Home / Stil / Hur man bär en lila kavaj
Hur man bär en lila kavaj

Hur man bär en lila kavaj

Om du behöver klä dig formellt, eller åtminstone halvformellt, för att arbeta, bör du vara bekant med styling av blazers. Det är ingen överraskning att kavajen lätt får dig att se smal och chic ut. Det råder ingen tvekan om att bland alla andra färger är den svarta kavajen den mest populära och ser verkligen bra ut. Men om du bara bär den svarta går du miste om mycket roligt. Idag ska jag prata om den väldigt snygga och feminina lila kavajen. För att visa dig hur du stylar den, har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för lila kavajkläder jag kan hitta. Låt oss titta på dem nu.

Lila kavaj med vit chiffongskjorta och prickig halsduk


källa

Ett väldigt typiskt och snyggt sätt att styla en lila kavaj är att bära den med en vit button down skjorta. Men den har en fin liten twist på den här outfiten. Skjortan är en chiffongskjorta som ser mer elegant ut. Och inte bara det, den är ihopkopplad med en svart och vit prickig halsduk för att se ännu mer unik ut. Om du undrar hur du ska avsluta är ett par jeans med blå muddar och svarta klackar med öppen tå ett bra alternativ.

Lila kavaj med vit turtleneck

lila kavaj vit polotröja
källa

Nu, med exakt samma kavaj och jeans som i den tidigare outfiten, kan vi se hur att bära en annan topp helt kan förändra stilen på outfiten. Den vita skjortan är nu ersatt med en vit polotröja för att se mysigare och mer avslappnad ut. Kombinera outfiten med gyllene spetsiga klackar för att se mer elegant ut.

Bär med vit topp & Boho Style Statement halsband

vit topp boho stil statement halsband
källa

En stor fördel med att bära en kavaj är att den kan få dig att se mycket smalare och längre ut. Detta är särskilt trevligt för små damer. Det här exemplet är en bra demonstration av hur den lila kavajen kan få en liten dam att se chic och smal ut. För att uppnå denna look, koppla ihop kavajen med en vit t-shirt och ett boho-style statement-halsband för toppen. Bär dem med marinblå skinny jeans och guldiga balettkläder för en ren och enkel look.

Lila kavaj med vit och svart prickig blus

lila kavaj vit och svart prickig blus
källa

Det här är en helt bedårande arbetsoutfit. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en vit och svart prickig blus med en lila kavaj överst. Denna kavaj har en mycket sofistikerad gyllene knapp. Använd knapparna för att markera guldknappdesignen och få dig att se ännu smalare ut. Kombinera toppen med svarta smala byxor med muddar och silver spetsiga klackar.

Bär din med ett vitt linne och jeans med muddar

vita jeans med linnemanschett
källa

För en avslappnad och färgstark look är detta en mycket intressant outfit som du kanske vill överväga. Till toppen, bär en lila kavaj med ett vitt linne. Kombinera dem med mörkblå jeans med raka ben och muddar. Nu kommer överraskningen. Bär ett par gula pumps med spetsiga tår för att göra denna outfit extra djärv och rolig.

Lila kavaj med vit button down skjorta och boyfriendjeans

lila kavaj vit button-up skjorta boyfriend jeans
källa

Det här är en mycket intressant outfit som försöker kombinera några feminina plagg med några snygga plagg. För att uppnå detta kan du bära en vit button-down skjorta, en lila kavaj och ett statement-halsband i boho-stil överst. Kombinera dem med trasiga boyfriend-jeans och vita balettkläder. Bär en handväska i vitt läder för att sätta en sofistikerad touch till denna eleganta outfit.

Lila kavaj med vit prickig skjorta

vit prickig skjorta med lila kavaj
källa

För en professionell och elegant look med en snygg twist kan du bära en vit prickig skjorta och en lila kavaj. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar och ett smalt brunt läderbälte. Bär ett par ljusrosa klackar för att få skorna att se mer eleganta ut.

Bär den med en Chambray-skjorta och ljusrosa ridbyxor

Chambray skjorta ljusrosa byxor
källa

För en snygg look med lite seghet och strävhet kan du bära denna intressanta outfit. Till toppen, koppla ihop en chambray-skjorta med en lila kavaj. För nederdelen, kombinera ljusrosa byxor med svarta läderknähöga stövlar för att se snygg ut.

Lila sammetskavaj med helsvart outfit

lila sammetskavaj med helsvart outfit
källa

Här är en mycket konstnärlig look som verkligen kan hjälpa dig att sticka ut från mängden. Bär den med en svart tröja med en lila sammetskavaj. Kombinera dem med svarta smala byxor och svarta spetsiga klackar. Bär framför allt en lila filthatt som passar perfekt till kavajen. För er som är intresserade av outfitidéer med liknande hattar kan ni kolla in vårt blogginlägg om hur man bär en svart filthatt.

Bär den med en vit t-shirt och svarta läderbyxor

vit t-shirt svarta skinnbyxor
källa

För en blåsig och vacker höstlook kan du bära en vit t-shirt med en lila kavaj som topp. Kombinera dem med svarta skinnbyxor och svarta spetsiga klackar för att lägga till stil till looken. För att se ännu mer luftig ut, bär en lila och vit sidenscarf för att komplettera outfiten på ett stilfullt sätt.

Lila kavaj med vit skjorta och boyfriendjeans

lila kavaj vit skjorta boyfriend jeans
källa

Om du får ha jeans på jobbet hittar du en chic casual outfit här. Bär en vit skjorta med krage och en lila kavaj för toppen. Kombinera dem med knutna och trasiga boyfriend-jeans. Bär rosa spetsiga klackar för att lägga till en feminin touch till helhetslooken.

Lila sammetskavaj med grå tweedklänning

lila sammetsblazergrå klänning i tweed
källa

Fram till denna punkt har jag mest nämnt outfits som inkluderar byxor och jeans. Låt oss titta på en klänning. Bär till exempel en lila sammetskavaj med en grå midiklänning i midi-tweed för att se vacker och professionell ut. Bär rosa klackar för att se ännu mer attraktiv ut.

Lila kavaj med rosa byxor

lila blazerrosa byxor
källa

Här är en väldigt lekfull och färgglad outfit. Den lila kavajen är ihopkopplad med de rosa vida byxorna och en gul halsduk. Kombinera dem med vita klackar och en ljusrosa handväska för att fullända denna anmärkningsvärda outfit.

Sammetskavaj med chambray skjorta

Chambray-skjorta i sammetsblazer
källa

För en cool och djup look kan du bära en lila sammetskavaj med en chambray-skjorta överst. Kombinera dem med svarta läderleggings och svarta mockaboots för att göra en cool och mörk outfit komplett.

Bär den med en vit skjorta och lila prickiga byxor

vit skrynklig skjorta lila prickiga byxor
källa

För en arbetsoutfit med en liten twist kan du bära en skjorta med vit krage och lila kavaj som topp. Kombinera dem med lila och svarta prickiga byxor och svarta loafers för att se chic och vacker ut.

Hoppas du gillar idéerna med lila kavajdräkter. Du kommer definitivt att ha väldigt roligt om du byter ut din svarta kavaj mot en lila då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*