Home / Stil / Hur man bär en mockafransjacka
Hur man bär en mockafransjacka

Hur man bär en mockafransjacka

För dig som bär jeansjackor och skinnjackor hela tiden och letar efter en förändring har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om en väldigt snygg och iögonfallande typ av kavaj, som är fransjackan i mocka. Mockastrukturen ger inte bara ett djup till din outfit, utan fransarna ger den också den unika segheten som sällan finns i andra föremål. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för outfit med fransjackor i mocka. Låt oss titta på dem nu.

Brun mocka fransjacka med svart och vit randig långärmad t-shirt


källa

Du kan enkelt styla en fransjacka i mocka på ett stilrent och avslappnat sätt. Behandla den som en svart skinnjacka eller jeansjacka så får du oftast en snygg outfit. Som exempel kan du bära en brun mockajacka med fransar och en svartvitrandig t-shirt överst. Kombinera dem med blå jeans och vita sneakers för att fullända denna stiliga outfit.

Svart mockajacka med fransar och skinny jeans

Svart mockajacka skinny jeans med fransar
källa

Här är en lite mörkare och mer professionell look. Som topp kan du bära en vit t-shirt med en svart mockajacka med fransar. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta klackar med öppen tå för att se snygga och feminina ut på samma gång.

Brun mockajacka med fransar, jeansshorts och stövlar

brun mocka fransar jacka jeansshorts boots
källa

Det är en bra idé att bära en fransjacka i mocka och shorts för en snygg och ungdomlig look. Som ett exempel kan du bära en brun mockafransjacka med en vit beskuren t-shirt. Kombinera dem med jeansshorts och mörkblå sammetsstövlar för att se djupa och vackra ut.

Bär den med en svart kabeltröja och läderbyxor

svarta kortstickade läderbyxor
källa

Här är en väldigt iögonfallande look som är både sexig och snygg. Den sexiga delen kommer uppenbarligen från den svarta beskurna stickade tröjan som låter dig visa lite hud på midjan. Den snygga delen kommer från den bruna mockafransar, svarta skinnbyxor och svarta skinnstövlar.

Bär den med en broderad vit skjorta och bruna stövlar i mocka

broderad vit skjorta bruna stövlar i mocka
källa

Här är en snygg brun och vit outfit med några fina detaljer. De raffinerade detaljerna är de broderade detaljerna som du hittar i den vita button-down skjortan. Kombinera den med vita skinny-jeans och en brun mocka-fransjacka. Använd bruna stövletter i mocka som passar perfekt till jackan.

Kort brun jacka med fransar och vit skiftklänning i chiffong

kort brun jacka med fransar, vit skiftklänning i chiffong
källa

Här är en luftig och vacker outfit som använder bitar med speciella sticklingar. Du kan uppnå denna look genom att bära en vit lång chiffongtopp med en kort brun jacka med fransar. Bär blåa utsvängda jeans under en lång chiffongtopp och ljusgrå ankelboots för att komplettera din outfit med stil.

Fransad crepemockajacka och vit tröja med polokrage

Polokrage i vit mocka med crepefransar
källa

Du kan bära jeans på många arbetsplatser nuförtiden, och det är en populär trend, särskilt bland startups. Här är en snygg casual chic outfit med jeans. För att uppnå denna vackra och eleganta look kan du bära en vit stickad polotröja och en fransad crepemockajacka överst. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta balettkläder för en enkel och avslappnad look.

Ljusrosa mockajacka med trasiga skinny jeans

Ljusrosa mockajacka slitna skinny jeans
källa

För dig som vill bära en mockajacka i en ljusare och mer feminin färg än den typiska bruna, kan denna ljusrosa mockafransjacka vara något för dig. Bär den med en vit t-shirt, marinblå slitna skinny-jeans och svarta mockastövlar för att komplettera din outfit med stil.

Vit kort mockajacka med grön filthatt

vit kort mockajacka grön filthatt
källa

För en konstnärlig och unik look, låt oss prova den här med en filthatt. Bär i detalj en vit jacka med korta mockafransar och en vit V-ringad västtopp. Kombinera dem med slitna och knutna boyfriend-jeans och ljusrosa spetsiga klackar. Bär en mörkgrön filthatt för att lägga till den konstnärliga och magiska touchen.

Ljusgrön jacka med fransar och vita skinny jeans

ljusgrön fransjacka och vita skinny jeans
källa

För en avslappnad och enkel look med ljusare färger kan du bära en ljusgrön mockajacka med en svart västtopp. Kombinera dem med vita smala jeans och vita skor för att se avslappnad och uppfriskande ut.

Bär din med en grön midikjol i mocka

Grön midikjol i mocka
källa

För att skapa en mer sofistikerad look med extra djup, här är en snygg outfit i lager som kan göra just det. Bär en grå v-ringad t-shirt och en brun mockafransad jacka till toppen. Kombinera den med en grön omlottkjol i midi-mocka. Komplettera din outfit med en svart läderhandväska och svarta loafers för en snygg finish.

Ljusrosa cropped jacka med mockafransar och slitna boyfriend-jeans

blekrosa cropped mocka fransar jacka slitna boyfriend jeans
källa

Om du är ett fan av boyfriend-jeans bör du veta att du kan kombinera dem med en feminin topp för att skapa en snygg och feminin look. Till exempel, para slitna boyfriend-jeans med ljusrosa mocka cropped fransjacka och vit chiffong topp. Kombinera outfiten med vita sneakers för att se avslappnad och uppfriskande ut.

Brun jacka med chambrayskjorta och skinny jeans

brun jacka chambray skjorta skinny jeans
källa

Ett intressant sätt att bygga en lagerdräkt runt en brun mockafransjacka är att para ihop den med en chambray-skjorta och en svart västtopp. Svarta leggings och svarta remmar med öppen tå är limmet som för samman denna outfit.

Fransjacka i mocka med helsvart outfit

Mocka fransjacka helt svart outfit
källa

Låt oss titta på en helt svart outfit. Den fransade svarta mockajackan behandlas nästan som en svart skinnjacka här. Kombinera den bara med en svart västtopp, svarta skinny jeans och viktigast av allt ett par svart mocka över knästövlarna som ser mörka och eleganta ut på samma gång.

Röd mocka fransjacka med mom jeans

Röd mocka mammas jeans med fransar
källa

Här är en mycket sällsynt men vacker röd mockafransjacka. Du kan kombinera den med en vit t-shirt och mom jeans. Till skorna kan du bära vita sneakers för en mer avslappnad look eller ljusrosa klackar för en mer feminin look.

Här är några väldigt snygga mockafransar som jag ville dela med mig av. Om du tycker att den här typen av blogginlägg om outfitidéer är användbara bör du kolla in våra andra outfitidéer som finns på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*