Home / Stil / Hur man bär en smaragdgrön klänning
Hur man bär en smaragdgrön klänning

Hur man bär en smaragdgrön klänning

När jag tänker på smaragdfärgen är det första jag tänker på jadestenen.
Smaragdskuggan ser väldigt lyxig och rik ut. Det är färgen som gör ett uttalande, oavsett om du bär en smaragdgrön klänning, kappa eller bara en väska.

Oavsett din stil, kan smaragdfärgen hittas på klänningar från det mycket avslappnade till det riktigt klädda. Du kan enkelt bära dina lediga smaragdgröna klänningar under dagen utan att oroa dig för linjen.
När det kommer till de eleganta ser smaragdgröna klänningar väldigt chica och glamorösa ut. Du är huvudpersonen i alla evenemang du väljer att delta i.

Låt oss dela upp den här artikeln i två delar. Jag kommer att samla ihop de bästa avslappnade och dressade smaragdgröna klänningarna som du kan bära som ser helt fantastiska ut.

Casual smaragd klänningar

Fantastiska smaragdgröna vardagsklänningar kan bäras varje dag, under kontorstid eller för en ledig kväll.
Låt oss titta på några av de bästa outfitidéerna för casual streetwear.

Maxiklänning Halter urringning Smaragdgrön klänning

Smaragd klänning med grimma urringning
källa
Finns det något bekvämare än maxiklänningen? Om du skulle fråga mig skulle jag säga nej. Denna underbara smaragdgröna klänning är en perfekt bas för varma sommardagar eller en promenad längs stranden.
Bär den med snygga sandaler, flip flops eller plattor.

Smaragdgrön klänning med volanger

smaragdgrön volangklänning
källa
Detta är en vacker och avslappnad klänning som du kommer att älska att bära varje dag! Den har en fantastisk midilängd och en axelbandslös halsringning. Det flyter och har massor av volanger.
Bär den med klackar eller platta sandaler. Den är idealisk för kvällsdrinkar med dina vänner.

Den kompletta smaragdgröna outfiten

smaragd klänning broderi
källa
Om du som jag är den sanna fan av en smaragdfärg, kommer du att älska denna helt gröna outfit. Kappan, klänningen och väskan är alla i samma färg och utan tvekan ser det underbart ut!
Bär denna smaragdgröna med den blommiga broderade klänningen tillsammans med nakna sandaler.

Gossip Girl Lookalike

smaragd klänning knapp ner
källa
Om du var ett fan av den berömda Gossip GIrl-serien och gillar karaktären Blair Waldorf så kommer du att vara intresserad av att bära den här klänningen. Det är en fantastisk smaragdgrön klänning som är bekväm och perfekt för både dag- och nattevenemang. Bär din med snygga plattor eller klackar.

Smaragd klänning och broderad kappa

smaragd frack
källa
Om du gillar blommiga broderier på modeklämmorna bör du försöka hitta ett sätt att komma till den här sortens smaragdgröna klänningar. Den är väldigt vacker, elegant och med ett rakt snitt.
Bär den med kappan i samma färg eller med den beige eller svarta trenchcoaten. Att para ihop det med klackarna kan vara ett bra modealternativ för en avslappnad utekväll.

Klassisk smaragdgrön klänning

ädel smaragdgrön klänning
källa
Det finns inget inom mode som kan konkurrera med den enkla och eleganta klänningen. Byt ut din lilla svarta klänning mot en smaragdgrön. Med den i garderoben behöver du inte oroa dig för en snabb men modern outfit varje gång du har bråttom. Detta kan vara ett bra arbetskläder för dig också. Bär den med både plattor eller klackar.

Asymmetrisk smaragdgrön klänning

asymmetrisk smaragd klänning
källa
Det här är en annan bra klänning att bära från dina morgonkontorsmöten till sena eftermiddagsdrinkar med dina kollegor. Den har ett ganska geometriskt tryck och ett asymmetriskt snitt, vilket gör den till en mycket intressant häftklammer.
Kombinera den med sammetslagren eller höga klackar.

Baggy Emerald Green klänning

Baggy smaragdgrön klänning
källa
Om du har ett sportigt och väldigt avslappnat sätt att klä dig på är detta en perfekt klänning för dina tjejer. Denna smaragdklänning är klassisk men ändå väldigt effektiv. Du kan kombinera den med de vita sneakers. Du är redo att gå ut på mindre än 10 minuter.

Figursydd klänning i smaragdgrönt

Smaragd klänning med linning
källa
Detta är en klassisk smaragdklänning som smickrar din kroppsform. Den har en fin detalj på linningen – midjeband. Det är väldigt trendigt just nu, så lägg till det i din garderob.
Bär den med de svarta spetsiga stilettorna och den svarta väskan.

Eleganta smaragdgröna klänningar

I det här avsnittet ser vi klänningarna som är mer eleganta och kan bäras för mer formella tillfällen. Vi kommer att se några ursnygga klänningar och maxiklänningar som får dig att känna dig vacker och glamorös.

Lång smaragdgrön klänning

smaragdgrön klänning elegant
källa
Om du behöver en klänning för ett riktigt formell cocktailparty, välj denna smaragdgröna långa klänning. Det är sexigt, smickrande på din kropp och väldigt elegant. Du kan kombinera den med en svart skinnjacka för en mer edgi look.
Bär din med paljettklackar eller stiletter med spetsiga tå.

Slitsad smaragdgrön

smaragd klänning slits
källa
Om du gillar att klä dig mer provocerande är det här en klänning för dig. Den har en riktigt stor slits och en öppen halsringning. Det är dock inte överdrivet, och det ser inte heller billigt ut. Tvärtom är den väldigt elegant. Reservera den för mycket eleganta och speciella tillfällen.

Smaragdgrön satinklänning

Smaragdgrön satinklänning
källa
Underbar midiklänning i satin är ett perfekt alternativ för formella tillfällen som bröllop och utomhusfester.
Du kan bära den med den svarta clutchväskan dekorerad med paljetter och silversandaler med remmar. Det är fantastiskt och mycket elegant högtidskläder.

Smaragdgrön sammetsklänning

Smaragdgrön sammetsklänning
källa
Om du vill ha en dubbelt elegant effekt, använd sammet och smaragdfärg. Som du kan se ser den perfekt ut och det är en väldigt formell klänning.
Bär den med ankelboots för en unik outfitlook. Om du inte tycker att detta är en bra idé, använd dem med klassiska svarta sandaler med remmar.

Om du verkligen gillar den här färgen bör du överväga att ha minst en smaragdgrön klänning i din garderob.
Läs även de andra stilguiderna jag har förberett åt dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*