklänning med en djup V-ringning
källa

Här är en djup V-ringad leopardmönstrad maxiklänning i chiffong. Det är förvånansvärt blåsigt, eftersom det är mycket sällsynt att använda blåsigt och leopardmönster i samma set. För att ge den här klänningen en vacker och sexig look kan du helt enkelt para ihop den med silverklackar med öppen tå.

Halvärm skjortklänning i leopardmönstrad med skärp

Leopardmönstrad skjortklänning med halvärmar
källa

För en mer stilren och avslappnad look kan du bära stövlar istället för klackar. Du kan till exempel bära den här halvärmade skjortklänningen i leopardmönstrad och ett par knähöga svarta läderstövlar.

Bär den med en svart skinnjacka och leggings

leggings med svart skinnjacka
källa

Om du vill bära en jacka med den leopardmönstrade klänningen, är mitt val nummer ett för dig den svarta skinnjackan, som jag anser är den mest mångsidiga jackan. Bär en miniklänning med leopardmönster, en svart skinnjacka och leggings för en lagerlook. Bär ankelstövlar i brunt läder för att sätta en elegant touch till din outfit.

Tvådelad miniklänning med leopardmönster

tvådelad miniklänning med leopardtryck
källa

En klänning i två delar består vanligtvis av en crop top och en kjol. Just den här klänningen är mer konservativ och består av ett kortärmat livstycke med leopardmönster och en matchande minikjol. För att bära den med stil kan du kombinera den med svarta klackar och en kungblå handväska i läder.

Bodycon midiklänning med svart kavaj

Bodycon midiklänning svart kavaj
källa

Här är en annan outfit som innehåller en jacka. Den här gången kombineras den leopardmönstrade midiklänningen med en svart kavaj för en mer mogen look. Kombinera dem med svarta stövlar med öppen tå och ett statement-halsband för att se feminin och kraftfull ut på samma gång. Denna outfit passar bra för chefer och arbetsledare om du inte är rädd för alla sorters kommentarer.

Fodral klänning med neonrosa kavaj

Fodral klänning Neonrosa kavaj
källa

Eftersom den leopardmönstrade klänningen vanligtvis är väldigt prålig, bärs den sällan med en prålig jacka. Om du är nyfiken på hur det skulle se ut om det verkligen hände, har den här outfiten faktiskt svaret för dig. Kolla in den här skjortklänningen med leopardmönstrad och neonrosa kavaj. Denna kombination fungerar överraskande nog ganska bra. Du kan till och med bära ett par rosa klackar för att matcha kavajen.

Leopardmönstrad maxiklänning med långärmad kofta

Leopardmönstrad maxiklänning, lång ärmlös kofta
källa

Denna outfit gör ett fint litet knep för att lägga till lite fräschör till den leopardtryckta outfiten. I detalj kan du bära en leopardmönstrad maxiklänning och en grå cardigan med långa ärmar. Kombinera outfiten med guldklackar och ett statement-halsband för att sticka ut från mängden på ett cocktailparty eller bal.

Lång flytande chiffong klänning med halterneck i leopardmönstret

halterneck i chiffong i leopardmönstrad lång flytande klänning
källa

När man kombinerar gepardklänningen med ett unikt snitt händer oftast något vackert och intressant. Här är till exempel en lång flytande klänning i leopardmönstrad halterneck som ser riktigt snygg och luftig ut. Att klänningen är gjord av chiffong hjälper. Kombinera klänningen med nakna sandaler och lägg till en uppfriskande touch till outfiten.

Sweetheart Neckline Flare midiklänning med svart kort kavaj

Sweetheart Neckline Flare Midi Dress Black Short Blazer
källa

Här är en anständig, sexig midiklänning med spaghettiband och söt halsringning. Du kan kombinera den med en svart avskuren kavaj och svarta spetsiga klackar för att se feminin och stilig ut på samma gång.

Långärmad midiklänning med avslappnad passform

avslappnad passform långärmad midiklänning
källa

Medan alla bär skinny fit outfits för att visa upp sina kurvor på ett cocktailparty, kan du se snygg ut och sticka ut genom att bära något väldigt avslappnat. Du kan till exempel bära den här avslappnade midiklänningen i leopardmönstrad med svarta tåklackar med ankelband för att se luftig och unik ut.

Leopardmönstrad maxiklänning med skärp

Leopardmönstrad maxiklänning med skärp
källa

Kanske är det bältesdesignen eller det lösa maxisnittet. Den här leopardmönstrade klänningen ser mer naturlig ut än de flesta av någon anledning. Du kan enkelt kombinera den med ett par svarta klassiska flip flops och en svart läderhandväska för en streetoutfit.

Tvådelad bodycon-klänning i leopardmönstret

Bodyconklänning i två delar med leopardtryck
källa

Detta är en sexig leopardmönstrad tvådelad bodycon-klänning som måste visa upp din midja och kurvor. Om du är i bra form kommer den här klänningen definitivt att få dig att glänsa på ett cocktailparty. Kombinera klänningen med öppen tå med svarta ankelband för att fullända outfiten på ett enkelt och snyggt sätt.

Långärmad svängklänning med djup V-ringning

Långärmad svängklänning med djup V-ringning
källa

Här är en annan klänning med leopardmönstrad avslappnad passform. Det är sexigt den här gången, med en djup V-ringning och miniklänning. Bär den här klänningen med svarta mockastövlar för en feminin touch.

Svart och vit leopardmönstrad maxiklänning i chiffong

Svart och vit leopardmönstrad maxiklänning i chiffong
källa

Inte varje klänning med leopardtryck måste vara gulaktig. Detta är en maxiklänning i svart och vit leopardmönstrad. Du kan helt enkelt kombinera den med svarta klackar med öppen tå för en vacker och iögonfallande look.

Jag hoppas att listan ovan med idéer om klänningar med leopardmönstret gör det lite lättare för dig att styla den leopardmönstrade klänningen. Om det här inte är din kopp te, har vi tusentals andra outfitidéer på den här sidan. Låt oss ta en titt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*