Home / Stil / Hur man bär en sliten jeanskjol
Hur man bär en sliten jeanskjol

Hur man bär en sliten jeanskjol

Denim är ett väldigt, väldigt intressant material. Ju mer sliten den är, desto mer stilfull och ungdomlig kan den få dig att se ut. Vissa bevis kan hittas i illa slitna boyfriend-jeans. Naturligtvis måste du också anpassa nivån på rippade detaljer för att passa situationen. Till exempel vill du inte ha illa slitna jeans på jobbet. Istället för att prata om slitna jeans idag, ska jag prata om den lite mer unika och damlika rivna jeanskjolen. Du kan styla den genom att helt enkelt behandla den som en vanlig jeanskjol. Jag ska nu visa er några riktigt häftiga idéer för rippade jeanskjolar som jag har samlat åt er.

Vit kavaj med spetsblus och riven jeanskjol


källa

Låt mig börja den här listan med en smart avslappnad affärslook för att visa dig hur mångsidig den rivna jeanskjolen verkligen är. Bär en vit spetsblus med en vit kavaj till denna outfit. Kombinera den med en ljusblå minikjol i denim. För att skorna ska göra din outfit både avslappnad och feminin, kan du bära ett par leopardmönstrade canvassneakers för att fullända looken.

Vit V-ringad blus och ljusblå jeanskjol

vit V-ringad blus och ljusblå jeanskjol
källa

För att se ungdomlig och damlik ut kan du bära en vit V-ringad blus och en ljusblå minikjol. Lägg till en feminin touch till din outfit med en ljusrosa läderhandväska. Till skorna skulle ett par enkla vita sneakers få dig att se ungdomlig och uppfriskande ut. Bär inte klackar hela tiden.

Vit button down skjorta, blå jeanskjol och liten brun axelväska

vit button down skjorta, en blå sliten minikjol och en liten brun axelväska
källa

För att skapa den här enkla business-casual outfiten som lutar åt den avslappnade sidan, kan du bära en vit button down-skjorta och en ljusblå minikjol i jeans. Lägg nu till en orange liten crossbody-väska för att få dig att se lite gladare ut. Komplettera outfiten med en helt vit lågtopp Converse för att se avslappnad och elegant ut.

Vit och svart randig stickad tröja med rund halsringning och en ljusblå minikjol i jeans

vit och svart randig stickad tröja med rund halsringning och en ljusblå minikjol i jeans
källa

Det här är den typen av chic casual outfit som du bara kan bära när du arbetar i en mer avslappnad och kreativ miljö. För att uppnå denna look kan du bära en vit och svart randig långärmad tröja med en ljusblå superriv minikjol. Lägg till ett par spetsiga guldklackar för att lägga till en glänsande touch till outfiten.

Blush Pink Cap Sleeve Avslappnad chiffongblus med minikjol

Blush rosa chiffongblus med kepsärmar och minikjol
källa

För att se damliknande och luftig ut på samma gång kan du bära denna rouge rosa chiffongblus med kepsärmar för toppen. Kombinera den med en ljusblå sliten minikjol. Lägg till en stor ljusrosa läderhandväska till mixen för att få fram den damlika sidan av dig. Bär klackar i vita och guld för att göra outfiten mer iögonfallande.

Svart button down skjorta, minikjol i jeans och svart skärp

Svart button down skjorta, minikjol i jeans och svart skärp
källa

Satsa på ett svart läderbälte i en iögonfallande design för att se smalare och smartare ut. För att uppnå denna enkla och eleganta look kan du bära en svart skjorta med en blå denim-minikjol och knyta ihop bitarna med ett svart läderbälte. Bär dem med svarta klackar med öppen tå för att fullborda looken. Bär eventuellt en liten handväska i vitt läder för en fin touch.

Grå tröja med illa riven jeanskjol

grå tröja med illa riven jeanskjol
källa

Det här är en supercool, kraftigt sliten outfit. För att fullborda den här outfiten, bär en grå oversized tröja med en superdålig sliten denim-minikjol. Kombinera dem med ett par vita spetsiga klackar för att lägga till en elegant touch och skapa en mycket intressant kontrast. Glöm inte den gula plånboken.

Vit button down skjorta och ljusblå denim knälång kjol

vit button down skjorta och en ljusblå knälång jeanskjol
källa

Kan du känna att den här outfiten bara är lite mer uppfriskande än de andra nämnda? Detta beror på kjolens färg och skärning. Det är en ljus himmelsblå knälång jeanskjol som får dig att se extra ungdomlig ut. Kombinera den bara med en vit blus och silvermetalliska klackar.

Vit skjorta med knappar och blå minikjol illa sliten

vit button down skjorta och en blå minikjol illa sliten
källa

För dig som inte riktigt har en klädkod på jobbet, här kommer en klassisk outfit du kanske vill ha på dig. Bär en vit button down skjorta och en ljusblå kraftigt sliten minikjol. Ta en handväska i svart läder och ett par ljusrosa klackar för att se både snygg och damlik ut.

Vit off shoulder långärmad crop top med minikjol

vit off shoulder långärmad crop top med minikjol
källa

Här är en outfit som du kanske vill prova för att se diskret sexig ut, speciellt för en utomhushäng. För toppen, bär en vit form som passar över den cropped toppen med långa ärmar på axeln. Kombinera den med en ljusblå minikjol med hög midja. För skorna, använd ett par vita klackar med öppen tå för att se snygg och uppfriskande ut.

Stor v-ringad blus, minikjol och svarta sandaler

stor v-ringad blus, minikjol och svarta sandaler
källa

För att skapa en uppfriskande och superchic look kan du bära en lång V-ringad långärmad blus till toppen. På så sätt kan du visa upp din hud och dina vackra nyckelben. Kombinera toppen med en ljusblå minikjol. Bär ett par svarta sandaler för att se både luftig och stilig ut.

Blush rosa knuten t-shirt med blå högmidjad minikjol

rouge rosa knuten t-shirt med blå minikjol med hög midja
källa

För en enkel och diskret sexig utomhusoutfit kan du bära en röd knuten t-shirt för att bara visa lite hud på midjan. Kombinera den med en minikjol i jeans och vita sandaler för att se ungdomlig och attraktiv ut.

Ljusblå chambray-knuten skjorta med en högtalad minikjol

Ljusblå chambrayknuten skjorta med en figursydd minikjol
källa

För dig som inte har något emot att visa upp dina kurvor, kan du bära en blå bodycon-minikantkjol och para den med en ljusblå chambray-skjorta. Bär ett par stridsstövlar med svarta läderklackar för att se snygg och elegant ut.

Här är idéerna för klädda jeanskjolar som jag vill dela med mig av. För dig som redan är kär i typiska jeanskjolar, utöka ditt outfitspel med outfitidéerna ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*