Home / Stil / Hur man bär en röd rutig kjol
Hur man bär en röd rutig kjol

Hur man bär en röd rutig kjol

Jag är ganska säker på att för er som älskar casual outfits så borde ni känna till den röda och svarta rutiga pojkvänskjortan väldigt väl. Du vet, om vi använder samma design på en kjol, kan vi verkligen skapa några fantastiska och vackra casual outfits. En röd rutig kjol kan komma i många olika former men min favorit är definitivt den svarta och röda rutiga minikjolen som kan få dig att se ungdomlig och bedårande ut. Det du kommer att se i det här blogginlägget är några av de bästa idéerna för röda rutiga kjolar. Låt oss hoppa direkt in.

Röd rutig skater minikjol med svart kofta

röd rutig skater minikjol svart tröja
källa

Du kan definitivt se vacker ut genom att bära en röd rutig kjol som en del av en minimal outfit. Men det jag ska visa er för att starta den här spännande listan är en väldigt stilig och snygg outfit. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en vit tröja med en svart kofta överst. Kombinera den med en röd och svart rutig skater-minikjol. Bär ett par svarta strumpor med svarta ankelboots för att sätta en feminin touch till din outfit.

Svart och röd rutig kjol med grå oversized stickad kappa

svart och röd rutig kjol grå oversized stickad kappa
källa

Här är ytterligare en lagerdräkt som ser feminin och vacker ut, perfekt för höst och vinter. För toppen, bär en vit blus med en grå oversized stickad kappa. Bär dem med en röd rutig minikjol med hög midja, svarta leggings och svarta spetsiga klackar för en feminin finish.

Svart, grovstickad tröja med rött kabelförkläde

svart chunky stickad tröja mini röd rutig kjol
källa

Låt oss nu titta på en mycket minimalistisk och vacker outfit. Du kan enkelt uppnå detta genom att bära en svart chunky stickad tröja med en röd och svart rutig minikjol. Lägg till ett par svarta strumpor och svarta läderstövlar till ekvationen.

Röd stickad tröja med rutig minikjol i flanell

röd kabelstickad tröja, rutig minikjol i flanell
källa

För en lättare och mer iögonfallande look kan du bära en knallröd chunky stickad tröja till toppen. Kombinera den med en röd och svart rutig minikjol, svarta strumpor och svarta läderskor för att fullända looken. För att göra outfiten mer glänsande kan du bära ett statement-halsband.

Svart t-shirt med röd rutig midikjol

svart t-shirt röd rutig bodycon midikjol
källa

Det råder ingen tvekan om att en röd rutig kjol ser fantastisk ut som en mini volangkjol. Den ser faktiskt också bra ut som midikjol. Det ser bara mer moget och annorlunda ut. För att uppnå denna affärsmässiga arbetsoutfit kan du bära en svart t-shirt med en röd och svart rutig midikjol. Kombinera dem med svarta klackar med ankelband för att fullborda denna feminina och mogna look.

Vinröd oversized stickad tröja med marinblå och röd rutig kjol

Oversized vinröd oversized stickad tröja och röd rutig kjol
källa

Denna outfit är så ungdomlig och konstnärlig. Du kan uppnå denna look genom att bära en grov vinröd stickad tröja. Kombinera den med en mörkblå och röd rutig minikjol. Bär ett par stövlar i grå mocka och en grå fedora för att lägga till magi till denna outfit.

Svart axelbandslös crop top med skaterkjol

svart axelbandslös topp skater kjol
källa

För en jullook kan du bära en axelbandslös svart crop top med en röd och svart rutig skaterkjol. Kombinera dem med svarta läderknähöga stövlar och en svart filthatt för att sätta en fin touch till denna roliga och anständiga sexiga outfit.

Flanellröd rutig minikjol med mörkblå och vitrandig t-shirt

Flanellröd rutig marinblå minikjol och vitrandig t-shirt
källa

Den här outfiten är så vacker och konstnärlig. För att uppnå denna vackra look, koppla ihop en marinblå och vitrandig t-shirt med en svart kofta över. Kombinera den med en röd och svart rutig skaterkjol i flanell och röda balettkläder för en fantastisk look. För att se ännu bättre ut, bär en svart fedora för att ta outfiten till nästa nivå.

Bär den med en vit V-ringad topp och en lång svart ärmlös cardigan

vit svart v-ringad ärmlös cardigan
källa

Denna outfit använder en gepard-clutch för att skapa en mogen och feminin look. Bär en vit V-ringad t-shirt och en röd rutig minikjol för att styla denna outfit. Överväg att bära en svart långväst för en snygg finish. Kombinera alla dessa plagg med svarta mockastövlar och en gepardclutch.

Svart kort t-shirt med midiröd rutig kjol

svart beskuren t-shirt midiröd rutig kjol
källa

Här är en vacker och funktionell outfit som får dig att se längre ut. Tricket är att koppla ihop en svart beskuren t-shirt med en kjol med hög midja, i det här fallet en röd rutig midikjol som är monterad. Detta kan visuellt flytta din midja uppåt, göra din överkropp kortare och din underkropp längre, vilket resulterar i en längre och smalare look. Om du vill se ännu snyggare ut, komplettera denna outfit med svarta mockastövlar.

Minirutig skaterkjol med svart sweatshirt med rund hals

Mini pläd Skater Rock svart tröja med rund hals
källa

Detta är en vacker och ungdomlig outfit som verkligen är lätt att ta av. För att uppnå denna starkt rekommenderade outfit kan du bära en svart tröja med rund hals och en röd och svart rutig minikjol. Bär ett par stövlar i svart mocka för att sätta en feminin touch till din outfit. För fler outfitidéer för liknande toppar, se vårt blogginlägg om styling av en tröja med rund hals.

Bär den med en grå t-shirt och en svart skinnjacka

grå t-shirt svart skinnjacka
källa

För att sätta en feminin touch till en outfit kan du bära svarta strumpor. Detta fungerar även om du har stövlar på dig. Som exempel här är en snygg outfit bestående av en svart skinnjacka, en grå t-shirt och en röd rutig minikjol. De svarta strumpor och ankelboots i svart mocka ger en feminin touch.

Svart prickig t-shirt med röd, rutig minikjol

svart prickig t-shirt röd rutig bodycon minikjol
källa

För en snygg look kan du kombinera den röda rutiga minikjolen med en annan snygg mönstrad topp, i det här fallet den svarta prickiga toppen. Kombinera dem med svarta klackar för att fullända outfiten på ett väldigt enkelt och snyggt sätt.

Bär den med en ljusblå button down skjorta och en grå cardigan

ljusblå grå cardigan med skjorta
källa

För en tjejig och skör look kan du bära den röda rutiga kjolen med en ljusblå button down skjorta och en grå lång kofta. Kombinera dem med svarta strumpor och svarta mockaboots för en feminin och mysig känsla.

Vit off shoulder-topp med röd DIY-rutig kjol

Vit Off Shoulder DIY Röd Rutig kjol
källa

Här är en mycket intressant röd rutig DIY-kjol. Det är faktiskt en röd och svart rutig pojkvänskjorta som bärs som kjol. Bär den med en vit off shoulder-topp och svarta läderstövlar för en stilig och anständig look.

Här är de röda rutiga kjoloutfitidéerna som jag tycker är väldigt vackra och samtidigt väldigt lätta att dra av. Om du tyckte att det här blogginlägget var användbart, var noga med att kolla in andra outfitidéer som du kan hitta på den här webbplatsen innan du börjar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*