Home / Stil / Hur man bär en stickad tröja av axeln
Hur man bär en stickad tröja av axeln

Hur man bär en stickad tröja av axeln

Bland alla typer av off shoulder toppar måste min favorit vara den stickade off shoulder tröjan. Jag tror att det måste finnas någon magisk kemi mellan huden och repet som gör att axlar och nyckelben ser extra sexiga ut. En annan sak måste vara att axelbandslösa tröjor ofta bärs på hösten och vintern när inte många visar mycket hud, vilket gör det sexiga utseendet extra sällsynt och attraktivt. Låt mig nu dela med mig av några av mina favoritoutfitidéer och förhoppningsvis kommer du att prova några av dem.

Grå stickad off shoulder tröja med vit skort

grå off shoulder stickad tröja vit skort outfit
källa

Jag börjar med en outfitidé som du inte ser ofta, men den ser väldigt snygg och attraktiv ut. Det är verkligen bra för våren och hösten. Kombinera en grå kabeltröja med en vit skort. Jag är säker på att den här outfiten kan få dig att sticka ut från mängden, speciellt om du har fina långa ben.

Grå tröja med vita skinny jeans

grå off shoulder stickad tröja vita skinny jeans
källa

För en mer anständig outfit, använd helt enkelt vita skinny jeans istället för att bära en vit byxa. Komplettera denna avslappnade look med ankelboots.

Kräm tröja med minikjol

krämstickad tröja minikjol
källa

För en ren och oskyldig look kan du bära en krämfärgad stickad tröja med en matchande kjol. Jag skulle säga att det här är en underbar outfit att bära på jobbet om inte din klädkod på arbetsplatsen inte tillåter dig att klä dig sexigt. Om du vill bära en jacka kan du kombinera outfiten med en svart skinnjacka.

Grå stickad tröja klänning

Grå axelbandslös stickad tröjaklänning
källa

Den off the shoulder stickade tröjan är så vacker att den får dig att se fantastisk och skör ut på ett bra sätt. Kombinera den grå tröjklänningen med stövlar eller knähöga stövlar. Det här är en vacker minimal outfit som får dig att se ut som granntjejen som alla vill ha en chans att prata med.

Grå stickad tröjaklänning med knähöga stövlar

grå stickad tröja klänning knähöga stövlar
källa

Istället för den bekväma tröjan som fanns med i den tidigare outfitidén, här är en med en smal grå tröjaklänning. Även om båda tröjklänningarna är lika i färg och konsistens, gör de olika snitten att de ser väldigt olika ut. Istället för att se vacker och lättillgänglig ut i en bekväm klänning ser den här tröjan med smal passform mer feminin och mogen ut. Kombinera klänningen med knähöga fleeceboots för att fullända denna outfit.

Off shoulder-tröja över en tubtopp

vit axelbandslös tröja över tubtopp
källa

Det här är ett bra exempel på tröjans överdrag. Bär bara en vit tröja och en tubtopp. Visa upp ena axeln för den asymmetriska, snygga looken. Kombinera outfiten perfekt med jeans. Den här outfiten ser också bra ut när du vill visa mindre hud genom att byta ut tubtoppen mot en svart västtopp.

Blå fladdermus ärmar off shoulder tröja med svart kjol

blå axelbandslös stickad tröja med fladdermus ärmar
källa

Vitt och grått är de mest populära färgerna för stickade tröjor, men det betyder inte att de andra inte är lika bra. Att välja en mindre vanlig men snygg färg drar ofta många ögonglober, och den här tröjan är ett bra exempel på attraktiv färg. Denna ursnygga outfit har en tiffanyblå fladdermuströja och svart minikjol med knappar. Det här är lätt min favoritoutfitidé på listan.

Grön off shoulder tröja med trasiga jeans

gröna off the shoulder stickade jeans
källa

Här är en annan outfitidé som använder en fantastisk kontrasterande färgkombination. Bär den off shoulder-gröna tröjan i armégrönt med ljusblå jeans med muddar. Öppen tå klackar eller sandaler är bra val för denna outfit. Prova den här glada outfiten när våren kommer.

Vit axeltröja över svarta leggings

vit axelbandslös tröja över svarta leggings
källa

Den vita färgen och strukturen på stickmönstret fungerar på något sätt perfekt för att skapa den där änglakänslan. Du kan hålla den här outfiten enkel genom att para ihop den vita stickade tröjan med svarta leggings eller skinny jeans.

Grön tröja med shorts och knähöga snörstövlar

Knähöga stövlar med snörning instoppade i en grön stickad tröja som inte är på axeln
källa

Denna outfitidé är en bra demonstration av hur man bär knähöga stövlar. Du vill ha en skön grön tröja med svarta shorts. Välj ett par knähöga snörstövlar och visa lite hud på låren för att få dina ben att se längre ut. Detta är en snygg och sexig outfit som är perfekt för vår och höst.

Röd off the shoulder stickad tröja


källa

Stickning är ett material som ger en behaglig känsla. Stickade tröjor syns därför inte ofta i skarpa färger. Men om du letar efter en motsägelsefull och lekfull känsla till din outfit kan du styla en röd stickad tröja för att få den att se snygg ut. Bär bara den röda tröjan med ljusblå broderade jeans för en unik look.

Citrongul tröja med svart spetskjol

Citrongul off the shoulder stickad tröja spetskjol
källa

Här är en annan outfitidé som innehåller en ljus färg. Den citrongula axeltröjan är riktigt snygg med en svart spetskjol. Gult är den glada färgen att bära när du behöver lite mer glädje och positivitet.

Svart slim fit off the shoulder-tröja med blommig kjol

svart slim fit blommig kjol med axelbandslös tröja
källa

Eftersom jag vet att det finns många fans av den svarta färgen, avslutar jag inte listan utan att nämna den svarta stickade tröjan. Bär en svart tröja med smal passform med en blommig pennkjol och klackar med öppen tå.

Grå tröja med vit spetsklänning

grå off shoulder stickad tröja vit spetsklänning
källa

För en feminin look kan du bära den grå axelbandslösa tröjan med en vit knälång klänning i spets.

Vit tröja med sidenkjol

vit off the shoulder-tröja sidenkjol
källa

Ett unikt sätt att styla den vita tröjan är att kombinera den med en midikjol i roséguld i siden. Kombinera den med enfärgade vita eller ljusrosa klackar för att fullborda denna eleganta outfit.

Jag delade just med dig mina favoritsätt att bära en stickad axelbandslös tröja. Gillar du off-the-shoulder-modet kan du även läsa vårt andra blogginlägg om off-the-shoulder-klänningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*