Home / Stil / Hur man bär en svart button down skjorta
Hur man bär en svart button down skjorta

Hur man bär en svart button down skjorta

Att bära en svart button-down skjorta är ofta en mycket bra idé för att se stilig och naturlig ut, både för tillfälliga sammankomster och för jobbet. Inte nog med att skjortan i sig ser riktigt bra ut, den svarta färgen gör att du ser smalare och smalare ut. Det finns också människor som helt enkelt ser bättre ut i svart än i vitt. Det beror verkligen på din karaktär. Du måste prova dem för att se vilka som passar bäst. För att få det att se coolt ut har jag samlat några riktigt snygga svarta skjortor med knappar ner till dig. Låt oss dyka direkt in.

Svart button down skjorta med blå slim fit jeans


källa

Det här är som sagt en lista med outfitidéer som hjälper dig att se smal och smal ut i allmänhet, och jag börjar med en typisk outfit som kan göra just det. För att uppnå denna slankare look kan du bära en svart knappad skjorta med smal passform. Kombinera den med en blå slim fit, tvättade jeans och ett svart läderbälte. Bär ett par svarta balettkläder för dina skor för att fullända din look.

Svart chiffongskjorta med knappar och matchande skinny-jeans med bälte

svart chiffong skjorta med knappar och matchande skinny jeans med bälte
källa

För att skapa denna coola helsvarta look kan du bära en svart chiffongskjorta med en avslappnad passform på toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans och ett svart läderbälte. För resten av looken kan du bära ett par svarta loafers i mocka och en brun läderclutch för att fullända outfiten med stil.

Svart skjorta med halvärmar och slitna mörkblå skinny jeans

svart button-down skjorta med halvärmar och slitna mörkblå skinny jeans
källa

En mycket typisk och elegant affärsoutfit är kombinationen av en svart skjorta och mörkblå jeans. Du kan knappast gå fel med detta. I detalj kan du bära en svart skjorta med halvärmar och mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta ankelband med öppen tå för att se elegant och sofistikerad ut.

Svart avslappnad skjorta med skinny jeans och oxfordskor

svart avslappnad skjorta med skinny jeans och oxfordskor
källa

Det här är inte precis en formell skjorta som du skulle ha på dig på jobbet. Det är någonstans mellan en pikétröja och en svart skjorta med svarta knappar. Du kan kombinera denna avslappnade topp med mörkblå skinny jeans. Kombinera dem med ett par mörkbruna oxfordskor för en snygg och unisex-look.

Svart slim fit skjorta med knappar och ljusblå skinny jeans

svart slim fit skjorta med knappar och ljusblå skinny jeans
källa

Normalt sett skulle du kombinera en svart skjorta med mörkblå skinny jeans för att fungera eftersom det är en väldigt säker kombination som du knappast kan gå fel med. Men ljusblå skinny jeans fungerar ganska bra också. Du kan till exempel bära en svart button down skjorta i slim fit och ljusblå skinny jeans. Bär ett par svarta balettkläder för att fullborda den attraktiva looken.

Svart button down skjorta med slitna ankeljeans och balettkläder

svart button down skjorta med slitna ankeljeans och balettkläder
källa

Den här outfiten kan verka väldigt genomsnittlig och typisk vid första anblicken, men du kan se att de intrikata detaljerna gör den extra attraktiv om du tittar noga. För detaljer, använd en svart skjorta med mörkblå skinny-jeans med subtila fotledsdetaljer. Bär dem med svarta ballerinaskor i mocka för att fullända looken.

Chiffongskjorta med svart kavaj och skinny jeans med mörkblå beläggning

Chiffongskjorta med svart kavaj och skinny jeans med mörkblå beläggning
källa

För att uppnå denna svarta och djupblå mörka men anständiga sexiga look, kan du bära en svart chiffongskjorta med knappar som kärnan i outfiten. Kombinera den med en svart kavaj och mörkblå vaxade skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par leopardmönstrade ankelboots för att fullända looken på ett feminint sätt.

Svart button down skjorta med ljusblå skinny jeans med muddar

svart button-down skjorta med ljusblå skinny jeans med muddar
källa

Ett sätt att få din svarta skjorta att se mer luftig och avslappnad ut är att bära plattor istället för klackar. Du kan till exempel bära en svart button-down skjorta med avslappnad passform och ljusblå skinny jeans med muddar. Bär dem med ett par svarta loafers i mocka för en snygg och avslappnad look.

Svart pojkvänskjorta med gråa skinny jeans

svart pojkvänskjorta med gråa skinny jeans
källa

Det här är en ganska diskret outfit som ser lite unik ut. Bär en lite överdimensionerad skjorta med svarta knappar till toppen. Kombinera den med gråa, otvättade skinny jeans och det gör outfiten väldigt annorlunda från när skjortan kombineras med mörka skinny jeans. Bär svarta chelsea-stövlar i läder för att avsluta looken.

Svart skjortklänning med halvärmar

svart skjortklänning med halvärmar
källa

Låt oss nu titta på en väldigt fin twist på den svarta button-down skjortan. Du kan faktiskt bära en svart skjortklänning för att se elegant och diskret sexig ut. Du kan bära blå minijeans under din skjorta. Till skorna kan du bära ett par svarta klackar med en öppen tårem för att se extra snygg och elegant ut.

Svart sidenveckad skjorta med skinny jeans

svart sidenveckad skjorta med skinny jeans
källa

För dig som letar efter lite mer djup i din outfit kan textur vara något att hålla utkik efter. Du kan till exempel bära en svart oversized sidenskjorta med siden som fokuspunkten för din look. Kombinera den med mörkblå skinny-jeans och svarta balettkläder för en ren och snygg finish.

Knäppt skjorta med blå jeansshorts och svart filthatt

Knäppt skjorta med blå jeansshorts och svart filthatt
källa

Det här är en mycket konstnärlig och snygg outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att skapa denna look kan du bära en svart skjorta och delvis stoppa in den i blå jeansshorts. Kombinera dem med en svart fedora och svarta läderstövlar för att se snygga och konstnärliga ut.

Svart skjorta med vita minishorts i spets

svart skjorta med vita minishorts i spets
källa

För att se mer damlik ut är det en bra idé att ha ett spetselement i din outfit. Du kan till exempel bära en svart skjorta med vita minishorts i spets. Bär svarta balettkläder för att se rena och attraktiva ut.

Hoppas du gillade idéerna med svarta skjortor som hjälper dig att se smal och snygg ut. Prova dem och du kommer att se hur förvånansvärt lätt det är att dra av sig dessa outfits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*