Home / Stil / Hur man bär en sammetsskjorta
Hur man bär en sammetsskjorta

Hur man bär en sammetsskjorta

Sammetstoppen kan få dig att se väldigt vacker och djup ut på ett väldigt naturligt sätt. Det jag menar med sammetsskjortan är alla de där knäppta skjortorna, den knapplösa blusen och t-shirten. De kan stylas på väldigt olika sätt och alla kan uppnå mycket bra resultat. Att styla dem är inte så svårt. Du kan behandla dem ungefär som en bomullstopp. Det är bara det att resultatet blir lite mer unikt och djupare. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för skjortor i sammet för dig. Låt oss gå in direkt.

Lång svart sammetspeplumskjorta med blåa jeans


källa

Låt mig börja den här listan över mogna och stilrena outfitidéer med en relativt avslappnad outfit. För att uppnå denna extra tilltalande look, kan du bära en svart sammet peplum longline skjorta med ljusblå skinny jeans. Bär svarta balettkläder med dina skor för en elegant och ren look.

Blush rosa sammet kortärmad t-shirt med svarta skinny jeans

Rödande rosa sammet t-shirt med korta ärmar och svarta skinny jeans
källa

För att skapa denna superminimala outfit som ser förvånansvärt slående ut kan du börja med den kortärmade t-shirten i sammet i röd eller rosa guld. Kombinera den med svarta skinny-jeans med hög midja. Lägg till en crossbody-väska i svart läder och ett par ankelstövlar i svart läder för att fullända looken.

Rosa ärmlös skjorta i sammet med blå slitna boyfriend-jeans

rosa sammet långärmad skjorta och blå slitna boyfriend-jeans
källa

Detta är en annan mycket minimal outfit som kan få dig att se avslappnad och attraktiv ut. Det är en perfekt outfit för casual hangouts och casual dating. Bär en roséguld t-shirt i sammet med bred ärm till denna outfit. Kombinera den med ljusblå boyfriend-jeans. Bär ljusrosa ankelband med öppna tår för att fullända outfiten till klass.

T-shirt i silver sammet med fuskringning i kombination med svarta skinny jeans

silver sammet t-shirt med ståkrage och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå denna glänsande och tjejiga look behöver du bara några enkla bitar, men de måste matcha väldigt bra för att få en så attraktiv look. Bär en t-shirt med rund hals i silver sammet för toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans. Bär svarta ankelboots med snörning för att avsluta looken.

Blush Pink Mock Neck Långärmad Blus med Blue Slim Fit Ripped Jeans

rouge rosa långärmad turtleneck-blus och blå slim fit jeans
källa

För att skapa en enkel outfit med lite djup och karaktär kanske du vill prova en. Till toppen kan du bära en rouge sammet långärmad sammetströja. Kombinera den med blå skinny jeans. Bär rosa balettkläder för att fullborda looken.

Roséguld sammetsblus med ljusblå skinny jeans

roséguld sammetsblus med ljusblå skinny jeans
källa

För att se mer damlik ut är det ett bra och logiskt steg att lägga till ett rosa element i din outfit. I det här fallet väljs en roséguld eller glänsande roséguld sammetsblus som en kombination med ljusblå skinny jeans. Kombinera dem med en elegant grå crossbody-väska och vita sneakers för att komplettera din outfit.

Vit och rodnad mönstrad sammetstopp med muddar skinny jeans

vit och rodnad mönstrad sammetstopp med muddar skinny jeans
källa

Det här är en väldigt snygg outfit som är en blandning av en damliknande outfit och en pojkaktig outfit. För att uppnå denna intressanta look kan du bära en vit och rosa mönstrad sammetstopp med en blå jeansjacka överst. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar. Bär ankelstövlar med öppen tå i grå mocka för att avsluta looken.

Kungsblå sammet blus med avslappnad passform med svarta slim fit chinos

Kungsblå sammet blus med avslappnad passform med svarta slim fit chinos
källa

För att uppnå denna mogna och djupa look använder vi färgen marinblå som basfärg. För att uppnå denna look kan du bära en tröja i marin sammet. Kombinera dem med svarta chinos. Lägg till en blå handväska i läder och ett par mörkblå balettkläder för att se ännu vackrare och djupare ut.

Blush rosa sammetskjortklänning med höga stövlar

Blush rosa sammetskjortklänning med over the knee boots
källa

Låt oss nu titta på en mycket attraktiv variant. Klänningen här är en t-shirtklänning i rosa eller roséguld sammet med korta ärmar som kan få dig att se damlik och ungdomlig ut på samma gång. Kombinera den med ett par svart mocka över knästövlarna och en vit slimmad handväska för att fullborda denna damlika look.

Grå skjorta med sammetsknappar och svarta slim fit jeans

grå sammetsskjorta med knappar och svarta jeans i slim fit
källa

I allmänhet ser dessa sammetskjortoutfits så naturliga ut att du är rätt på jobbet. Men om du vill se ännu mer naturlig ut, här kan du bära en button down skjorta som den här grå sammetskjortan. Kombinera den med svarta slim fit-jeans och svarta balettkläder för att fullända denna chica outfit.

Grå kortärmad t-shirt med svarta slitna ankeljeans

grå kortärmad t-shirt med svarta slitna ankeljeans
källa

För att forma denna outfit kan du bära en ljusgrå sammets t-shirt med ett silver statement halsband för att starta outfiten på ett elegant och elegant sätt. Kombinera toppen med svarta lätt trasiga skinny-jeans. Lägg till en svart crossbody-väska och ett par ljusrosa klackar för att fullända looken.

Blush rosa sammetskjorta med svart kavaj

Blush rosa sammetskjorta med svart kavaj
källa

Det finns inget enklare sätt att se mer damlik ut än att lägga till ett rosa element till din outfit. Om du till exempel bär en röd sammets-t-shirt som den här kommer du att se mer feminin ut än en svart eller vit t-shirt. Kombinera den med svarta skinny-jeans med hög midja. Bär en svart kavaj och svarta klackar för att se elegant och sofistikerad ut.

Ribbstickad longline crepekofta med en skjortklänning i sammet

Ribbstickad longline crepekofta med en skjortklänning i sammet
källa

Låt oss titta igen på hur man stylar en skjortklänning. Här kan du bära en vinröd sammet t-shirt klänning med en crepe longline ribbad tröja cardigan. Kombinera dem med svarta leggings och svarta mockastövlar för att se bra ut.

Här är idéerna med sammetskjorta som kan hjälpa dig att se lite mer feminin och mogen ut. Prova dem och se om du gillar det när den där mogna sidan av din karaktär kommer in i bilden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*