Home / Stil / Hur man bär en nyckelhålstopp
Hur man bär en nyckelhålstopp

Hur man bär en nyckelhålstopp

Trenden att bära utskurna häftklamrar är inte ny. Det var här hela tiden. Det ansågs dock provocerande och olämpligt för arbete eller vissa formella tillfällen. När vi tittar på bilder från förra årets runwayshower kan vi säga att huden är tillbaka på modet. Den här gången är det väldigt chict, stilrent och definitivt inte provocerande. Om du har undrat hur du kan integrera din nyckelhålstopp i vardagliga outfits, jag är här för att hjälpa dig!

Nyckelhålstoppen är en fantastisk väsentlighet som du kan bära till både vardagliga och klädda tillfällen. Den är snygg och lätt att styla med kjolar, byxor och jeans. Det som är bra med den här toppen är att du kan bära den på kalla eller varma dagar.
Stanna med mig för i det här inlägget kommer du att se många vackra outfitidéer om hur man stylar en nyckelhålstopp med andra häftklamrar som du kanske redan äger.

Uptown Black

Nyckelhål Topp Svart Grå Jeans
källa
Denna kombination är allt! Den är lämplig för både eleganta och vardagliga tillfällen. Gråa skinny jeans ser perfekta ut med svarta spetsiga klackar. Denna outfit avrundas av en snygg, stor tygväska i tvåfärgat material och en kombination av ormskinn.

jeans glam

Nyckelhål Topp Blush Rosa Jeans
källa
Även de mest eleganta delarna i jeans ser chica och stilfulla ut. Jeans är ett av mina favoritplagg och jag bär dem nästan hela tiden.
Denna rouge topp är imponerande och redo för arbete, lunch eller affärsmöten. Du kan styla den med nude pumps och en axelväska.

Nyckelhåls topp elegans

Nyckelhålstopp rouge rosa arbetskläder
källa
Föga visste jag att rosa och svart kunde se så bra ut när de parades ihop. Denna outfit är mycket lämplig för arbetstid. Den rouge rosa mock-neck-topp med ett mycket delikat nyckelhål är allt annat än provocerande. Tvärtom, den ser så sofistikerad ut i kombination med svarta byxor med hög midja.
När det kommer till skor, satsa på snygga spetsiga klackar och komplettera allt med den grå väskan.

Svart och vit kombination

Nyckelhål över vit kjol
källa
Du vet hur mycket jag älskar svarta och vita kombinationer. De är eviga, alltid snygga och aldrig tråkiga. Denna kombination är supersöt. Du kan bära den till många olika tillfällen eftersom det är poängen med svartvitt utseende. De är perfekta för vardagsbruk såväl som för eleganta och formella tillfällen.

Olivias stil

Nyckelhål över Olivia Palermo
källa
Olivia Palermo blev snabbt en av modeikonerna. Varför? På grund av hennes perfekta stil och sätt att klä sig. Alltid chic, hon bär moderna häftklamrar men med sin signatur. Hon lägger till detaljer som smycken, solglasögon eller intressanta skor.
Denna kombination av culottes, en vit nyckelhålstopp och spetsiga tofflor är idealisk för sommardagar.

rand på rand

Nyckelhål topprand på rand
källa
Blå och vita ränder påminner om sommar, sol och hav. Denna vackra linnebyxdress är perfekt för varma dagar. Utskärningarna möjliggör viss ventilation samtidigt som du håller dig chic och väldigt stilren.
Du kommer att älska denna matchande kavaj och shorts. Kombinera den med sandaler med snörning och lägg till några silversmycken.

Sexig men ändå avslappnad

randig kjol med nyckelhålskropp
källa
Det är inte lätt att se sexig ut men ändå chic och avslappnad. Detta är dock mer än möjligt med detta svarta nyckelhål. Det ger dig precis tillräckligt av den där stora klyvningssexualiteten. Du kan dock lugna ner den här looken med en enkel randig kjol. Bär spetsiga tår med denna kombination och var inte rädd för att visa hud.

Blommor är för evigt

nyckelhåls spetsblommor
källa
åh blommor Jag älskar det blommiga trycket. Både denna säsong och förra säsongen syntes blommor överallt. Gucci startade och alla följde efter. Den här toppen är ganska enkel men ändå avslappnad och snygg. Du kan kombinera den med vita shorts på sommaren eller med jeans för tidig höst eller vår.

Gigis grungestil

Nyckelhålstopp Gigi Grunge
källa
Flipjeansen som Gigi bär har också setts på många andra modetjejer. Tillsammans med denna svarta topp med axelringning är den här kombinationen en ultimat grunge-look som du kommer att älska att bära. Snörstövlar är ett modemust.

street style kläder

Camelbyxor med randig blus i topp med nyckelhål
källa
Camel är en av mina favoritfärger. En gång bar jag mest beige och kamel. Så du kan se min besatthet. Dessa byxor ser underbara ut. Att para ihop den med den svart-vitrandiga toppen ger dig en fantastisk streetstyle-kombo som du kommer att älska att bära. Och titta på de där nyckelhålen!
Röda detaljer är ett måste. Röda skor är perfekt integrerade med kamelen.

Du måste prova gult

Nyckelhål över Gul
källa
Denna gula topp har en skenhals, delikat nyckelhål och spetsdetaljer på ärmarna, allt du behöver för en uttalad outfit. Kombinera den med lätta skinny jeans och oroa dig inte för någonting! När det kommer till detaljer, se till att du bär ett svart bälte (Gucci var ett måste) och toppa det hela med den vita lilla väskan.

Nyckelhålstopp med halsringning

Nyckelhål över kallaxelnyckelhålet
källa
Det finns många trender här. Kalla axlar, nyckelhål och halterhalsar var några av förra sommarens största trender. Den här toppen är allt. Det är supersmickrande, bekvämt och väldigt chict. Kombinera den med olivgröna jeans som Erica Hoida och du är redo att gå! Lägg till ett par snygga stiletter med spetsiga tå.

Topp med korsad nyckelhål

Nyckelhålsband korsade upptill
källa
Den här looken är väldigt ung och avslappnad. Den randiga rosa blusen har korsade remmar som praktiskt taget utgör nyckelhålet. Detta gör denna topp superunik och smickrande att bära.
Kombinera den med smala jeans och vita Converse-skor. Denna look är perfekt för vardagsbruk och du kan vara säker på att du kommer att se väldigt bekväm ut.

korall chic

Nyckelhål i korall upptill
källa
Korall är min favoritröda. Jag måste erkänna att jag började bära rött för kanske ett år sedan. Varför? Jag vet inte. Jag trodde att det inte passade mig, men jag hade faktiskt så fel.
Den här blusen ser väldigt snygg ut och passar bra för jobbet. Kombinera den med skräddarsydda jeans och sandaler med axelband för en superchic och elegant look för vardagliga tillfällen.

Delikat nyckelhålslinne

Nyckelhålsskal rouge blå
källa
Det mjuka blå linne kombineras med vita jeans. Denna kombination ser så delikat och sofistikerad ut. Även om den här outfiten består av ganska avslappnade häftklamrar, är den perfekt för dressade tillfällen som födelsedagar, en utekväll eller en avslappnad lunch med dina vänner.

Jag hoppas att du gillade den här artikeln!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*