Home / Stil / Hur man bär en luftig klänning
Hur man bär en luftig klänning

Hur man bär en luftig klänning

För att vara ärlig kan jag inte ens helt definiera vad en blåsig klänning är. Jag ska försöka beskriva det så bra som möjligt. Det är en sådan klänning som rör sig med andan. Tja, det verkar som att jag inte har gjort ett bra jobb här, men du förstår vad jag menar om du tar en titt på bilderna i det här blogginlägget. De är alla löst sittande klänningar som är bekväma att bära och uppfriskande att titta på. Du kommer att förstå vad jag menar i slutet av artikeln om du inte redan har gjort det. Känslan av vind är luftig. Nu ska jag dela med mig av några av de bästa luftiga outfitidéerna som jag har sammanställt. Låt oss ta en titt.

Grå luftig midiklänning med nakna sandaler


källa

Jag börjar inte med den mest typiska flytande klänning du kan förvänta dig. En stereotyp luftig klänning är förresten oftast en löst sittande klänning som slutar ovanför knäna. När vi kommer tillbaka till den här outfiten ser den grå luftiga midiklänningen riktigt vacker och feminin ut, speciellt när den kombineras med sandaler med nakna klack. Som du kan se på bilden kan du ge looken mer karaktär genom att bära ett statement-halsband.

Blommig axelbandslös klänning

Blommor över axeln på en luftig klänning
källa

Här är en klänning att tänka på för en vårfotografering. Det är en vacker off the shoulder blommig klänning. Du kan enkelt kombinera den med svarta öppna klackar.

Boho Breezy Klänning med Floppy Hat & Ankelboots

Boho Airy Dress Floppy Hat Ankelboots
källa

För mig är ordet ”luftig” nästan synonymt med ”konstnärlig”. Kanske är det bilden jag fick från tv av målare och musiker som alltid bär luftiga kläder och luftiga frisyrer. För mig är det vettigt att bära en luftig klänning som en del av en konstnärlig outfit. Som ett bra exempel på en konstnärlig outfit kan du bära den luftiga boho-klänningen med en svart floppy hatt och ankelboots.

Vit luftig klänning med axelband i klackar

vita luftiga sandaler med axelband
källa

Hennes outfit kunde inte vara enklare, men det är en otroligt vacker outfit. Det berättar lite om varför minimalism är viktigt i dagens modevärld. För den här outfiten kan du helt enkelt bära den vita luftiga klänningen med klackar. Det är allt. Ingenting ser fantastiskt ut på pappret, men resultatet är faktiskt fantastiskt.

Off-the-shoulder vit klänning med sidenscarf

axelbandslös vit klänning sidenscarf
källa

Om du gillar något lite mer komplext än den tidigare idén, här är en variant på det. Du kan byta ut fodralklänningen mot en off-the-shoulder vit klänning och bära den med en tjock sidenscarf. Bär vita sandaler med axelband för att avsluta en chic outfit.

Luftig midjeklänning med grå kofta

luftig skjorta med knyt midja grå cardigan outfit
källa

För en elegant outfit som hjälper dig att sticka ut från jobbet eller vardagliga sammankomster, kan du bära en luftig klänning med knyt midja och skikta den med en grå kofta. Klackar och sandaler är perfekta val för skor. Bär några armband och halsband i boho-stil för att fullborda denna vackra look.

Blå maxiklänning med sandaler

blå maxi slip dress sandaler
källa

Jag nämnde några outfits som använder tilltalande färger. Låt oss nu prata om en som använder en skarp färg: den kungliga blå. Det här är en luftig kungsblå maxiklänning som är så iögonfallande att du helt enkelt kan bära den med sandaler och utan accessoarer. För er som älskar färg kan det vara intressant att läsa vårt blogginlägg om att bära kungsblått.

Röd Breezy Slip Maxiklänning & Strappy Heels

röd luftig slip maxiklänning med klackar med axelband
källa

Jag skulle säga att det här är en blåsig borderlineklänning. Inte på grund av snittet, men den körsbärsröda färgen är lite för aggressiv, vilket motsäger den anständiga, vackra, luftiga känslan. Vad det än är så spelar det ingen roll så länge det ser bra ut på dig. Du kan kombinera den röda maxiklänningen med svarta klackar.

Svart klänning med kall axel

svarta sandaler med kall skuldra
källa

Jag lägger till den här klänningen som kommer upp nästan för ofta för att nämnas eftersom en enkel svart blåsig klänning ser så bra ut på de flesta. Det är viktigt att förstå att något passande och tajt som en bodyconklänning inte är för alla. För att se bra ut med en svart klänning som denna kan du hålla tillbaka den med svarta eller ljusrosa balettkläder, eller lägga till en touch av femininitet med sandaler med remmar.

Kontrollera mönstret knä midja klänning

Kolla mönstret på den luftiga klänningen
källa

Det här är en snygg rutig midjeklänning som du kan bära med en gräshatt utan att se besvärlig ut. Jag kan anse den här outfiten som den perfekta om du semestrar nära stranden på sommaren eller våren. Jag kan i princip inte hindra mig själv från att drömma om semester bara genom att titta på outfiten.

Randig t-shirtklänning med gladiatorsandaler

randig t-shirt klänning gräs hatt outfit
källa

Här är en annan luftig klänning som passar så bra med en gräshatt. Det här är en vit t-shirtklänning med glesa svarta ränder. Bär gladiatorsandaler och en gräshatt för en exotisk känsla. För fler outfitidéer för liknande sandaler, kolla in vårt blogginlägg om remmiga klackar och gladiatorsandaler.

Vit luftig klänning med meshöverdrag

vit luftig klänning outfit
källa

Det är ganska sällsynt att hitta en så snygg klänning med en unik nätdesign. Jag vill bara dela detta med dig för att visa dig hur sådana feminina detaljer kan ge din look mycket karaktär.

Vit luftig midiklänning med gräsmössa

vit luftig midiklänning
källa

Denna outfitidé gör det tydligt att du kan se så glad ut i en vit luftig midiklänning med nakna sandaler och en gräshatt. Jag vet att gräshatten är ett föremål som många inte kan styla. Nu vet du att en vit blåsig klänning är hans bästa vän.

Olivgrön luftig miniklänning med silverfärgade klackar

olivgrön luftig miniklänning outfit
källa

Denna outfit är en annan mycket minimalistisk outfit som visar dig den vackra kombinationen av olivgrönt och silver.

Svart skiftklänning med jeansjacka

svart jeansjacka med skiftklänning
källa

Vissa kanske undrar vilken jacka man ska ha med en blåsig klänning. Mitt svar är något avslappnat som en jeansjacka. En kavaj fungerar förmodligen inte.

Jo, jag tror att du måste ha insett att slarviga klänningar är mycket lättare att dra av jämfört med bodycon-klänningar och fortfarande ser fantastiska ut. Låt oss prova några av outfitidéerna. Det är bara några vackra outfits som minimalister kommer att älska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*