Home / Stil / Hur man bär en överdimensionerad kavaj
Hur man bär en överdimensionerad kavaj

Hur man bär en överdimensionerad kavaj

Låt mig idag prata om något som kan ge en lite unisex och pojkaktig touch till din avslappnade eller till och med semi-formella arbetsoutfit. Detta magiska föremål är helt enkelt den överdimensionerade kavajen. Även om en vältränad kavaj verkligen får dig att se smal och chic ut, underskatta inte nivån av vind och stil som en överdimensionerad version kan ge dig. Ännu viktigare är att det är ganska enkelt att dra av sig en snygg kavajdräkt i överdimensionerad storlek. För att visa dig några smarta och sofistikerade sätt jag kan styla den på, har jag samlat ihop några riktigt snygga överdimensionerade kavajoutfitidéer åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Tweedgrå oversized kavaj med blå muddar skinny jeans


källa

Låt mig börja med en lista över attraktiva och snygga affärskläder som ser ganska eleganta och naturliga ut. För att styla denna outfit kan du helt enkelt bära en överdimensionerad kavajjacka med en grå tweedpläd och en vit skjorta. Kombinera dem med skinny-jeans med blå muddar och grå mockastövlar för att se snygga och attraktiva ut.

Grå oversized kavaj med en ljusrosa blus och smala svarta jeans

grå oversized kavaj med ljusrosa blus och slim fit svarta jeans
källa

Här är en mycket luftig och unisex affärsdräkt som kan få dig att se väldigt chic och balanserad ut på jobbet. Till toppen kan du helt enkelt bära en ljusrosa tunikablus med en grå oversized tweedkavaj. Kombinera med svarta slim fit jeans för att se lång och smal ut. Avsluta med ett par ankelstövlar i svart läder för en snygg look.

Svart oversized kavajjacka med vit t-shirt och v-ringade boots

svart oversized kavajjacka med vit v-ringad t-shirt och stövlar
källa

Här är en nästan helt svart look som ser väldigt cool och mörk ut. Det enda icke-svarta elementet i denna outfit är den vita v-ringade t-shirten. För resten av outfiten, bär en svart oversized kavaj, svarta skinny jeans och ett par svarta läderboots för att fullborda denna fantastiska look.

Ljusrosa chiffong oversized kavaj med svarta läderleggings

Ljusrosa chiffong oversized kavaj med svarta läderleggings
källa

Om du vill se stilig och damlik ut på samma gång är det en bra idé att ha ett läderelement och ett rosa element i mixen. Du kan till exempel bära en svart t-shirt med scoop-neck och en ljusrosa oversized kavajjacka. Kombinera dem med svarta läderleggings och ett par rosa spetsiga klackar i läder för att se damlika och coola ut.

Svart fedora med kavaj och belagda skinny jeans

svart filthatt med kavaj och belagda skinny jeans
källa

För att få en lite konstnärlig look, här är en kreativt designad outfit som du kanske vill prova. Bär en vit tunika-t-shirt med rund hals och en svart oversized kavajjacka för en topp. Kombinera dem med svartbelagda skinny jeans. Avsluta med att bära ett par stövlar i svart mocka och en svart filthatt för att se konstnärlig och unik ut.

Longline kavaj med vit V-ringad linne

Longline kavaj med vit linne och djup V-ringning
källa

Det här är en ganska ren och stilig affärsdräkt som får dig att se bra och naturlig ut. För toppen, använd helt enkelt ett vitt linne med en svart longline oversized kavaj. Kombinera dem med svarta skinny jeans. För skorna, bär ett par bruna öppna klackar för att fullborda looken.

Ljusgrå oversized kavaj med grön polotröja

Ljusgrå oversized kavaj med grön tröja och ståkrage
källa

För att uppnå denna mysiga och stilfulla look visar denna outfit en ganska smart användning av färg. Som topp kan du bära en grön tröja med ståkrage och en ljusgrå pojkvänskavajjacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ett par bruna sandaler med öppen tå och en ljusrosa läderhandväska för att se mer elegant och feminin ut.

Stor svart och grå kavajjacka med rak midikjol

svart och grå stor kavajjacka med rak midikjol
källa

Här är en väldigt snygg och unik outfit som kombinerar en midikjol med en oversized kavajkappa. I detalj, för toppen, kan du bära en vit blus med en svart och grå vertikalrandig longline kavajjacka. Kombinera den med en grå midi slits rak kjol. För skor, bär ett par knähöga svarta läderstövlar för att komplettera outfiten.

Oversized svart och grå rutig dubbelknäppt kostym med minikjol i läder

svart och grå rutig oversize dubbelknäppt kostym med fyrkantig minikjol
källa

De använder också en överdimensionerad kavaj för att se smal och lång ut, även om det kan låta kontraintuitivt. Du kan också bära en stor och lång grå rutig tweedkavaj över en vit t-shirt och svart minikjol. Kombinera dessa plagg med svarta läderstövlar för att avsluta outfiten med stil.

Tweedjacka med blå skinny jeans och kängor med hög mockaklack

Tweedjacka med blå skinny-jeans och mocka-overknee-boots
källa

Detta är en annan cool och elegant outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på jobbet. Som topp kan du bära en svart figursydd stickad tröja och en oversized grå kavajjacka i tweed. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta högklackade stövlar i mocka för att se extremt attraktiva ut.

Svart oversized longline kavajjacka med mock neck tröja och slitna jeans

svart oversized kavaj med långt koppel, falsk tröja och slitna jeans
källa

Det här är en ganska cool och pojkaktig business-casual-look som lutar åt den avslappnade sidan. Till toppen kan du bära en svart stickad tröja med turtleneck och en svart oversized kavaj. Kombinera dem med ljusblå kraftigt slitna slim fit-jeans. Bär ett par stövlar i svart mocka för en ren och snygg finish.

Oversized tweedgrå rutig kavaj med svart minikjol i läder

Grå tweedrutig oversized kavaj med svart minikjol i läder
källa

För att uppnå denna konstnärliga look kan du bära en rutig oversized jacka över en blush mock-neck tröja. Bär dem med en svart minikjol i läder och svarta läderstövlar för en snygg touch. Avsluta med en grå målarhatt för att lägga till den sofistikerade konstnärliga touchen.

Lång kavaj med vit t-shirt och blå minikjol i jeans

lång kavaj med vit t-shirt och blå minikjol i jeans
källa

Om du vill se lite mer ungdomlig ut kan du bära en blå minikjol i jeans för att ersätta dina jeans. Kombinera kjolen med en vit t-shirt och en oversized grå kavajjacka. Bär rödrosa klackar med spetsiga tår för skorna för att fullborda denna attraktiva look.

Här är de överdimensionerade kavajoutfitidéerna som jag skulle älska att visa dig. Prova dem och se om de kan ge dig en ny och uppfriskande look som pojkvän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*