Home / Stil / Hur man bär en maxijacka
Hur man bär en maxijacka

Hur man bär en maxijacka

Att bära en annan jacka kan helt förändra din stil. För dig som bara bär de mest populära typerna av jackor som jeansjacka och kavaj så går du miste om mycket. I blogginlägget kommer jag att presentera dig för något som får dig att se snygg och unik ut: maxijackan. Maxijackor är väldigt lätta att styla, men det är alltid lättare att starta något när det är första gången du imiterar något som verkligen fungerar. Med det i åtanke har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för maxijackor. Låt oss ta en titt.

Maxi khaki jacka med vit t-shirt och svarta skinny jeans


källa

En maxi khaki jacka passar väldigt bra till en typisk casual outfit. Bär jackan med till exempel en vit t-shirt och korta svarta skinny jeans. Lägg till en avslappnad touch till din outfit med vita sneakers. Du kan se hur mycket stil och karaktär maxijackan har tillfört den annars typiska och genomsnittliga outfiten.

Svart maxijacka med vit blus och gråa byxor

svart maxi jacka vit blus grå byxor
källa

För en konstnärligt avslappnad look kan du använda färgkombinationen svart, vit och grå. Bär bara en vit blus med ljusgrå cropped dress byxor. Bär framför allt en svart maxijacka. Bär svarta och vita canvasskor som perfekt matchar färgerna på de andra delarna.

Svart jacka med vit tryckt t-shirt och mom jeans

svart maxi jacka t-shirt med vitt tryck
källa

Du kan också bära en smal maxijacka för att balansera mammas avsiktligt tjocka jeans. Bär till exempel en svart maxijacka över en t-shirt med vitt tryck och beskurna mom jeans. Stövlar i mocka skulle vara ett bra val för skorna.

Chockerande rosa maxirock

chockerande rosa maxirock svarta skinny jeans
källa

Ett riktigt iögonfallande sätt att klä sig på är att bära en maxijacka i en chockerande färg med en svartvit casual outfit. Bär till exempel en vit t-shirt med tryck och svarta skinny jeans. Om du kombinerar dem med nakna sandaler kommer outfiten att se väldigt anständig ut. Bär en chockerande rosa maxirock för att ta outfiten till en annan nivå.

Maxi tweedjacka med svart minikjol i läder

Maxi tweed jacka svart läder mini kjol
källa

För en snygg och snygg outfit som får dig att sticka ut från mängden, överväg den här outfiten, som är särskilt bra för att äta ute. Bär helt enkelt en vit blus med en minikjol i läder med hög midja. Denna kombination kan verkligen få dig att se längre ut. Bär ankelstövlar i läder med dubbar till skorna. Bär en grå maxijacka i tweed för den sista magiska touchen. Förresten, om du är intresserad av outfitidéer för liknande skor bör du läsa vårt blogginlägg om att bära dubbade skor.

Grå maxijacka med matchande filthatt

grå maxi jacka filt hatt outfit
källa

Denna outfit visar hur man bär mom jeans med stil. Bär en vit västtopp och stoppa in den i dina mammajeans. Lägg sedan till några grå bitar för att ge karaktär och djup till outfiten. Dessa inkluderar den grå maxijackan, de gråa sandalerna med band och den grå filtmössan.

Svart maxi teddyjacka med blå skiftklänning

svart maxi teddyjacka, blå fodralklänning
källa

Teddyjackor kan vara väldigt sköna och varma. De ser också ganska unika ut och känns lite feminina. Du kan bära en svart maxi teddyjacka med en blå skiftklänning. Bär stövlar i mocka för att fullborda denna minimala look.

Svart maxi pufferjacka med grå sweatshirt och mom jeans

svart maxi pufferjacka grå sweatshirt
källa

Ibland kan du avsiktligt bära något som bara är lite tjockt för att se vänligt och oskyldigt ut. Bär till exempel en grå sweatshirt med mom jeans. Stoppa tröjan i jeansen. Håll användningen av färg till ett minimum genom att bära vita sneakers. Bär slutligen en svart maxi-pufferjacka för att fullborda den vackra flicka-next-door-looken.

Grå strukturerad maxijacka

grå texturerad maxijacka
källa

Denna outfit är en elegant och minimalistisk arbetsoutfit. Bär bara en vit blus med svarta smala byxor och svarta öppna klackar. Komplettera outfiten med en grå texturerad maxijacka som ger djup till helhetslooken.

Grön maxi bomberjacka med vit t-shirt och boyfriend jeans

grön maxi bomberjacka vit t-shirt mom jeans
källa

För en avslappnad streetlook kan du bära en vit t-shirt med knutna boyfriend-jeans. Bär en vit baseballkeps och vita sneakers. Bär en grön maxi bomberjacka för att ge denna outfit karaktär. Det här är en så cool, pojkaktig streetlook att du ibland vill bära den bara för skojs skull i avslappnade tillhåll.

Svart maxi satinjacka med läderleggings

svart maxi satin jacka skinnleggings
källa

Den här satinjackan är ganska svår att ta av om jag ska vara ärlig. Det är inte bara ganska svårt att styla, du behöver också en speciell karaktär för att åstadkomma något så här unikt. För dig som har den där speciella utstrålningen kan du bära den svarta satin-maxijackan med en svart blus, svarta läderleggings och svarta balettkläder.

Svart maxi sammetsjacka med minikjol i jeans

svart maxi sammetsjacka denim minikjol
källa

Å andra sidan är en sammetsjacka mycket lättare för dig att ta av dig. Kombinera en vit t-shirt med au-halsad hals med en minikjol i denim med hög midja för en helt uppfriskande look. Bär en svart sammets-maxijacka för att lägga till mycket stil. Bär ett par svarta läderstövlar för att uppdatera outfiten.

Maxi skinnjacka med röd stickad tröja

Maxi skinnjacka röd stickad tröja
källa

Skinnjackan är helt enkelt en av de mest mångsidiga typerna av jackor. Den fungerar även bra till en maxijacka. Du kan bära en svart maxi skinnjacka med en röd kabeltröja och grå kjol med knäppning. Ett par grå stövlar i mellankalv mocka är ett fint komplement till denna outfit.

Beige maxijacka med grå tröja och jeans

beige maxi jacka grå tröja med muddar ärmslut
källa

Denna outfit är snygg och visar perfekt hur man använder lager. Bär en skjorta med vit krage och en grå tröja över. Kombinera dem med jeans med muddar och gråa klackar. Kombinera outfiten med en snygg beige maxijacka.

Här är listan över de bästa sätten att styla en maxijacka. Prova några av idéerna. När du har en maxijacka i garderoben tillför du en ny dimension till din modevärld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*