Home / Stil / Hur man bär en röd axelklänning
Hur man bär en röd axelklänning

Hur man bär en röd axelklänning

För dig som letar efter en sexig outfit som inte kräver att du visar för mycket hud för ditt nästa cocktailparty, har jag något för dig idag. Istället för att prata om alla dessa chica och sexiga cocktailklänningar med djup V-ringning, ska jag prata om den röda enaxelklänningen i synnerhet. Det är något som är perfekt för dig som har snygga axlar och nyckelben samtidigt som du tycker att det är lite för mycket för dig att bära en klänning som inte är över axeln. Vad du är på väg att se är några riktigt vackra röda outfitidéer på en axel. Låt oss titta på dem nu.

Röd sjöjungfruklänning med en axel


källa

För att börja med den här listan med underbara outfitidéer, ska jag visa dig en outfit som är formell och elegant nog att bäras som en balklänning. För att uppnå denna fantastiska men enkla look, kan du helt enkelt bära en röd sjöjungfruklänning med ena axeln med silverklackar med öppen tå.

Röd Sheather Knälång Klänning med en axel

röd axelbandslös knälång klänning i läder
källa

En golvlång klänning är vanligtvis mer formell och passar bättre till bal. Om du vill tona ner det lite, överväg att bära en kortare klänning som denna One Shoulder Knälång röd läderklänning. Till skorna kan du bära ljusrosa klackar med öppna tåremmar för att din outfit ska se elegant ut.

Röd miniklänning med knutna axelband och en axel

röd miniklänning med knutna axelband och en axel
källa

Ibland kan en enkel liten detalj i din klänning ge mervärde till hela din outfit. Här är till exempel en röd miniklänning med en axel med en knuten remsdetalj. Det får dig omedelbart att se mer bedårande ut. Kombinera klänningen med silverpaljetter med öppen tå för att komplettera outfiten med en elegant touch.

Röd sidensydd midikjol med silverklackar

Röd sidensydd midikjol med silverklackar
källa

En snygg cocktailpartyoutfit är vanligtvis väldigt minimal och består bara av en snygg klänning och klackar. För att ge utseendet lite djup är valet av tyg särskilt viktigt. För att till exempel se mer chic ut kan du bära en röd silke bodycon midikjol på en axel och ett par silverklackar med öppen tå och ankelband för en helt underbar look.

Röd Puff Shoulder Ruffle Boydcon Klänning

Figurkramande klänning med röda volanger på axeln
källa

Den här röda klänningen är designad så kreativt. Det är häpnadsväckande att se att en puff shoulder-design kan integreras i en ruggig bodycon-klänning med en axel. För att styla denna ursnygga klänning kan du helt enkelt bära ett par silverklackar med öppen tå för att sätta en extra elegant touch till outfiten.

Röd bodycon midiklänning med en enda silverrem

röd bodycon midiklänning med silverband
källa

Även om det vid första anblicken kan verka som att du inte kan ha så mycket detaljer på en röd klänning på en axel, finns det faktiskt sätt att få klänningen att sticka ut. Här är till exempel en röd midiklänning på en axel med paljettrem i silver för att få klänningen att se mer glänsande och elegant ut. Kombinera den med silverklackar för att fullända outfiten.

Röd axelklänning med rosa spetsiga klackar

röd maxiklänning med ena axeln med rosa spetsiga klackar
källa

Du kan också ha en röd enaxelklänning som också har en låg ryggdesign för att se extra sexig ut precis som den här röda maxi one shoulder-klänningen. Det som är väldigt typiskt är att man vill ha silverklackar för att fullända outfiten. För att se ännu mer kvinnlig ut, använd roséguld eller roséguld spetsiga tåklackar för att ta denna outfit till en annan nivå.

Röd Ruffles Maxi Mermaid One Shoulder Klänning

röd volang maxi sjöjungfru ena axelklänning
källa

Här är en annan maxiklänning som du kan bära till antingen cocktailpartyn eller balen. För att uppnå denna attraktiva och eleganta look kan du bära den här golvlängda sjöjungfruklänningen med röda volanger. Kombinera den med silverklackar med öppen tå och långa och eleganta örhängen för att sticka ut från mängden.

Röd miniklänning för skater på en axel

Röd One Shoulder Skater-miniklänning
källa

Om du vill se både sexig och ungdomlig ut bör du välja en klänning som är mycket kortare. Du kanske till exempel vill prova den här röda miniklänningen på en axel. Bär ett par sandaler med öppen tå i silver för att sätta en elegant touch till denna vackra och ungdomliga outfit.

Röd maxi omlottklänning med hög split och en axel

Röd One Shoulder Maxi High Split Wrap Klänning
källa

Du behöver dock inte alltid ha en miniklänning för att visa upp dina vackra ben. Att bära en hög delad klänning är ett annat bra alternativ. Du kan till exempel bära den här röda maxiklänningen med en axel för att få dina ben att se extra långa ut. Kombinera dem med ljusrosa klackar för att se extra damlika ut.

Röd axelbandslös spetsklänning med svarta klackar

röd spetsklänning med ena axeln och svarta klackar
källa

Om du vill se lite mer mogen ut, kom ihåg att mognad inte har något med ålder att göra. Kanske vill du lägga till ett spetselement till din outfit. Du kan till exempel bära denna röda bodycon miniklänning i spets på ena axeln. Kombinera den med svarta öppna klackar för en elegant touch för att fullända outfiten.

Röd One Shoulder Flared Maxiklänning

röd axelbandslös maxiklänning
källa

Detta är förmodligen den mest minimala outfiten på den här listan. Du kan inte ens se skorna tydligt. För att få till stånd denna enkla men vackra look, kan du bära en röd klänning på en axel. Bär den med svarta balettkläder för en ren och elegant look.

Röd maxiklänning med svarta sandaler

röd maxiklänning med svarta sandaler med axelband
källa

Denna outfit visar perfekt hur skovalet på allvar kan påverka det övergripande utseendet. För att uppnå detta utseende kan du bära en röd maxiklänning med en svart och silver clutch. Bär svarta sandaler med axelband med dina skor för att lägga till karaktär och elegans till outfiten.

Röd klänning med en axel och hög split

röd axelhög delad klänning
källa

För att se extra elegant ut kanske du vill ha en sådan kostym på en bal. I detalj är det en Red One Shoulder Bodycon High Split Dress. Kombinera den med ett par svarta klackar med öppen tå som kommer med en silverfärgad ankelremsdesign.

Röd ena axeln Spaghetti Strap Mini Wrap Dress

röd miniklänning med spaghettiband på ena axeln
källa

För att se vacker och elegant ut på samma gång, kanske du vill bära den här klänningen på ett cocktailparty. Klänningen här är en röd en-axelklänning. Para ihop den med svarta balettlägenheter för att se enkel och bedårande ut.

Jag hoppas att du tycker att ovanstående röda outfitidéer på en axel är användbara, särskilt om du har en bal eller ett cocktailparty som du ska gå på. Prova dessa outfitidéer. De har en mycket lägre inträdesbarriär än alla djupa V-klänningar man ofta ser på balen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*