Home / Stil / Hur man bär en marinblå topp
Hur man bär en marinblå topp

Hur man bär en marinblå topp

För dig som letar efter en diskret outfit som fortfarande får dig att se vacker och stilig ut, har du kommit till rätt ställe. Jag ska prata om den marinblå toppen idag och det är något som är superlätt att styla och dra av. Förmodligen det enklaste sättet att styla den är att helt enkelt bära den med smala jeans och plattor. Det finns såklart olika sätt att göra det mer unikt. Om du är intresserad, här är några av de bästa marinblå toppoutfitidéerna jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Mörkblå kortärmad topp med matchande chinos


källa

För att starta den här listan med snygga och anständiga outfitidéer, ska jag visa dig en affärsdräkt som är lätt att ta av. Du kan helt enkelt bära en mörkblå t-shirt med mörkblå chinos. Kombinera dem med svarta klackar med öppen tå och en svart handväska för att se professionell och elegant ut.

Mörkblå långärmad topp med blå ribbad skinny jeans

Mörkblå långärmad topp med blå ribbad skinny jeans
källa

För att se lite mindre formell ut kanske du vill ha jeans istället för chinos. Du kan till exempel bära en mörkblå långärmad blus med puffaxel och blåa slitna skinny jeans för att se elegant och avslappnad ut. Bär ett par balettkläder i rosa läder för att fullborda denna look på ett damlikt sätt.

Mörkblå ärmlös topp med halsringning och ljusblå jeans

Mörkblå ärmlös topp med ljusblå jeans
källa

Det här är en diskret sexig outfit som också ser ganska stilig ut. För att uppnå denna look, välj en marinblå ärmlös topp med utskärningar som avslöjar huden nära dina armhålor. Kombinera toppen med ljusblå skinny-jeans och mörkblå balettkläder för att se mer elegant ut.

Marinblå långärmad t-shirt med blå skinny jeans

Marinblå långärmad t-shirt med blå skinny jeans
källa

Det här är en mycket mer avslappnad och ungdomlig streetoutfit som är perfekt för avslappnade häng. För att dra av denna look, bär helt enkelt en marinblå långärmad t-shirt med blå skinny jeans. Bär ett par bruna läderremmar och en brun crossbody-väska i läder för att se ännu mer ungdomlig och uppfriskande ut.

Marinblå topp med båtringning och ljusrosa sandaler

Marinblå båtringad topp och ljusrosa sandaler
källa

För dig som har snygga nyckelben men tycker att en blus är lite för mycket för dig, så är det ett bra alternativ att bära en båtringad topp som denna marinblå. Kombinera den med ljusblå skinny-jeans och ljusrosa sandaler med klackar för att se mer damlika ut.

Mörkblå peplum kortärmad topp med vita jeans

Mörkblå peplum kortärmad topp med vita jeans
källa

För en fräsch och luftig look, kanske du vill bära en marinblå peplum topp med en ljusblå statement kedja för toppen. Kombinera dem med vita skinny jeans som är nyckeln till denna uppfriskande outfit. Bär grå mockasandaler för skor för att fullborda looken.

Marinblå avslappnad topp med muddar och matchande balettklack

Marinblå topp med avslappnad passform med matchande balettkläder
källa

Detta är en ganska cool all marin outfit. För att skapa denna snygga look, bär en marinblå löst sittande blus med muddar för toppen. Kombinera den med smala jeans med blå muddar. För skorna, bär ett par mörkblå balettkläder som passar perfekt till resten av outfiten.

Marinblå peplum topp med gul statement kedja

mörkblå peplum topp med gul statement kedja
källa

Marinblå och gul är en vacker och iögonfallande färgkombination. För att applicera detta på din outfit kan du bära en marinblå peplum-topp med ett ljusgult statement-halsband. Kombinera dem med blå skinny jeans och ett par gula ballerinaskor med ankelband för att komplettera denna enkla och vackra marinblå och gula outfit.

Ärmlös skjorta med knappar och vita skinny jeans

ärmlös skjorta med knäppning med vita skinny jeans
källa

För att se stiligare ut är en ärmlös button down skjorta ett bra val. Du kan till exempel bära den här ärmlösa skjortan med mörkblå knappar. Kombinera den med vita skinny jeans för att se både snygg och uppfriskande ut. Bär svarta och silverfärgade klackar med öppen tå för att lägga till en elegant touch till utseendet.

Ärmlös skjorta med marin krage och matchande byxor med vida ben

Marinblå skjorta med ärmlös krage och matchande vida benbyxor
källa

Detta är en vacker helmarinblå outfit som kan få dig att se lång och smal ut. Tricket är att bära en tight topp med bred botten. Du kan till exempel bära en marinblå skjorta med ärmlös krage och marinblå byxor med vida ben. Bär grå mockaklackar för att fullborda looken.

Navy Bell Sleeve Topp med Skinny Jeans

Mörkblå topp med klockärmar och skinny jeans
källa

Att bära en ärmlös blus är naturligtvis inte det enda sättet att se unik ut. Du kan också bära en marinblå topp med klockarm för att se unik och damlik ut. Kombinera blusen med mörkblå skinny jeans och mörkblå balettkläder för att se snygg och ren ut.

Navy Off The Shoulder-blus med slitna skinny-jeans

Marinblå blus från axeln med slitna skinny-jeans
källa

För att se anständigt sexig ut kan du bära en marinblå topp över axeln. Detta är speciellt lämpligt för dig som har vackra axlar och hud. Kombinera toppen med marinblå skinny jeans med revor i fotleden. Bär sandaler med vita klackar för att ge looken en uppfriskande touch.

Marinblå skjorta med matchande lång trenchcoat

Marinblå skjorta med matchande lång trenchcoat
källa

Detta är en annan stilfull helblå outfit. Bär en marinblå button down skjorta och en marinblå longline trenchcoat till toppen. Bär dem med blå skinny jeans och ett par marinblå kilklackar för att fullända looken.

Marinblå peplum topp med grå sandaler

Marinblå peplum topp med grå sandaler med öppen tå
källa

Här är en riktigt avslappnad street outfit som du kan bära för avslappnade häng. För att få ihop denna look, kombinera helt enkelt en marinblå peplum topp med marinblå skinny jeans. Bär några av de grå slipsandaler för att se minimala ut.

Off shoulder mörkblå topp med bruna sandaler med axelband

Off shoulder mörkblå topp med bruna sandaler med axelband
källa

För att se uppfriskande och dämpat sexig ut kan du para en marinblå off shoulder-blus med blå skinny jeans. Mycket intressant, bär ett par iögonfallande bruna sandaler med band för att se superchic ut.

Här är de bästa mörkblå outfitidéerna som jag vill dela med dig. De är bara så lätta att dra av. Det finns tillfällen då du vill se diskret ut och ändå se bra ut. Listan ovan är rätt plats för denna typ av situation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*