Home / Stil / Hur man bär en silversjal
Hur man bär en silversjal

Hur man bär en silversjal

Om du vill lägga till lite mer sofistikering till din outfit på några sekunder är det bästa sättet att drapera en silversjal över dina axlar. Även om resultaten ofta är förvånansvärt bra, är silversjalarna inte så populära att du kommer att se dem överallt. Detta är faktiskt en stor fördel för dig som gillar att se mer unik ut. För att göra stylingen enklare för dig har jag samlat några riktigt bra idéer med silverhalsdukar till dig. låt oss dyka in

Silverscarf med svart bodycon paljettklänning


källa

Silversjalen är trots allt något som är väldigt iögonfallande och glänsande. Därför är det vettigt att införliva det i en cocktailparty-outfit. Du kan till exempel kombinera en svart bodycon miniklänning med paljetter och en silversjal. Kombinera dem med silver ankelband med öppna tår för att fullända outfiten.

Silversjal med djup V-ringning i vit spets

silversjal vit spets djup V-ringad klänning
källa

Från förra outfiten kan man se att silversjalen passar bra till en svart klänning. Här visar den här outfiten att den även fungerar perfekt med vitt. Du kan bära den silverfärgade sjalen med en vit djup V-ringad brudtärnklänning. Kombinera dem med vita klackar med öppen tå för att fullborda denna eleganta look.

Silverbroderad spetssjal med svart skiftklänning

broderad sjal i silver i spets, svart skiftklänning
källa

Ibland behöver du inte visa mycket hud för att se sexig ut. Du kan också se sexig ut genom att lägga något skirt över en miniklänning för att ge utrymme för fantasi. Till exempel kan du bära en silverskir spetshalsduk över en svart fodralklänning för att se vacker och diskret sexig ut. Kombinera dem med svarta balettkläder för en ren look.

Silversjal med vit veckad chiffong maxiklänning

silver halsduk vit veckad chiffong maxiklänning
källa

Oavsett om du bär en vit maxiklänning i chiffong som tärnklänning eller som cocktailklänning, är det lämpligt att bära en silverhalsduk och kan göra outfiten ännu mer enastående. För att göra outfiten ännu mer elegant kan du kombinera klänningen med silverklackar med en öppen tårem.

Spetshalsduk med vit bodycon miniklänning

Lace Sjal Vit Bodycon Miniklänning
källa

Det finns tillfällen då du kanske vill dra en halsduk över dina axlar för att täcka dina axlar. Ett av dessa fall är när du bär en bodycon miniklänning med en vit tub och känner att du bara visar lite för mycket hud. Du kan bära klänningen helt enkelt med en silverscarf i spets och vita klackar för att tona ner sexualiteten lite.

Silverfärgad halsduk med fransar och svart miniklänning

silver halsduk svart tank miniklänning med fransar
källa

En av de största fördelarna med att bära en silversjal är att den kan kombineras med en ledig klänning för att skapa en outfit som är lämplig för cocktailpartyn. Bara det borde ha besparat många människor som hatar kostymer en huvudvärk. Ett bra exempel på detta skulle vara att bära en svart tankslidsklänning med en silverfransad halsduk och svarta balettkläder för att skapa en enkel men vacker outfit.

Silkescarf med mörkblå miniklänning i spets

Silver sidenscarf marinblå spets miniklänning
källa

För en mer ladylike look kan du bära en lila spets bodycon miniklänning till ett cocktailparty. Kombinera den med en silkescarf i silver för att se mer attraktiv och elegant ut. Till skorna kan du bära silver ankelband med öppna tår för att glänsa ännu mer.

Bär med Black Sweetheart Neckline Bodycon Dress

svart bodycon-klänning med sweetheart-ringning
källa

Här är ett annat exempel på hur du använder en silversjal för att täcka dina axlar. I detalj är en svart axelbandslös bodycon miniklänning med en söt halsringning ihop med en silversjal draperad över axlarna. Kombinera dem med silverklackar med öppen tå för att se mer eleganta ut.

Bär den med en svart miniklänning för skater och leggings

svarta skater miniklänning leggings
källa

För att uppnå en mer ungdomlig look kan en skater miniklänning ofta hjälpa. Du kan till exempel bära en svart skaterklänning med en silverhalsduk. Komplettera din outfit med svarta strumpor och svarta spetsiga klackar.

Silverscarf med vit västtopp och blå skinny jeans

silver halsduk vit väst topp blå skinny jeans
källa

Ett annat sätt att bära en silversjal är att linda den runt din bål som om det vore en omlott. Kombinera den med ljusblå skinny-jeans och balettkläder för att hålla outfiten så enkel och ren som möjligt.

Mönstrad halsduk med fransar och en svartvit klänning med dragkedja framtill

mönstrad klänning med fransar och svartvit klänning med dragkedja framtill
källa

Låt oss nu utforska denna intressanta outfitidé tillsammans. Hur skulle det se ut att ha en mönstrad halsduk över en mönstrad klänning? Den här outfiten har svaret för den som är nyfiken, inklusive mig. Resultatet är i alla fall väldigt fint. För att uppnå detta kan du bära en silvermönstrad halsduk med fransar och en svart och vit sweetheart-ringning. Bär silverklackar med öppen tå för de skor som passar perfekt med resten av outfiten.

Netscarf i silver med lila spetsväst

silver mesh halsduk lila spets väst topp
källa

Låt oss nu titta på den här outfiten som är relativt avslappnad och sexig på samma gång. För att uppnå denna attraktiva look kan du bära en lila spetsväst med en silversjal på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Till skorna kan du bära ankelstövlar i svart mocka för att sätta en elegant touch till outfiten.

Silver genomskinlig sjal med vit brudklänning

Silver skir sjal vit bröllopsklänning
källa

Som redan nämnt går silverhalsduken utmärkt till vita klänningar. I det här fallet är den vita klänningen en väldigt minimalistisk vit bröllopsmaxiklänning. Bär dem med vita klackar för en minimal och uppfriskande look.

Bär den med en svart polotröja och läderleggings

svart läder polokragetröja
källa

Här är ett mycket intressant försök att bära ett feminint föremål som denna silverscarf med en snygg outfit. I detalj är halsduken ihopkopplad med en svart ärmlös polokrage och svarta läderleggings. Till skorna kan du bära svarta balettkläder för att sätta en feminin touch till outfiten.

Silverscarf med helsvart outfit

silversjal med en helsvart outfit
källa

Här är ett annat bra exempel på hur en silverscarf kan förvandla en elegant outfit till en mer feminin. För att forma denna outfit kan du bära en svart västtopp med svarta skinny jeans och svarta mockaboots. Bär en silversjal för en elegant, damliknande touch.

Här är idéerna med silverhalsdukar som jag tycker är vackra och unika. Allt du behöver göra för att förbättra ditt outfitspel är att ha en silverscarf redo i din garderob. Låt oss prova dessa outfits ovan och se om de passar dig bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*