Home / Stil / Hur man bär en peplum blazer
Hur man bär en peplum blazer

Hur man bär en peplum blazer

Tidigare har jag pratat om hur man stylar en peplumtopp och hur den kan få din midja att se lite högre ut, vilket resulterar i en lång och smal look. Låt oss i dag prata om peplum-blazern som kan ha samma effekt att få dig att se längre och smalare ut samt att se chic och professionell ut. Det är inte alls svårt att styla. Vanligtvis måste du para ihop den med skinny jeans. För att visa dig fler varianter har jag samlat ihop några av de bästa peplum blazer outfitidéerna för dig. låt oss dyka in

Svart peplum blazer med blå skinny jeans

svart peplum blazer med blå skinny jeans
källa

Den här listan består mestadels av dressade casual outfits, och jag börjar den här listan med en outfit som är lätt att ta på, ser smart ut och är snygg. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en svart peplum blazer med en svart väst topp. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta spetsiga klackar. Lägg till en svart läderclutch till mixen för en ännu snyggare look.

Blush rosa peplum blazer med muddar skinny jeans

Blush rosa peplum blazer med muddar skinny jeans
källa

För att se lite mindre seriös och mörk ut, låt oss prova en rouge rosa peplum blazer istället för en svart. För styling kan du bära den med en svart blus och blå skinny jeans med muddar. Till skorna kan du bära ett par spetsiga klackar i röd mocka för att göra outfiten mer iögonfallande. Avsluta med en handväska i svart läder för att sätta en sofistikerad touch till outfiten.

Svart peplum blazer med grå ankeljeans

svart peplum blazer med grå ankeljeans
källa

För att få till den avslappnade business-outfiten som lutar åt den avslappnade sidan kan du bära en svart peplumblazer med en svart t-shirt som topp. Kombinera dem med gråa och blåa skinny-jeans med en sliten ankel. Ett brunt läderbälte med dubb och ett par svarta spetsiga klackar gör din look komplett.

Vit peplum blazer med svarta skinny jeans

vit peplum blazer med svarta skinny jeans
källa

För att se snygg och mysig ut är denna svartvita outfit ett bra alternativ. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit blus med en vit peplumblazer. Kombinera dem med svarta smala jeans och gråa balettkläder. Bär en elegant svart crossbody-väska för att tona ner formaliteten i outfiten lite.

Svart peplum blazer med mörkblå topp

svart peplum blazer med mörkblå topp
källa

För dig som vill se mer feminin och mogen ut, här är en outfit du kanske vill prova. Ett moget utseende har förresten inget med ålder att göra. För att uppnå denna look kan du bära en marinblå peplum topp med en svart peplum blazer. Detta dubbla peplum-trick verkar fungera ganska bra. För resten av outfiten, bär svarta skinny jeans, leopardmönstrade beskurna stövlar och ett guldhalsband.

Svart kavaj med en bodycon midikjol med paljetter i silver

svart kavaj med en bodycon midikjol i silver med paljetter
källa

För att få denna iögonfallande outfit för semi-formella eller formella evenemang, kan du bära en svart blus med en svart peplum blazer för toppen. Kombinera den med en bodycon midikjol i silver med paljetter med slits. Bär balettkläder i lila mocka för en feminin finish.

Svart och vit randig peplum blazer med slitna boyfriend jeans

svart och vit randig peplum blazer med slitna boyfriend jeans
källa

Här är en väldigt stilren och unik streetoutfit. Det unika börjar med den vertikalt randiga peplumblazern i svart och vitt. Du kan bära den med slitna och knutna ljusblå boyfriend-jeans och citrongula spetsiga klackar med remmar med silver paljettdetaljer.

Vit kavaj med blå jeans & rosa klackar med öppen tå

vit kavaj med blå jeans och rosa öppna klackar
källa

Här är en mycket enkel och attraktiv affärscasual look. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en vit peplumblazer med dragkedja fram och dra upp den. Kombinera den med blå lätt trasiga skinny jeans. Bär en slimmad väska i svart läder och ett ljusrosa ankelband med öppen tå för att se elegant och feminin ut.

Svart peplum blazer med flytande shorts

svart peplum blazer med flytande shorts
källa

Det här är en stilig och diskret sexig affärsoutfit där allt du behöver göra är att stoltsera med dina långa ben. Bär en svart peplum blazer med beskurna svarta flytande shorts för detaljer. Bär ett par rosa platåklackar med en handväska i svart läder för att fullborda denna coola och sofistikerade look.

Grå peplumblazer i tweed med svarta skräddarsydda chinos

grå peplumblazer i tweed med svarta chinos
källa

Som du kan se på bilden visar denna outfit perfekt hur man ser lång och smal ut med en peplum blazer. För att uppnå denna effekt kan du bära en grå peplumblazer i tweed med en svart topp. Para ihop dem med beskurna svarta chinos. Ja, knepet för att se smal ut är att ha en peplum blazer med shorts. Avsluta med svarta klackar med öppen tå för att fullborda denna eleganta look.

Svart kavaj med Heather Grey t-shirt och jeans

svart kavaj med gråmelerad t-shirt och jeans
källa

Här är en business casual outfit som lutar mycket åt den casual sidan på grund av användningen av en mysig färgkombination. För att forma den här outfiten kan du bära en gråmelerad t-shirt med en svart peplum blazer överst. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och ljusgrå mocka stövlar med öppen tå för att komplettera din outfit med stil.

Vit kavaj med svart minikjol i läder

vit kavaj med minikjol i svart läder
källa

Detta är en vacker och attraktiv svartvit affärsdräkt. För att skapa denna look kan du bära en vit topp med scoop neck och en vit peplum blazer för toppen. Kombinera den med en svart minikjol i läder. Bär ett par svarta läderklackar med öppna tåremmar för skorna. Lägg slutligen till en läderclutch till outfiten för att se extra snygg ut.

Grå peplum blazer med svarta mockaboots

grå peplum blazer med svarta mockaboots
källa

Här är en chic och avslappnad affärsoutfit. För att uppnå detta, bär helt enkelt en vit t-shirt med en grå peplum blazer för toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta mockastövlar för att se eleganta och eleganta ut.

Jag hoppas att du gillade idéerna med peplum-blazeroutfits som jag just visade dig. För de av er som får slut på idéer om kontorskläder bör listan ovan ge några bra idéer och inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*