Home / Stil / Hur man bär en paljettjacka i guld
Hur man bär en paljettjacka i guld

Hur man bär en paljettjacka i guld

Om du letar efter en elegant outfit för ditt nästa cocktailparty eller högtidliga evenemang men inte föredrar en klänning eller kjol, kan du piffa upp din byxklädsel med en paljettjacka i guld. Och ja, en paljettjacka i guld passar också bra till en klänning eller kjol. Det ser bara mer elegant och unikt ut med föremål som skinny jeans och läderleggings. För att visa dig alla typer av glänsande sätt jag kan styla den på, har jag samlat ihop några av de bästa idéerna till guldpaljettjackor åt dig. Låt oss gå in direkt.

Lång guldjacka med paljett med vit miniklänning


källa

Ja, även om jag sa att en paljettjacka i guld kan få byxoutfits att se riktigt bra ut, så ska jag börja den här listan med outfitidéer med en liten överraskning genom att visa er en snygg klänning. För att skapa denna look kan du bära en vit miniklänning med en lång paljettjacka i guld. Kombinera dem med vita klackar med öppen tå för att se uppfriskande och elegant ut.

Avslappnad passform guldpaljettjacka med vit tryckt t-shirt

paljettjacka i guld med avslappnad passform med vit tryckt t-shirt
källa

För att se lite mer avslappnad ut, här är en outfit lämplig för semi-formella evenemang som du kanske vill prova. Bär bara en paljettjacka i guld med avslappnad passform och vit t-shirt överst. Kombinera dem med mörkblå skinny-jeans och svarta läderstövlar för att se stiligare ut.

Guld paljettkavaj med svarta skinny jeans

blazerjacka med paljetter i guld med svarta skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på en superchic svart och guldoutfit som har en intressant konstnärlig känsla. Bär en paljettjacka i guld med en svart tunikatopp till toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta balettkläder med paljetter. Lägg nu till en svart fedora och en koppling med dubb i svart läder för en konstnärlig touch.

Guld paljettjacka med svarta läderleggings

paljettjacka i guld med svarta läderleggings
källa

För att se smal och stilig ut kommer här en snygg outfit för ett cocktailparty. Bär en kavajjacka i guld med paljetter och en ny blus med en vit crew som topp. Kombinera dem med svarta läderleggings och svarta balettkläder för att se snygga och feminina ut på samma gång. Rocka en handväska i svart läder för en polerad finish.

Guld paljettjacka med blå minijeansshorts

paljettjacka i guld med blå mini jeansshorts
källa

Det här är en ganska ungdomlig och lite lekfull look att bära på ett cocktailparty med denna outfit. Man brukar inte ha på sig ljusblå jeansshorts som dessa på ett cocktailparty. Men den här gången verkar det fungera riktigt bra i kombination med en vit topp, paljettjacka i guld och ljusrosa klackar.

Kavaj med paljetter i kombination med svarta minishorts i skinn

Kavaj med paljetter i kombination med svarta minishorts i skinn
källa

Om du undrar om att sätta ihop paljetter och läder kan ge ett bra resultat, borde denna snygga och vackra outfit ge dig ett ganska bra svar. För att skapa denna look, bär en vit blus med en guldjacka med paljetter på toppen. Kombinera dem med svarta minishorts i läder och svarta balettkläder för att fullborda denna enkla men fantastiska look.

Oversized paljettjacka som bärs med svarta skinny jeans

oversized paljettjacka med svarta skinny jeans
källa

Det här är en klassisk outfit som är perfekt för ett företagsevent eftersom det får dig att se underbar ut utan att visa någon hud eller kurvor. För att forma denna look kan du bära en överdimensionerad paljettjacka i guld med en vit blus. Bär den med svarta skinny jeans, svarta klackar och en quiltad svart crossbody-väska i läder för att fullända looken.

Bär den med en vit chiffongblus och ljusblå skinny jeans

vit chiffongblus och ljusblå skinny jeans
källa

Den här outfiten, å andra sidan, ser mycket lättare och mer ungdomlig ut tack vare de ljusblå skinny jeansen. Kombinera jeansen med en vit chiffongblus och en guldjacka med paljetter. Bär ett par spetsiga guldklackar och en rodnadsrosa clutch för att fullborda looken på ett elegant sätt.

Bomberjacka med paljetter i guld och svart med vit V-ringad topp och jeans

guld- och svart bomberjacka med paljetter, vit v-ringad topp och jeans
källa

En vanlig guldjacka ser inte bara bra ut, en paljettjacka i svart och guld kan också se unik och snygg ut, och den här bomberjackan är ett bra exempel på det. Kombinera den med en vit V-ringad t-shirt och mörkblå jeans. För att bli ännu mer iögonfallande, bär knallröda klackar för att komplettera denna outfit.

Guld paljett bomberjacka med ljusrosa väst

bomberjacka i guld med paljett med ljusrosa passform väst
källa

Här är en annan outfit som inkluderar den snygga och pojkaktiga guldpaljettbomberjackan. Den här gången byggs en lågmäld sexig outfit runt den. Kombinera jackan med en ljusrosa passande västtopp och en svart minikjol i läder. Kombinera dem med svarta mockastövlar för en extra snygg touch.

Kort paljettjacka med vit tryckt t-shirt och läderleggings

Kort paljettjacka med vit tryckt t-shirt och läderleggings
källa

För att se mer naturlig och snygg ut kan du bära en guldbeskuren jacka med paljetter och en vit t-shirt överst. Kombinera dem med svarta läderleggings. Bär rosa och svarta skor med öppen klack för att göra denna outfit ännu mer unik.

Paljettjacka med volanger och blå jeans

Paljettjacka med volanger och blå jeans
källa

Detta är en vacker, damliknande och kreativt designad paljettjacka i guld. Den kommer med några sofistikerade volangdetaljer i kragen. Du kan enkelt kombinera den med en vit t-shirt och blå skinny jeans. Ett par svarta ballerinaskor förenar denna outfit rent och snyggt.

Guld paljettjacka med svart V-ringad väst och matchande cropped byxor

paljettjacka i guld med svart V-ringning och matchande croppade byxor
källa

Detta är en annan ganska snygg guld- och svart outfit. För att skapa denna look kan du bära en svart V-ringad västtopp och svarta byxor med vida ben. Det hade sett ganska bra ut. Ta den här outfiten till en ny nivå genom att bära en paljettjacka i guld. Bär ett par höga klackar i rött läder för att få skorna att se ljusa och attraktiva ut.

Jag hoppas att du kommer att gilla idéerna för klädsel med guldpaljetter som jag just delade med dig. För er som brukade vara tveksamma till att bära guldföremål, förhoppningsvis kan den här listan ovan ge dig en tankeställare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*