Home / Stil / Hur man bär en rygglös topp
Hur man bär en rygglös topp

Hur man bär en rygglös topp

För dig som har ljus hy, du är en del av en lycklig grupp människor som skulle se fantastiska ut i en rygglös topp. Vanligtvis kan en rygglös topp få dig att sticka ut från mängden så länge du har ljus hy. Om du dessutom har jobbat hårt för att få en smal midja är det ingen tvekan om att du skulle se ännu bättre ut eftersom toppen låter dig visa upp såväl kurvor som hud. För att göra stylingen enklare för dig har jag samlat några riktigt vackra rygglösa toppoutfitidéer åt dig. Låt oss gå in direkt.

Rouge rosa rygglös topp med ljusblå slim fit jeans


källa

För att starta den här listan med diskreta sexiga och häftiga outfitidéer, vill jag börja med en väldigt naturlig idé som du kan bära på en avslappnad fest eller för en tjejkväll. För att skapa denna look kan du bära en rödrosa rygglös topp med ljusblå slim fit jeans. Kombinera dem med ett par ljusrosa klackar för att se rena och damlika ut.

Svart rygglös långärmad topp med blå slim fit ankeljeans

svart rygglös långärmad topp med blå slim fit ankeljeans
källa

Här är en väldigt avslappnad outfit som ser precis tillräckligt bra ut för att kunna bäras som en cocktailparty-outfit. Den svarta rygglösa långärmade skjortan gör att du ser speciell ut. Kombinera den med ljusblå slim-fit jeans. Bär dem med svarta mockastövlar för att komplettera din outfit.

Svart långärmad t-shirt med djup V-ringning och skinny jeans

svart långärmad t-shirt med djup V-ringning och skinny jeans
källa

Detta är en mycket vacker och relativt diskret outfit som är perfekt för ett cocktailparty eller till och med ett formellt evenemang. Till toppen kan du bära en svart långärmad topp med djup V-ringning. Kombinera den med svarta skinny jeans. Bär ett par svarta balettkläder med remmar för skor för att fullborda looken.

Svart rygglös topp med ljusblå skinny jeans

rygglös topp med svart korsrygg och ljusblå skinny jeans
källa

För att uppnå denna naturliga, ungdomliga och diskreta sexiga outfit kan du bära en svart rygglös topp som har en sofistikerad design med korsband. Kombinera toppen med ljusblå skinny jeans för att se elegant och stilig ut. Bär ett par svarta balettkläder för att få skorna att se snygga och eleganta ut.

Vit blommig rygglös topp och senapsgul skyskrapa pennkjol

rygglös topp med vitt blommönster och senapsgul pennkjol
källa

Det här är en rolig och vacker gul och vit outfit som får dig att sticka ut från mängden på ett cocktailparty. För toppen, bär en rygglös topp med ett vitt och gult blommönster. Kombinera den med en senapsgul midi-pennskjol med hög midja. Bär ett par vita spetsiga klackar för skorna för att fullborda looken elegant och uppfriskande.

Vitt linne med scoop neck med låg rygg och rödrosa minishorts

vit linne med scoop neck med låg rygg och rödrosa minishorts
källa

För att se mer uppfriskande och luftig ut är det en bra idé att bära shorts. Att bära shorts på ett cocktailparty skulle kräva lite styling. Du kan till exempel bära ett vitt linne med låg rygg och rödrosa miniskyskrapshorts. Kombinera dem med en ljusrosa läderhandväska och ljusrosa klackar för att fullända den vackra looken.

Vinröd rygglös peplum topp med mörkblå skinny jeans

Vinröd rygglös peplum topp med mörkblå skinny jeans
källa

För att uppnå denna vackra och djupa look kan du bära en vinröd peplum rygglös topp. Den vinröda färgen kan få dig att se riktigt feminin och attraktiv ut. Kombinera den med mörkblå skinny jeans för att se extra lång och smal ut. Bär ett par svarta ballerinaskor för att komplettera din outfit.

Svart sammet rygglös topp med ljusblå fransar denim shorts

Svart sammet rygglös topp med ljusblå fransar denim shorts
källa

Ibland kan du skapa en intressant och vacker kontrast genom att matcha några damlika plagg med några pjäser i pojkvänstil. Du kan till exempel bära en rygglös topp i svart sammet med långa ärmar och ljusblå jeansshorts. Bär ett par svarta balettkläder för dina skor för att komplettera din outfit på ett elegant sätt.

Blush Pink Chiffong Cutout Back Top med vit spets mini kjol

Blush rosa chiffong urringning med vit minikjol i spets
källa

För att se mer damlik ut är det väldigt bra och logiskt att bära lite rosa. Du kan till exempel bära en rodnadsrosa chiffongtopp med en delvis rygglös design. Kombinera toppen med en vit minikjol. För skor, bär ett par ljusrosa sandaler med klackar för att se feminin och uppfriskande ut.

Vit chiffong långärmad blus med grå minikjol

vit chiffong långärmad blus med grå minikjol
källa

Du kan definitivt bära en rygglös topp som streetoutfit. Välj bara en med delvis rygglös design. Du kan till exempel bära en rygglös vit chiffongblus med långa ärmar och kombinera den med en grå minikjol. Bär korta svarta läderstövlar för att se snygg och vacker ut.

Svart linne med grå avslappnade bomullsbyxor

svart linne med grå bomullsbyxor med avslappnad passform
källa

En rygglös topp är faktiskt något fint om du vill se försiktigt sexig ut för ett företagsevent. Du kan se nästan exakt ut som du normalt skulle göra på kontoret med en attraktiv twist. Bär till exempel en svart rygglös topp med grå byxor med avslappnad passform. Bär svarta balettkläder för att fullborda looken.

Rygglöst linne med vita spaghettiband och himmelsblå prickig minikjol

rygglöst linne med vita spaghettiband och himmelsblå prickig minikjol
källa

Det här är den typ av outfit du skulle vilja ha på dig för en avslappnad strandhäng. För att uppnå denna attraktiva look, bär ett linne utan rygg med vita spaghettiband. Kombinera den med en himmelsblå och vit prickig minikjol. Bär vita sandaler för att se utomordentligt uppfriskande och lättillgänglig ut.

Vit långärmad blus med halsringning och jeans med slitsfåll

vit långärmad blus med utskärning bak och jeans med slits nertill
källa

För dig som bara vill visa lite hud i midjan kan du bära en vit långärmad blus som har en subtil utskärning baktill. Kombinera toppen med svarta skinny jeans med slits i fållen. Kombinera ankelboots i svart läder med stövletter för att fullborda looken.

Här är de bästa rygglösa outfitidéerna som kan få dig att se väldigt attraktiv och diskret sexig ut. Prova dem och se om de passar dig bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*