Home / Stil / Hur man bär en svart klänning med axelband
Hur man bär en svart klänning med axelband

Hur man bär en svart klänning med axelband

Som ett fan av de strappy sandalerna tycker jag att de dekorativa remmarna verkligen kan göra outfiten mer elegant. Så jag tänkte, tänk om remmarna är en del av klänningen och inte en del av skorna? Visst finns det ett sådant föremål och det är den svarta bandklänningen. När jag gjorde min forskning för att sammanställa den här listan över de bästa svarta klänningarna med axelband, fann jag att det finns så få bilder och diskussioner om klänningen med axelband. Jag tog lite mer tid att avsluta det här blogginlägget och jag hoppas att det här är något bra och användbart för dig.

Svart bodycon midiklänning med axelband


källa

Till skillnad från de strappy skorna kan en strappy klänning designas ännu mer kreativt, eftersom det finns många sätt att placera de dekorativa remmarna. För att börja listan ska jag överraska dig lite genom att visa dig denna mer unika svarta bodycon midiklänning med banden nära axelpartiet. För att styla en klänning som ser så slående ut på egen hand, kan du helt enkelt bära den med ett par svarta klackar och en svart handväska.

Asymmetrisk axelbandslös svart klänning med axelband

asymmetrisk axelbandslös svart klänning med axelband
källa

Denna svarta klänning är en riktigt snygg bodycon-klänning. Den använder en knepig remdesign för att skapa ett asymmetriskt snitt som gör att sektionen runt de två axlarna ser olika ut. Till skorna kan du antingen bära enkla svarta klackar eller svarta sandaler med axelband.

Svart klänning med axelband och öppen rygg

svart axelbandsklänning med öppen rygg
källa

Det här är en sexig svart klänning med öppen rygg och utsvängning. En öppen ryggskärning tar ofta formen av en korsbandsdesign, som visas på bilden. Detta skulle se mer elegant ut än en öppen axelbandslös design. Denna outfit har också ett bra urval av skor som passar perfekt till klänningen. Det är ett par stövlar med remmar med öppen tå.

Svart Bodycon Knälång Bodycon Klänning

Svart Bodycon Knälång Klänning
källa

Beroende på hur man ser på det kan den här klänningen kallas för en strappy klänning eller en lågskuren klänning. Så länge det ser bra ut spelar det ingen roll vad du kallar det. Du kan enkelt styla den här svarta kroppskramande klänningen genom att bära den med klackar med ankelband i svart mocka. Du ska ha en minimalistisk men snygg outfit.

Svart rygglös skaterklänning med band

Svart rygglös skaterklänning
källa

En svart skaterklänning är vanligtvis ett utmärkt val för ett cocktailparty, speciellt om du vill se yngre och mer energisk ut. Denna svarta rygglösa skaterklänning är inte bara söt utan också väldigt sexig. Ryggen är knappt täckt av några glesa remmar för att avslöja din vackra rygg. Detta ger en fantastisk outfit om du inte har något emot att visa lite hud.

Svart bodycon-klänning med axelband med öppen rygg

Svart Strappy Bodycon Klänning med öppen rygg
källa

Jämfört med klänningen från den tidigare outfiten har denna svarta bodycon-klänning med öppen rygg några bredare remmar för att täcka ryggen. Denna outfit är mer feminin och mogen.

Bodycon klänning med polotröja och axelband i sidorna

Turtleneck med formsydd turtleneck
källa

När du sätter ihop en polotröja och en bodycon-klänning är detta redan en väldigt unik och elegant klänning. Den här klänningen gick ännu ett steg längre genom att lägga till en strappy urringning för sidorna av klänningen under armhålan. Istället för det typiska valet att bära svarta klackar, väljs rosa klackar för att göra denna outfit ännu mer iögonfallande.

Svart skaterklänning med extra remmar på axlarna

svarta skater klänningar extra remmar på axlarna
källa

Jämfört med några av de klänningar som nämns har denna svarta skaterklänning en mer subtil axelbandsdesign. Den har helt enkelt ytterligare två dekorativa remmar som matchar de två funktionella remmarna på axlarna. Med en uppfriskande och naturlig klänning som denna, skulle jag rekommendera att bära den med svarta balettkläder och ett subtilt silverhalsband för att hålla looken minimal och vacker.

Svart skaterklänning med V-ringad band

Svart skaterklänning med V-ringad band
källa

Denna svarta skaterklänning med axelband är väldigt lik den tidigare, men med en liten V-ringning och en lite lös passform för att få klänningen att se mer kausal och luftig ut. Den här klänningen passar bäst ihop med en ledig streetoutfit. Du kan bara bära den med vita sneakers och det borde få dig att sticka ut från mängden. Du kan också dra en jeansjacka över axlarna för en superchic casual look.

Svart klänning med axelband med djup V-ringning och kavaj

svart kavaj med strappy och djup V-ringning
källa

Om du klär dig sexigt kan du fortfarande klä dig. Bär till exempel en svart klänning med en djup V-ringning som har ett bandmönster i V-ringningen. Drapera en svart kavaj över dina axlar för att uttrycka lite kraft och aggressivitet. Leggings och svarta sandaler med axelband är ett fint komplement till denna look.

Svart skiftklänning med korsrygg och låg rygg

Svart skiftklänning med korsband och låg rygg
källa

Denna enkla design med korsband på baksidan av den svarta skiftklänningen är en bra demonstration av less is more. Det är i grunden en enkel skiftklänning med en liten twist. Och den här gången tar den lilla twisten verkligen outfiten till en annan nivå. Håll outfiten minimal genom att bära svarta klackar.

Stupande bodycon svart choker bodycon klänning

djup, figurnära krage med djup V-ringning
källa

Jag är inte säker på när den svarta chokertrendklänningen började men jag gillar verkligen hur den ser ut. Som ett exempel på en outfit som består av en svart klänning och choker, består denna outfit av en svart bodycon-klänning med djup V-ringning och en choker i guld. Som ett alternativ är en svart choker ett bra val som vanligtvis ser bra ut på de flesta svarta klänningar.

Svart klänning i chiffong med axelband

svart klänning i axelband i chiffong
källa

För en elegant och luftig look kan du bära en svart maxi chiffongklänning med djup V-ringning. Den här klänningen är också sexig och har en axelbandslös design utan rygg. Bär guldklackar väldigt kreativt för att lägga till en touch av elegans till den redan fantastiska outfiten.

Svart bodycon klänning med fjärilssnitt

svart bodycon klänning butterfly cut
källa

För en glam look är detta bara en söt bodycon-klänning med en fjärilsskärning framtill. Svarta ballerinaskor är ett underbart val för att komplettera denna minimala ensemble.

Cross Strap Deep V Skater Svart skaterklänning

Djupsvart skaterklänning med djup V-ringning och korsband
källa

För en diskret sexig och ung look kan du välja en djup V-ringad svart skaterklänning som har en kreativ korsremsdesign vid kragen. Jag skulle rekommendera att du bär svarta ankelband med öppna tår. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in hennes blogginlägg om att bära klackar med ankelband.

Här är idéerna med svarta strappy outfits som jag har forskat mycket på. Jag hoppas att listan hjälper dig att få inspiration att komma på dina egna vackra outfitidéer. För att vara bra på något kan du alltid börja med att imitera andras bästa arbete. Allt du behöver göra är att lägga till en twist här och där för att så småningom göra den till din egen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*