Home / Stil / Hur man bär en röd kofta
Hur man bär en röd kofta

Hur man bär en röd kofta

Även om många av er är mycket bekanta med att bära en kofta, jag slår vad om att de flesta av er inte ens har övervägt att bära en röd kofta. Jag förstår att ett sådant här ljust ämne kan verka för svårt att styla vid första anblicken, och det är därför jag skriver det här blogginlägget. Jag ska visa er att det faktiskt är väldigt lätt att styla och ta av sig den röda koftan. Som alltid är det lätt att uttrycka stylingtipsen med bilder. Vad du kommer att se är några av de bästa röda koftoutfitidéerna jag har samlat på mig. Låt oss titta på dem nu.

Röd cardigan med grå t-shirt och blå jeansshorts


källa

För att bättre visa dig hur snygg och iögonfallande du kan bli, börjar jag den här listan med outfitidéer med en av mina favoritkläder på den här listan. En grå t-shirt och blå jeansshorts skapar en fantastisk look i lager. Lägg en röd kofta över dessa bitar. Nå efter svarta strumpor, svarta stövlar i läder och en svart stickad mössa för att se både stilig och stilig ut.

Röd tröja med vit och svart prickig blus


källa

För att få en tjejig och mysig look kan du bära en vit och svart prickig topp med en röd kofta och en grå och vit rutig halsduk överst. Bär den med svarta skinny-jeans och ljusrosa slipsar för en avslappnad och ren look.

Röd lång kofta med svart miniklänning

röd lång kofta med svart miniklänning
källa

Denna outfit visar ett litet knep som kan få dina ben att se längre och smalare ut. Du kan också bära en svart miniklänning med en röd lång kofta som är något längre än klänningen. Bär svart mocka över knästövlarna för att se ännu smalare och damlika ut.

Röd kofta med en svart-vit randig t-shirt


källa

Detta är en väldigt avslappnad och uppfriskande outfit som är väldigt lätt att ta av sig. Som topp bär du den ikoniska vit- och svartrandiga långärmade t-shirten med en röd kofta. Kombinera dem med vita skinny jeans istället för blå eller svarta för att se extra uppfriskande ut. För skorna, använd bara vita sneakers för att hålla det avslappnade temat konsekvent.

Vit spetsblus med en tjock röd kofta

vit spetsblus med en röd chunky cardigan
källa

Även om en röd kofta kan tyckas vara något som bara en aggressiv outfit kan byggas runt, så är det faktiskt inte fallet, och den här outfiten är ett perfekt exempel på hur man ser mysig ut med en röd chunky cardigan. Kombinera koftan med en vit spetstopp och blå skinny jeans med muddar. Bär ankelboots i kamelmocka för att komplettera outfiten med en elegant touch.

Röd kofta med skärp över vit t-shirtklänning

röd kofta med skärp över vit t-shirt klänning
källa

För att uppnå denna vackra flicka-next-door-look kan du bära en vit kortärmad t-shirtklänning och en röd kofta över. Lägg till lite extra färg till din outfit genom att bära en röd och svart blommig halsduk. Bär svarta strumpor och ett par kalvlånga kängor i kamelmocka för att fullända din look.

Röd lång kofta med vit tryckt t-shirt och ljusblå skinny jeans

röd lång kofta med vit tryckt t-shirt och ljusblå skinny jeans
källa

Detta är en mycket avslappnad outfit som fortfarande ser ganska iögonfallande ut tack vare den långa röda koftan. För att styla koftan kan du kombinera den med en t-shirt med vitt tryck och ljusblå skinny jeans. För skorna, använd helt enkelt ett par vita klassiska low-top Converse för att se avslappnad och stilig ut.

Maxikofta med himmelsblå tröja och vita minishorts

Maxikofta med himmelsblå tröja och vita minishorts
källa

Detta är en väldigt cool och attraktiv outfit som får dig att se lång och smal ut. För att uppnå denna look, bär en himmelsblå tröja med minivita jeansshorts. Bär en röd maxi cardigan över dessa plagg. Lägg till en glam touch till din outfit med svarta mockaboots.

Bär den med en vit t-shirt, jeans och knähöga stövlar

vita knähöga jeans t-stövlar
källa

Detta är en relativt lågmäld outfit som fortfarande ser väldigt stilig ut. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit t-shirt med en röd kofta. Kombinera dem med ljusblå skinny-jeans och bruna knähöga stövlar i läder för en snygg finish.

Bär din med en svart midi shift-klänning


källa

När du använder den svarta och röda färgkombinationen ser du ofta skarp och lite aggressiv ut. Det här kanske inte är så illa om du är van vid att få mycket uppmärksamhet. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en svart shift midiklänning med en röd kofta. Bär ett par ljusrosa klackar för att balansera aggressiviteten lite.

Röd kofta med en svart-vit randig t-shirt och en bucket hat

röd kofta med svart och vit randig t-shirt och bucket hat
källa

För att uppnå denna lättillgängliga streetoutfit kan du bära en svart och vit randig långärmad t-shirt med en röd kofta överst. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta läderknähöga stövlar för att se stiligare ut. Bär slutligen en kamelhatt för att lägga till en unik och elegant touch till outfiten.

Bär den med en vit blommig västtopp och svarta byxor i hög modell

vit topp med blommig väst och svarta höga byxor
källa

Detta är en mycket uppfriskande och avslappnad outfit. Bär helt enkelt en vit och rodnad rosa blommig topp och en röd kofta för toppen. Para ihop dem med svarta chinos med raka ben. Bär solbrända loafers för att avsluta din outfit på ett uppfriskande och unikt sätt.

Röd cardigan med svarta skinnbyxor

röd cardigan med svarta skinnbyxor
källa

Detta är en väldigt cool och aggressiv röd och svart outfit. För att uppnå denna look kan du bära en svart blus med en knallröd kofta överst. Kombinera dem med svarta läderleggings och röda balettkläder för att fullborda denna supersnygga look.

Röd midi cardigan med svart djup V-ringad blus och slitna jeans

röd midi cardigan med svart djup V-ringad blus och slitna jeans
källa

Som du kan se kan en svart och röd outfit se riktigt bra ut, speciellt om du har den där edgy karaktären i dig. Här är en till, men den här gången ser den också sexig ut. För att forma denna outfit kan du bära en svart topp med V-ringning och en röd midi-kofta. Bär dem med svarta slitna jeans och svarta stövlar i mocka för att se extra snygga ut.

Här är idéerna för de vackra röda koftorna som jag ville dela med mig av. Även om det ibland kan vara svårt att dra av sig den röda färgen, är det definitivt inte fallet med den röda koftan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*