Home / Stil / Hur man bär en skjorta i baseballstil
Hur man bär en skjorta i baseballstil

Hur man bär en skjorta i baseballstil

Har du någonsin hört talas om termen ”basebolltröja”? Du kanske inte har märkt det, men jag är ganska säker på att antingen du eller några av dina vänner redan har provat att bära den utan att veta vad det är. Basebolltröjan beskriver vanligtvis en skjorta med ärmar som har en annan färg än huvuddelen av tröjan. Till exempel är en vit t-shirt med mörkblå ärmar en väldigt typisk basebolltröja. För att visa dig hur du stylar den har jag samlat några riktigt snygga idéer för basebollskjortor till dig. Låt oss titta på dem nu.

Marinblå och vit baseball-stil tre fjärdedels ärmskjorta med mörka jeans


källa

Låt mig först visa dig en supercasual outfit som du enkelt kan dra av dig för att starta den här listan med snygga och vackra outfitidéer. För att styla denna outfit kan du bära en marinblå och vit basebolltröja med trekvartsärm. Kombinera den med mörkblå skinny jeans. Bär röda plattor för att få skorna att se snygga och attraktiva ut. Kombinera den med en leopardmönstrad clutch för en mer feminin look.

Mörkblå och vit basebolltröja med ljusblå skinny jeans

Mörkblå och vit basebolltröja med ljusblå skinny jeans
källa

Det här är en snygg och luftig outfit som är väldigt lätt att ta av igen. Det är en outfit som är perfekt för tillfälliga sammankomster. Bär helt enkelt en marinblå och vit baseball-t-shirt med trekvartsärmar och ljusblå kraftigt tvättade skinny-jeans. För skor, bär ett par vita sneakers för att se utvilad och ungdomlig ut.

Svart och ljusgrå T-shirtklänning i baseballstil

svart och ljusgrå t-shirtklänning i baseballstil
källa

T-shirten i basebollstil ser inte bara bra ut, utan även t-shirtklänningen i basebollstil kan se ännu bättre ut. Det kan lätt få dig att se naturligt sexig och diskret ut på samma gång. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart och grå långärmad t-shirtklänning i baseballstil. Kombinera den med vita sneakers för att fullända den vackra looken.

Vit och svart randig V-ringad skjortklänning i baseballstil

vit och svart randig V-ringad skjortklänning i baseballstil
källa

Det här är inte bara en grundläggande basebolltröja. Detta är en som kommer med en vertikal randig design som gör att du ser ännu sportigare ut och gör tröjan ännu mer baseballstil. I detalj är detta en vit och svart vertikal randig baseball-stil kortärmad t-shirtklänning. Kombinera den med svarta och vita löparskor för en extra sportig look.

Vit och svart randig skjortklänning med canvas sneakers

vit och svart randig skjortklänning med canvas sneakers
källa

Här är några saker du kan göra för att skapa denna snygga och uppfriskande look. Bär en vit och svart baseball t-shirt klänning. Kombinera det med ett par svarta och vita low-top sneakers i canvas. Detta är en perfekt outfit för tillfälliga sammankomster. Skjortklänningen är ett naturligt sätt att visa upp dina ben.

Svart skjorta i baseballstil med vita minishorts och bralettejeans

svart skjorta i baseballstil med vit bralette och minishorts i jeans
källa

Detta är en mycket sällsynt outfit som låter dig se sportig och sexig ut på samma gång. För att forma denna look kan du bära en svart kortärmad skjorta i baseball-stil över en vit bralette eller vit sport-bh-topp. Kombinera dem med blå jeansshorts. Bär vita sneakers för skorna för att fullborda looken.

Vit och svart basebolltröja med mörka skinny jeans

vit och svart basebolltröja med mörka skinny jeans
källa

Detta är en mycket intressant designad baseball-t-shirt. Det är en vit kortärmad t-shirt med svarta ärmar och en pikétröja i urringning. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ett par vita sneakers för skorna för att packa outfiten snyggt.

Långärmad t-shirt har en grå och vit baseballgrafik och blå jeansshorts

Grå och vit grafisk baseball långärmad t-shirt med blå jeansshorts
källa

Här är några saker du kan göra för att uppnå denna stilfulla look. Bär en grå och vit långärmad grafisk t-shirt över den. Kombinera den med ljusblå jeansshorts. Bär ett par vita sneakers till skorna. Det här är den typen av enkel outfit som låter dig se diskret attraktiv och lättillgänglig ut.

Svart och vit baseball T-shirt klänning med sandaler

Svart och vit baseball T-shirt klänning med sandaler
källa

Bär en vit och svart t-shirtklänning i baseballtröja för att uppnå denna ungdomliga och eleganta streetoutfit. Kombinera den med ett par svarta platta sandaler för att se stilig och chic ut. För resten av outfiten kan du lägga till en svart läderhandväska till mixen för en extra sofistikerad touch.

Långärmad grafisk t-klänning

långärmad grafisk t-klänning
källa

Du kanske redan vet att en grafisk t-shirt får dig att se ungdomlig och söt ut, men har du provat den grafiska t-shirtklänningen? Ja, det får dig att se söt och återhållen sexig ut på samma gång. Du kan till exempel bära den här svarta och vita långärmade baseball-t-shirten i baseballstil. Kombinera den med ett par vita sneakers för att se attraktiv ut.

T-shirt med baseballtryck, halvärmar och svarta skinny jeans

T-shirt med baseballtryck, halvärmar och svarta skinny jeans
källa

Här är några saker du kan göra för att se lekfull och avslappnad ut. Bär bara en svart och vit grafisk t-shirt med halv ärm i baseballstil. Kombinera den med svarta skinny jeans. Bär ett par svarta och vita lågklassiker till skorna för att komplettera outfiten med en extra ungdomlig twist.

Marinblå, vit och orange t-shirtklänning med dragkedja

Marinblå och orange t-shirtklänning med dragkedja
källa

För att uppnå denna uppfriskande och eleganta look kan du bära den här vita, orangea och marinblå t-shirtklänningen i baseballstil med dragkedja som fokus för din outfit. Kombinera den med vita sneakers för att fullborda den coola looken.

Kunglig blå och vit skjorta och hatt i baseballstil

kungsblå och vit baseballtröja med keps
källa

För att se stilig och rolig ut, bär helt enkelt denna kungliga blå och vita grafiska basebolltröja med en matchande blå baseballkeps. Bär svarta skinny jeans med svarta ankelstövlar i läder för att fullborda looken.

Här är idéerna för basebollskjortor som hjälper dig att se snygg och ungdomlig ut. Prova dem och du kanske upptäcker ett nytt sätt att se attraktiv ut för tillfälliga sammankomster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*