Home / Stil / Hur man bär en maxirock
Hur man bär en maxirock

Hur man bär en maxirock

Idag ska jag prata om något som kommer att få dig att se smal och stilig ut som är maxirocken. Även om det säkert kommer att se bra ut på långa och smala damer, kan det också se bra ut på korta damer så länge du stylar det rätt. Och huvudsyftet med det här blogginlägget är att du ska styla det rätt. Oavsett om du vill kombinera den med jeans, en klänning eller en kjol, jag har dig täckt. Vad du kommer att se är några av de bästa idéerna för maxirockar. Låt oss titta på dem nu.

Svart maxikappa med polotröja och fransade jeans

svart maxikappa med polotröja och fransade jeans
källa

Av alla typer av maxirockar är den svarta förmodligen den lättaste att styla och dra av, och jag ska kickstarta den här listan med outfitidéer genom att visa hur man stylar en svart kappa. För att uppnå denna look kan du bära den svarta maxi-kappan med en svart polotröja och blå skinny jeans. Bär svarta läderklackar för att komplettera din outfit.

Svart maxikåpa med vit tröja och rutig minikjol

svart maxikåpa med vit tröja och rutig minikjol
källa

Du kan inte bara bära den svarta kappan stilfullt med jeans, utan också kombinera den med en kjol. I det här fallet den svarta maxikappan med en vit bekväm tröja och en svartvit rutig minikjol. Kombinera dessa plagg med svarta mockastövlar och en svart platt tå för att se vacker och unik ut.

Grå ull maxikåpa med knäppt skjorta och veckad minikjol

grå ull maxikåpa med knäppt skjorta och veckad minikjol
källa

För att se mysig och relativt diskret ut, här är en grå och svart business-casual outfit som du kanske vill prova. En grå button-down skjorta och en grå veckad minikjol är en bra kombination för att putsa upp den här outfiten. Bär en grå maxirock av ull över dessa plagg. Ett par svarta leggings och svarta oxfordskor är ett bra komplement till din look.

Svart maxikåpa med ribbad tröja och kamelhalsringning

svart maxikappa med ribbad tröja med kamelhals
källa

Här är en stilig och lite pojkaktig look. För att uppnå denna coola look, bär en kamelribbad polotröja med gråa jeans med raka ben. Bär en svart ull maxirock över den. Ett par ankelstövlar i svart läder och en svart platt tå är ett underbart par som kommer att komplettera din ensemble på ett unikt och vackert sätt.

Maxikåpa med vit chiffong, fyrkantig halsringning och läderleggings

Maxikåpa med vit chiffong, fyrkantig halsringning och läderleggings
källa

Om du vill se cool och mörk ut kan du även lägga till ett läderelement till din outfit. Du kan till exempel bära en vit chiffongblus med fyrkantig urringning och svarta läderleggings. Bär en svart maxirock över den. Ett par svarta ballerinaskor är ett fint komplement till denna outfit.

Grå ull maxi kappa med svart miniklänning

grå ull maxi kappa med svart miniklänning
källa

Denna outfit demonstrerar perfekt ett litet trick som får dina ben att se längre och smalare ut. Tricket är att bära en lång kappa med en miniklänning. Du kan till exempel bära en gråmelerad maxirock med en svart miniklänning. Kombinera dem med höga stövlar i svart mocka för att se ännu mer attraktiva och damlika ut.

Brun lång ullkappa med svart maxiklänning

brun lång ullkappa med svart maxiklänning
källa

Detta är en mycket diskret men ändå underbar outfit som du definitivt kan bära på kontoret. För att uppnå denna diskreta fab look kan du bära en brun maxiklänning över en svart maxiklänning. Bär dem med svarta strumpor och svarta läderstövlar för att fullända din look.

Elfenbensfärgad maxi-trenchcoat med vit tröja med äkta halsringning och svart högsplittrad kjol

Elfenbensfärgad maxi-trenchcoat med vit tröja med äkta halsringning och svart högsplittrad kjol
källa

Det här är en mycket snygg lagerdräkt som kan få dig att se mer ungdomlig ut. För att uppnå den här looken kan du bära en vit tröja med mock-neck med en marinblå midi high split kjol. Bär en elfenbensfärgad maxirock över den. Bär svarta lädersneakers för en avslappnad och stilren look.

Svart kappa som bärs med en grå ribbad tröja och blå skinny jeans

svart kappa med en grå ribbad tröja och blå skinny jeans
källa

Det här är en väldigt mysig, lagerad outfit som är lätt att dra av eftersom det inte alls är en formsydd outfit. För att uppnå denna look kan du bära en grå ribbad stickad tröja över blå skinny jeans. Klä dig i en svart maxirock och svarta läderstövlar för att se både snygg och bekväm ut.

Ljusrosa ullkappa med grå polokragad tröja

Ljusrosa ullkappa med grå tröja och ståkrage
källa

Att lägga till lite rosa till din outfit kan ofta hjälpa dig att se mer damlik ut. Du kan till exempel bära en grå tröja med turtleneck och en ljusrosa maxikåpa. Bär dem med svarta leggings och rosa knähöga stövlar i läder för en extra feminin touch.

Vit maxirock med svart livstycke och krage

vit maxirock med svart livstycke och krage
källa

Denna vita Maxim-kappa är en mycket kreativt designad tvåfärgad kappa. Den övre halvan är gjord av ull medan den nedre halvan är gjord av fuskpäls. Kombinera denna unikt vackra kappa med en svart tröja och blå jeans med vida ben. Lägg till ett par ankelstövlar i svart läder och en svart choker till mixen för att se ännu snyggare ut.

Svart maxiullkappa med grå sweatshirt och ankeljeans

svart maxiullkappa med grå sweatshirt och ankeljeans
källa

Här är en mer avslappnad outfit tack vare användningen av färg och närvaron av sweatshirten. En grå sweatshirt och blå ankeljeans är en bra kombination att dra ihop. Kombinera dem med en svart kappa av maxiull och vita sneakers för att se avslappnade och eleganta ut.

Bär den med en vit tryckt t-shirt och trasiga jeans

vit tryckt t-shirt och slitna jeans
källa

Här är en annan väldigt avslappnad och snygg streetoutfit. Bär en vit tryckt t-shirt med blå illa slitna boyfriend-jeans. Bär en svart maxi kavajjacka för att förvandla denna avslappnade look till en smart avslappnad look. Lägg till ett par vita sneakers till ekvationen.

Grå ull maxi kappa med polotröja

grå ull maxi kappa med tjock polotröja
källa

Här är en riktigt cool helgrå outfit. En gråmelerad polotröja, en grå polotröja och grå kraftigt slitna skinny-jeans är en bra kombination för att avsluta denna outfit. Lägg en lång grå ullkappa över dessa bitar. Bär vita sneakers igen för att komplettera outfiten på ett snyggt och rent sätt.

Blush rosa maxikåpa med svart tröja och skinny jeans

Blush rosa maxikåpa med svart tröja och skinny jeans
källa

Bär denna outfit som bara använder svarta och rosa färger för att se både elegant och elegant ut. Bär en svart tröja med svarta skinny jeans för detaljer. Bär en rouge rosa maxirock över den. Bär rosa klackar med spetsiga tår till skorna för att ge looken en extra feminin touch.

Jag hoppas att du kommer att gilla idéerna med maxirockar som jag har visat dig ovan. För dig som vill se snygg och stilig ut, särskilt när vädret blir kallare, bör listan ovan hjälpa dig att få åtminstone lite inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*