Home / Stil / Hur man bär en midjeklänning
Hur man bär en midjeklänning

Hur man bär en midjeklänning

Idag ska jag prata om drop waist klänningen. För er som inte redan vet vad det är så är det i princip en skaterklänning eller en utsvängd miniklänning med midjan under naveln. Den första frågan du kanske har är att om du inte flyttar ner midjan kommer du inte att se kortare ut. Svaret är att klänningens utsvängda snitt och korta längd balanserar den tappade midjan. Resultatet är en väldigt lös och luftig klänning. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag sammanställt en lista med riktigt bra idéer för klänningar med drop midja för dig. Låt oss kolla upp det

Vit ärmlös klänning med blommigt tryck med nedsänkt midja


källa

Låt mig först visa dig hur en drop midja klänning kan få dig att se så luftig och uppfriskande ut. Den här klänningen är en vit ärmlös blommig klänning med nedsänkt midja. Som du kan se är en bra fördel med att bära en klänning som denna att du inte behöver vara i din bästa form för att se bäst ut. För skorna, använd en fantastisk mockasko med öppen tå för att lägga till en feminin och uppfriskande touch till outfiten.

Vit ärmlös miniklänning

vit ärmlös miniklänning med nedsänkt halsringning
källa

Detta är en väldigt typisk klänning med en typisk mini-ringning. I detalj är det en vit ärmlös miniklänning med nedsänkt midja. Du kan enkelt kombinera den med ljusrosa spetsiga tåklackar och en rosa handväska i läder för att se damliknande och vacker ut.

Grå långärmad midjeklänning med stövlar

grå klänning med långa ärmar och låg midja och stövlar
källa

För en mer avslappnad och stilren look kanske du vill prova denna outfit som är lätt att ta av. För att uppnå denna look kan du bära en grå klänning som har långa ärmar och låg midja. Kombinera den med ett elegant långt halsband, korta stövlar i svart och grå mocka och en handväska i brunt läder för att ge stil till outfiten.

Mörkgrå ärmlös klänning med ribbad midja

Mörkgrå ärmlös klänning med ribbad midja
källa

Låt oss nu titta på den här klänningen med några subtila ribbade detaljer. Det är en mycket elegant mörkgrå ärmlös tröja med dropp midja. För att se mer konstnärlig och lekfull ut kan du para klänningen med en svart floppy hatt. Bär ett par ljusgrå stövlar i mocka för att se mer elegant och feminin ut.

Grårutig miniklänning med nedsänkt midja

grå miniklänning med rutig midja
källa

Istället för en enfärgad klänning kan du också välja en mönstrad klänning som ser lite mer sofistikerad ut. Till exempel kan du bära den här grå midjeklänningen som har några mycket små och subtila plädar. För att komplettera denna outfit på ett avslappnat sätt kan du helt enkelt kombinera klänningen med vita sneakers.

Grå klänning från Heather med ett långt halsband i boho-stil

gråmelerad klänning med lång kedja i bohostil
källa

Ett väldigt enkelt sätt att skapa en outfit i boho-stil är att bära ett långt halsband i boho-stil med en mycket enkel klänning. Du kan till exempel bära ett boho-halsband med den här ljunggrå midjeklänningen för att se avslappnad och vacker ut. Kombinera dessa plagg med nakna sandaler med rem för att hålla boho-temat konsekvent.

Svart och vit randig midja klänning

svart och vit randig drop midja klänning
källa

För en tjejig och ungdomlig look kan du bära en svart och vit randig klänning med dropp midja. Kombinera helt enkelt klänningen med vita sneakers eller en svartvit konversation för att fullborda den avslappnade looken. Eller om du vill se mer chic ut kan du ha rosa spetsiga klackar istället.

Svart miniklänning med sänkt midja och filthatt

svart tank drop midja mini skater klänning filt hatt
källa

På ett sätt är en drop midja klänning som en version av en skiftklänning med en utsvängd fåll. Det är inte svårt att förklara varför klänningen med dropp midja ser så avslappnad och luftig ut. Till exempel liknar den här svarta midjeklänningen en svart fodralklänning. Bär den med en svart filthatt och svarta balettkläder för att fullborda looken.

Rosa långärmad miniklänning

Rosa långärmad miniklänning
källa

För att få en kvinnlig look som du faktiskt kan bära på kontoret kan du bära en rosa klänning med långa ärmar och nedsänkt midja. För att se mer professionell och smart ut, överväg att bära en ljusrosa läderhandväska. Till skorna ska ett par ljusrosa öppna klackar passa perfekt till resten av outfiten.

Svart och vit prickig miniklänning

svart och vit prickig miniklänning
källa

För att få en helt underbar look för flickan bredvid, välj en söt klänning som den här svarta och vita prickiga klänningen. Kombinera klänningen med en ljusgrå miniryggsäck i läder och ett par rosa och vita sneakers för att fullborda denna bedårande och ungdomliga look.

Grön och marin tribal tryckt krage Drop Waist Dress

Klänning med grön och mörkblå stamkrage och nedsänkt midja
källa

För en mer mogen look som ser djupare och mer professionell ut kan du bära den här gröna klänningen med tribaltryck med nedsänkt midja och krage. För att komplettera denna outfit på ett elegant sätt kan du helt enkelt bära svarta ankelband med öppna tår. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling av svarta klackar med ankelband.

Grå- och vitrandig miniklänning med ett statement-halsband

grå och vitrandig miniklänning med statement-halsband
källa

Denna outfit är en perfekt demonstration av hur ett statement-halsband kan göra en enorm inverkan på en hel outfit. Till exempel är den här gråvitrandiga klänningen med nedsänkt midja en enkel och luftig klänning. Du kan kombinera den med ljusrosa klackar för att få en minimal look. För att göra den här outfiten ännu mer iögonfallande kan du bära den med ett uttalat silverhalsband.

Neonrosa långärmad miniklänning med gråa stövlar

Neonrosa långärmad miniklänning grå stövlar
källa

Ett av de bästa och enklaste sätten att göra detta är att bära neonrosa som en del av din outfit. Du kan till exempel bära den här neonrosa midjeklänningen med ett par ljusgrå stövletter i mocka. Bär en leopardmönstrad clutch för att lägga till en elegant touch till den övergripande looken.

Svart klänning i sammetsform

svart tank sammet drop midja klänning
källa

Om du letar efter en klänning som ser djupare och mer elegant ut kan du välja en av sammet. Här är till exempel en ärmlös midjeklänning i svart sammet som båda ser relativt eleganta ut. Kombinera dem med svarta balettkläder för en elegant känsla.

Röd asymmetrisk klänning med långa ärmar

röd asymmetrisk långärmad klänning med nedsänkt midja
källa

Här är en lekfull och vass klänning. Det är en långärmad, låg midja, hög-låg midja röd klänning. Midjan till vänster är något högre än till höger. Para ihop den med ljusrosa spetsiga tåklackar för att fullborda denna bedårande och attraktiva outfit.

Här är några av de bästa outfitidéerna som jag just delat med dig. För er som aldrig har provat att bära klänningen med drop midja, prova. Som du kan se av exemplen ovan så lossnar de väldigt lätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*