Home / Stil / Hur man bär en spetsskjorta
Hur man bär en spetsskjorta

Hur man bär en spetsskjorta

Det här är ett blogginlägg om hur man stylar en elegant skjorta, spetsskjortan. Det finns ofta en missuppfattning om snörskjortan att man måste visa mycket hud när man bär den. Detta stämmer inte alls. Det är sant att det finns spetsskjortor som gör att du kan visa lite hud och se riktigt sexig ut, men det är också sant att vissa helt enkelt är designade för att se eleganta ut och inte kräver att du visar mycket hud. Outfitidéerna nedan visar dig några av de bästa sätten att bära den snörningskjorta jag har satt ihop.

Vit spetsskjorta i chiffong med vita jeansshorts


källa

Jag börjar listan med en uppfriskande outfit som är perfekt för sommar och vår. Bär helt enkelt en vit spetsskjorta i chiffong med jeansshorts och vita sandaler med klackar. Egentligen skulle en typisk chiffongskjorta få den här outfiten att se riktigt bra ut. Snörningsdesignen ger en feminin och elegant touch till hela outfiten och tar outfiten till en ny nivå.

Grå spetsskjorta med mom jeans och skinnjacka

grå mom jeans skinnjacka med snörning
källa

Denna outfit är lite mer komplex och ser väldigt snygg och unik ut. Bär en grå spetsskjorta med en svart skinnjacka över axlarna till toppen. Kombinera dessa plagg med mom-jeans med muddar och svarta mockastövlar.

Svart spetsblus med skinny jeans

svarta skinny jeans med spetsblus
källa

Som nämnts tidigare är vissa spetsskjortor dressade medan andra är väldigt sexiga. Den här svarta snörblusen tillhör uppenbarligen den senare gruppen. För att styla en topp som redan kräver mycket uppmärksamhet är den bästa strategin att hålla resten av outfiten enkel. Ett alternativ är att bära blusen med smala jeans och svarta balettkläder.

Svart blus med vit pennkjol

svart blus vit pennkjol
källa

Här är en annan svart sexig spetstopp. För att bära den elegant, kombinera den med en vit midi pennkjol. Svarta klackar med öppen tå kompletterar denna svartvita outfit.

Vit spetsblus med svarta skinny jeans och filthatt

vit spetsblus svart filthatt
källa

Denna outfitidé visar ett luftigt och konstnärligt sätt att bära en spetsblus. Bär den vita spetsblusen med svarta skinny jeans. Kombinera dessa pjäser med svarta läderstövlar och en svart filthatt. Jag gillar den här outfitidén så mycket eftersom det inte är så lätt att styla en svart fedora så naturligt, men det verkar som om kemin mellan alla delar gör att fedoran passar så naturligt.

Kamouflagetopp med snörning och trasiga jeans

Camo-jeans med snörning
källa

Det är inte omöjligt att klä sig sexigt och tufft. Svårt men inte omöjligt. Som ett bra exempel på detta består denna outfit av en spets camo-topp med slitna jeans. De svarta sandalerna med band är ett utmärkt val för skor. Ett par vita sneakers skulle också ha sett bra ut men framhävde inte karaktären i camotoppen.

Svart skjortklänning med snörning och grå filthatt

svart skjortklänning med snörning grå filthatt
källa

Det här är inte precis en skjorta utan en svart skjortklänning med spets. Den grå filthössan ger outfiten en konstnärlig touch. Till skorna skulle jag rekommendera att bära ankelstövlar i svart läder.

Röd spetstopp med svart knapp framför kjolen

röd snörning över en svart knapp framför kjolen
källa

Det här är en arbetsoutfit med några kreativa inslag. Bär helt enkelt en röd spetsblus med en svart mocka-kjol. Lägg till ett par strumpor, svarta läderstövlar och en svart filthatt till ekvationen. Tveka inte att bära en fedora för en arbetsoutfit. Även om du måste ta av dig hatten när du kommer till kontoret, är det faktiskt psykologiskt fördelaktigt att bära något atypiskt på jobbet. Du kan föreställa dig att bära en fedora som en trigger för en vanemässig look. I lekmannatermer, även om du inte är motiverad en viss dag, är du tvungen att gå till jobbet. Förresten, du kanske är intresserad av att läsa hur man stylar en svart filthatt i vårt blogginlägg.

Svart och röd rutig skjorta med snörning

svart och röd rutig skjorta med snörning
källa

Du kan kombinera snörningsdesignen med en pojkvänskjorta. Den här svart- och rödrutiga spetsskjortan är ett bra exempel. Du kan bära den med svarta skinny jeans och ankelboots. Bältet är en viktig detalj som du inte vill missa.

Svart spetsskjorta med läderkjol

svart skinnkjol med spetsskjorta
källa

Här är en helsvart outfit som ser minimalistisk och helt chic ut. Du kan bära en svart spetsskjorta med en svart minikjol i läder. Komplettera denna outfit med svarta klackar. Det är otroligt hur tre enkla delar som denna kan sättas ihop för att skapa ett så fantastiskt resultat.

Svart och röd rutig pojkvänskjortklänning

svart och röd rutig pojkvänskjortklänning
källa

Snörningsdesignen går inte bara bra med en pojkvänskjorta, utan passar även bra till en pojkvänskjortklänning. Ta den här outfiten som ett exempel: Den svarta och röda rutiga pojkvänskjortaklänningen ser lika iögonfallande och vacker ut som tillsammans med svarta stövlar med öppen tå.

Svart spetsskjorta med minikjol i chiffong

svart chiffong minikjol med spetsskjorta
källa

Detta är en sällsynt och vacker svart chiffong på chiffong outfit. Kombinera den svarta spetsskjortan med en matchande minikjol i chiffong. Ett par svarta ankelboots är det perfekta valet för att komplettera resten av outfiten.

Svart spetstopp med jeansshorts

svarta jeansshorts med snörning
källa

För en verkligt kausal men ändå unik outfit att bära i det mindre kalla vädret, kombinera helt enkelt en svart spetstopp med jeansshorts och vita sneakers.

Grå- och vitrandig skjorta med vita jeans

grå och vit randig spetsskjorta vita jeans
källa

För en professionell outfit med en mjuk nyans, överväg denna vita och gråa outfit. Bär helt enkelt en grå och vit vertikal randig spetsskjorta med vita skinny jeans. För skorna, använd endast vita klackar eller gråa balettkläder för att säkerställa användningen av vitt och grått.

Svartvit pojkvänskjorta med spets och svarta jeansshorts

Svart och vit pojkvännerskjorta med snörning
källa

För en avslappnad streetlook med vita sneakers kan du bära en svart och vit rutig pojkvänskjorta med svarta jeansshorts.

Här är några av mina favoritsätt att bära spetsskjortan. Prova några av dessa kläder. Du kommer att bli förvånad över hur mycket variation de kan lägga till din vardagliga outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*