Home / Stil / Hur man bär en svart cocktailklänning
Hur man bär en svart cocktailklänning

Hur man bär en svart cocktailklänning

Det är i princip bara en rolig tid när det är en cocktailpartyinbjudan. Du börjar genast fundera på hur du ska klä dig och hur du ser vacker och sexig ut och hur du sticker ut från mängden. I det här blogginlägget delar jag med mig av mina favoritsätt att bära en svart cocktailklänning. Låt oss titta på dem nu.

Axelbandslös svart cocktailklänning

axelbandslös svart cocktailklänning
källa

När det kommer till cocktailklänningar behöver jag bara nämna off the shoulder-klänningen. Fördelen med att bära svart är att det bara får dig att se smalare ut. Cocktailklänningskläder är tänkta att vara väldigt enkla, så använd inte för många färger, vanligtvis inte mer än två. Du kan bara gå silver och svart för denna outfit genom att para ihop klänningen med en svart handväska, silverklackar och ett silverhalsband.

Svart klänning med transparent bröst

svart klänning genomskinlig krage
källa

Den här cocktailklänningen är ett bra exempel på hur ibland ”visa lite” fungerar bättre än att ”visa allt”. Det genomskinliga tyget i bröstområdet ger helhetsbilden utrymme för fantasi. Även om jag är ett fan av att hålla saker snyggt och enkelt och föredrar klänningar som cocktailklänningen, men jag håller också med om att det ibland är mer unikt och subtilt sexigt för den här typen av klänning.

Deep V bodycon midiklänning

Deep V Bodycon Midi Klänning Klackar
källa

Som en svart klänning som verkligen visar upp din kropps kurvor, kan du bära en doppande bodycon midiklänning. Även om silverklackar passar perfekt till den svarta cocktailklänningen. Bär helt enkelt svarta klackar på den här klänningen för att dra uppmärksamheten till den övre delen av din kropp. Bär också ett vackert halsband för att komplettera denna sexiga och eleganta outfit.

Långärmad delad maxiklänning

långärmad delad svart maxiklänning
källa

Även om cocktailklänningar ofta refererar till klänningar som faller över knäna, finns det långa cocktailklänningar som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett cocktailparty. Den här svarta långärmade högdelade maxiklänningen är ett bra exempel. Designen med hög splittring är så attraktiv att den till och med kan överträffa en minicocktailklänning.

Svart midiklänning utan rygg

svart midiklänning utan rygg, silverklackar
källa

Kommer du ihåg hur överraskande det är när du ser en vacker tjej vända på huvudet på ett evenemang och sedan får reda på att hon har en rygglös klänning och du bara inte kan ta blicken från henne? Rocka en svart midi-cocktailklänning utan rygg för ett fantastiskt cocktailparty. När folk ser dig framifrån ser du vacker ut. Om du vänder dig om dödar du den bara.

Cocktailklänning med en axel

en axelbandslös svart cocktailklänning
källa

Det asymmetriska snittet gör att cocktailklänningen på en axel får dig att se snygg och sexig ut på samma gång. Lägg bara till lite färg genom att bära silverklackar.

Svart bodycon klänning med skira ränder

svart bodycon klänning med genomskinliga ränder
källa

För ett cocktailparty kan en enkel svart bodycon-klänning redan få dig att se fantastisk ut så länge du har ansträngt dig för att hålla dig i god form. Men om du är en av dem som alltid gillar att lägga till en magisk touch med några detaljer, prova denna klänning med horisontell rand som ser absolut elegant ut.

Maxi cocktailklänning med transparent överdrag

halvt genomskinlig svart maxi cocktailklänning
källa

Vissa människor gillar helt enkelt inte att visa mycket hud, och den goda nyheten är att du egentligen inte behöver göra det på ett cocktailparty. Den enda klädkoden på en fest är att se vacker ut. Tillsammans med detta kan du bära något med vackrare detaljer i detalj. Du kan bära en vacker svart maxiklänning med ett skirt överlägg och vara mer än ok för festen.

Cocktailklänning i tyll med lager av chiffong

svart cocktailklänning i tyll
källa

För dig som faktiskt har väldigt roligt genom att ständigt överraska dina vänner kan den här outfiten vara något för dig. Den här klänningen ser inte ut som något du kommer att se så ofta, men den ser också tillräckligt bra ut för att vara precis rätt för ett cocktailparty. Bär bara tyllen från axelklänningen och kombinera den med svarta klackar med öppen tå. För att ytterligare förbättra outfiten kan du bära ett silverkristallbälte och matchande örhängen för att se fantastisk ut.

Svart spetsklänning med öppen rygg

svart spetsklänning med öppen rygg
källa

Jag har redan nämnt en rygglös cocktailklänning som ser otroligt sexig ut, men om du letar efter en outfit som är lite mindre sexig och elegant är den här outfiten för dig. Bär denna svarta knälånga klänning med öppen rygg och spetspanel på ryggen. Detta visar dig precis rätt mängd av din rygg och ser underbart ut.

Kortärmad klänning

kortärmad klänning
källa

Om du är van vid vardagskläder och bara vill ha kul på cocktailpartyt utan att verkligen ta dig utanför din komfortzon, är detta den perfekta outfitidén för dig. Den här kortärmade klänningen är faktiskt väldigt lätt att ta av. Du behöver egentligen inte visa mycket hud, och snittet är inte lika tight som en bodycon-klänning. Det är som en ledig klänning med precis tillräckligt med detaljer för att se bra ut för en semi-formell tillställning. Du bör balansera den anständiga klänningen med silverklackar.

Kortärmad cocktailklänning med spetskant

Kortärmad cocktailklänning med spetsdetaljer
källa

För en vacker klänning med ett sött och prinsessliknande element kan du helt enkelt bära en kortärmad cocktailklänning i spets. Håll outfiten enkel genom att bära svarta klackar.

Fit och flare cocktailklänning

Figursydd och utsvängd spetskropp
källa

För dem som har en päronformad kropp kan cocktailklänningen med passform och utsvängning verkligen hjälpa till att dölja din svaghet och accentuera din styrka. Den här klänningen har en kreativ design med spets på övre halvan och siden på nedre halvan.

Svart paljettcocktailklänning

svart paljett cocktailklänning
källa

Ibland kan även en klänning med ett enkelt snitt men glänsande tyg sticka ut. Till exempel kan denna svarta paljett mini cocktailklänning få dig att se speciell ut i evenemanget.

Svart cocktailsvanklänning


källa

För en överraskande vacker look kan du helt enkelt bära en svart svanklänning och kombinera den med svarta balettlägenheter. Du kommer att se fantastisk ut på festen.

Här är några av mina favoritidéer för svarta cocktailklänningar. Jag hoppas att variationen på den här listan kan hjälpa dig att hitta din perfekta outfit för ditt nästa cocktailparty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*