Home / Stil / Hur man bär en skir skjorta
Hur man bär en skir skjorta

Hur man bär en skir skjorta

Idag ska jag prata om hur man stylar den genomskinliga skjortan. Även om många av dem som du kan hitta på marknaderna är alltför sexiga och ser väldigt onaturliga ut, finns det några som är designade på ett diskret sexigt och feminint sätt som du faktiskt kan bära väldigt naturligt i ditt dagliga liv. Jag kommer att fokusera på de som har den subtila designen. Det är ingen överraskning att de mest populära färgerna när det kommer till den skira skjortan är svart och vitt. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag samlat några riktigt snygga outfitidéer till dig. låt oss dyka in

Svart och rosa prickig skjorta med minishorts


källa

För att starta den här listan med diskreta sexiga och attraktiva outfitidéer, vill jag visa dig en vintage och tjejig outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en svart och rosa halvgenomskinlig prickig skjorta och svarta minishorts i linne. Bär ett par vita sneakers för att se mer ungdomlig och avslappnad ut.

Vit button down skjorta, svarta skinny jeans och leopardmönstrade klackar

vit button down skjorta och svarta skinny jeans och leopardmönstrade klackar
källa

Här är en avslappnad affärsoutfit som kommer att ge en liten twist till din vanliga kombination av vita skjorta och svarta chinos. För att forma denna outfit kan du bära en vit skjorta med knappar och svarta skinny jeans. För skorna, använd ett par leopardmönstrade klackar för att se mer mogen ut. Bär slutligen en handväska i svart läder för att se smartare ut.

Svart kortärmad skjorta med superskinny jeans

svart kortärmad genomskinlig skjorta med superskinny jeans
källa

Här är en chic business-casual outfit som vänder sig till den avslappnade sidan. För att forma den här looken kan du bära en svart kortärmad blus i mesh som har semi-transparent detaljer i axelpartiet. Kombinera blusen med svarta skinny jeans för att se lång och smal ut. Lägg till ett par svarta ballerinaskor till ekvationen.

Svart halvgenomskinlig sicksackskjorta och träkol jeans med smal passform

Svart Chevron Semi-Sheer skjorta och mörkgrå skinny jeans
källa

För att se ännu mer unik och attraktiv ut bör du bära den här svarta halvgena chevronskjortan med knappar istället för enfärgad svart skjorta. För att återställa outfiten kan du bära mörkgrå slim fit-jeans och ett svart läderbälte. Bär ett par svarta balettkläder för dina skor för att hålla outfiten enkel och ren.

Blekrosa blommig chiffongblus och vita slim fit jeans

Blekrosa blommig chiffongblus och vita slim fit jeans
källa

För att uppnå denna damlika och lättillgängliga look kan du bära en ljusrosa halvgenomskinlig tunika chiffongblus med ett blommönster för livstycket. Kombinera den med vita smala ankeljeans. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par ljusrosa flats. Lägg till en rödrosa axelväska för att fullända outfiten på ett damlikt sätt.

Svart kavaj med halvgenomskinlig blus och motojeans i mocka

svart kavaj med halvgenomskinlig blus och motojeans i mocka
källa

Om du har en vanlig skjorta som ser överdrivet sexig ut men ändå vill ha en mer naturlig outfit, kan du bära skjortan med en svart bralette och varva den med en svart kavajjacka. För rumpan, använd svarta motojeans i mocka och svarta ankelstövlar i läder för en snygg finish.

Vit peplum topp med jeans och balettkläder

genomskinlig peplum topp med jeans och balettkläder
källa

Låt oss nu titta på en skir blus som har en mer intressant skärning. Här är en vit blommig broderad peplum-kortärmad blus som får dig att se lite smalare ut än vad du faktiskt är. För resten av outfiten kan du bära blåa skinny jeans och svarta balettkläder för att komplettera outfiten.

Svart skir blus med Camisole & Boyfriend Jeans

svart skir blus med camisole och boyfriend jeans
källa

Här är en lite högprofilerad outfit som får dig att se sexig och pojkaktig ut på samma gång. Det är en väldigt snygg outfit för vardagliga fester när man inte vill ha klänning på sig. För att komplettera denna outfit, bär en svart skir blus över en svart camisole. Kombinera dem med blå boyfriend-jeans och svarta balettkläder för att fullända looken.

Vit skjortklänning med matchande kofta

vit skjortklänning med matchande kofta
källa

Låt oss titta på en variant av en skir skjorta i denna vita, knappa nedskurna skjortklänning. För att styla den kan du helt enkelt lägga en formsydd vit stickad väst över den för en lång och smal helhetslook. Till skorna kan du bära ett par ljusrosa klackar för att se feminin och ren ut.

Svart, halvtransparent tunikablus med vit crop top och minikjol

svart, halvtransparent tunikablus med vit crop top och minikjol
källa

Det här är en cool och diskret outfit som kan ta fram den stilfulla sidan av dig. För detaljer, bär en svart kortärmad semi-transparent tunikatopp över en vit ärmlös crop top. Kombinera dessa plagg med en svart bodycon minikjol. Lägg till ett par vita sneakers och en vit baseballkeps för att skulptera denna fantastiska ungdomliga look.

Vitmönstrad blus med blå skinny jeans

vit mönstrad blus med blå skinny jeans
källa

För att uppnå denna naturliga och feminina look, kan du bära en vit beskuren mönstrad semi-transparent blus överst. Ta på dig blå skinny jeans med hög midja för att få dina ben att se extra långa och smala ut. Till skorna kan du bära ett par svarta balettkläder för att fullända outfiten på ett snyggt och diskret sätt.

Vit button down skjortklänning med ljusrosa klackar

vit button down skjortklänning och ljusrosa klackar
källa

Här är en väldigt intressant outfit som får dig att se extra lång och smal ut. Du kan helt enkelt bära en vit halvgenomskinlig skjortklänning över ett par förment undanstoppade vita jeansshorts. Bär ett par ljusrosa klackskor för att komplettera din outfit.

Svart skir chiffongblus med randig pennkjol

svart genomskinlig chiffongblus med randig pennkjol
källa

Detta är en mycket attraktiv outfit som gör att du kan se diskret sexig och elegant ut på ett cocktailparty. Bär en svart button down skjorta över en svart bralette. Kombinera dem med en svart och vit randig pennkjol och ett par klackar med öppen tå med svarta ankelband för att fullborda denna fantastiska look.

Jag hoppas att du gillade idéerna med skjortor som just beskrivits. Prova dem och se om de passar din karaktär. Du kanske kan utöka ditt outfitspel ytterligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*