Home / Stil / Hur man bär en militärjacka
Hur man bär en militärjacka

Hur man bär en militärjacka

Den militära trenden gör comeback och har varit ur stil i flera år. Varje gång har den en annan karaktär. När man säger militärjacka tänker jag på stora silver- eller guldknappar, rika broderier och ett intressant snitt. Numera, under begreppet militärjacka, hittar vi även de gröna parkaserna och olivgröna button-downs.

Den här gången håller vi oss till den första gruppen. Jag gillar dessa lyxiga och rika modeller av militärjackor. Om du funderar på att para ihop dem med dina klänningar, oroa dig inte, vi återkommer till det också. Och du kommer att se hur lätt det är.
Du kan se chic och cool ut genom att kombinera den med olika material. Kom dock ihåg att du också kan se väldigt elegant ut genom att kombinera din militärjacka med en kostym eller kjol.

Jag har valt ut några av de bästa kombinationerna bara för dig! Scrolla ner för att se hur du bär en militärjacka och integrerar den i din garderob.

Militärjacka + tyllkjol

militärjacka i tyll
källa
När jag sa att jag älskar när militärjackan ser rik ut, menade jag precis det. Titta på det här broderiet. Det ser bra ut! Bär den med det svarta button down-bältet och tyllkjolen för en supercool look. Kombinera den med högklackade stilettstövlar.

Crop Military Jacka + Leggings

Militärjacka Leggings
källa
Om du trodde att den vita klassiska skjortan bara var för att sova så sov du tyvärr på fel sida av kudden.
Bär denna korta militärjacka med guldknappar i kombination med den vita ärmlösa t-shirten och leggings med hög midja och gulddetaljer i midjan.

Militärjacka i sammet + vit klänning

Militärjacka i sammet
källa
Om du vill se superglammig ut, bär bara den sammetsmilitära jackan. Å andra sidan kan du accentuera denna glamorösa look med den enkla vita A-linjeklänningen i bomullstyg. Om du verkligen är ett fan av sammet kan du också prova att bära stövlarna gjorda av detta material.

Militärjacka + vit kjol

Militärjacka vit kjol
källa
Dessa typer av jackor kommer aldrig att gå ur mode. Denna militärjacka har röda detaljer på ärmarna och silverknappar. Det är väldigt elegant och elegant. Bär den med den vita plisserade kjolen och kängor över knäet för en elegant och romantisk vinterlook. Lägg till detaljer som röd väska eller basker.

militärjacka + jeans

Militärjacka denim
källa
Det här kan vara dina nya arbetskläder. Den ser så chic och avslappnad ut att du kommer att vilja bära den här kombinationen varje dag. Militärjackan har guldbroderidetaljer och guldknappar. Under kan du bära en klassisk vit button-down skjorta och snygga jeans. Komplettera den med tvåfärgade vintageskor.

Grön militärjacka + svarta jeans

Militär kavaj
källa
Ett bra sätt att styla din militärkavaj är att bära den som en jacka. Under kan du bära en vit t-shirt och svarta jeans som byxor. Bär ett skärp för det ser ut som en supercool detalj.
Ormskinnsstövlar och en huvudduk ger en mycket intressant finish till denna kombination.

Militärjacka + kameltröja

Militär jacka kamel
källa
Jag visste inte att färgerna marinblått och kamel kunde se så bra ut tillsammans! Den här broderijackan ser väldigt lyxig ut, så du bör kombinera den med något elegant. Du kan göra det genom att para ihop det med tyllkjolen och kamelpolokragen. Lägg till en ficka med blommiga broderier för en ännu bättre look.

Militärjacka + Kattungeklackar

Militär jacka kattunge klackar
källa
Redaktören för Vogue France gillar att bära militärjackor. Det är definitivt ett tecken på att du åtminstone bör överväga att återskapa din stil. Det ser väldigt elegant och enkelt ut. Kombinationen är väldigt enkel att göra. Allt du behöver är grymma svarta jeans, en vit t-shirt och en grym svart militärjacka med röda detaljer.

Svart militärjacka + skinnbyxor

Militärjacka skinnbyxor
källa
Skinnbyxor och militärjacka är en perfekt kombination! Om du vill uppnå denna edgy look bör du kombinera din svarta militärjacka med den svarta knappen och läderleggings. Komplett med stövlar med öppen tå.

Militärjacka + Mom Jeans

Militärjacka mom jeans
källa
Du kan uppnå denna fantastiska amirallook genom att para ihop din militärjacka i en snygg olivfärg och mom-jeans med hög midja med A-fåll. Det är en fantastisk chic outfitkombination för vardagliga och speciella tillfällen.
Till skorna välj snygga sandaler med handledsremmen.

Militärjacka + maxikjol

Militär jacka maxikjol
källa
Om du någonsin undrar hur man ser ut som en modern drottning, är detta det bästa exemplet!
Den här militärjackan ser väldigt chic ut på grund av de pälsiga detaljerna och gyllene broderierna som är mycket rika och vackert gjorda. För att ge din outfit en modern look, kombinera den med den vita t-shirten och den vita maxikjolen.

Militärjacka + veckad minikjol

Militär jacka minikjol
källa
Para ihop din militärjacka med den veckade minikjolen för en supercasual men elegant look som du kan bära varje dag. Du kan kombinera den med de spetsiga stövlarna för att skapa en modern atmosfär.
Avsluta det med den lilla väskan av vackert brunt läder.

Militärjacka + brun tröja

Militärjacka brun tröja
källa
Den här jackan ser lite annorlunda ut än de andra. Den har inga guld- eller silverdetaljer, men den har en hel del broderier. Det är en fantastisk olivgrön färg och det verkar som att du lånat din farfars farfars medaljer från kriget för att förbättra ditt militära utseende. Detta är en perfekt jacka som är lätt att bära varje dag.

Militärjacka + svarta mulor

Militär jacka mulor
källa
Ett bra sätt att styla din militärjacka är att bära den med trasiga jeans och nätstrumpbyxor. Om du vill se ännu mer trendig ut, styla dem med de svarta mulorna, som är en stor hösttrend.
Militärjacka ser bra ut med broderier och silverdetaljer.

Det här var de 14 bästa outfitidéerna jag har förberett för dig idag. Jag hoppas att du gillade det och kommer att försöka infoga en militärjacka i din garderob.
Som du kunde se kan du bära den som en elegant stapelvara, men du kan mycket enkelt förvandla den till en vardagsjacka som du kommer att älska. Den ser lika bra ut i kombination med jeans och kjolar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*