Home / Stil / Hur man bär en svart paljetttopp
Hur man bär en svart paljetttopp

Hur man bär en svart paljetttopp

För att skapa en snygg och glänsande cocktailpartyoutfit är den svarta paljettöverdelen ett nyckelelement som du kan bära som en del av din outfit. På ett cocktailparty är det bara roligt att leta efter sätt att se vacker och iögonfallande ut. Du kan göra detta genom att bära en kostym eller en sexig klänning. Eller så kan du bara ha på dig något glänsande som den svarta paljettöverdelen. Det kanske ser lite för ljust ut för vissa av er, men du kan alltid tona ner det genom att para ihop det med andra enkla plagg som skinny jeans. För att bättre visa dig hur du stylar den, har jag samlat några riktigt vackra paljettsvarta outfitidéer åt dig.

Svart paljetttop med mörkblå skinny jeans med muddar


källa

För att starta den här listan med glänsande men ändå naturliga outfitidéer, vill jag visa dig en outfit som innehåller skinny jeans som du borde ha burit mycket. För att styla den här looken kan du bära en svart topp med paljettmössa och marinblå skinny jeans med muddar. Nå efter en svart läderclutch och svarta klackar för att fullborda denna enkla och eleganta look.

Svart paljetttopp med byxor med avslappnad passform

svart paljett topp med lös passform kostymbyxor
källa

För att se lite mer ödmjuk ut på ett cocktailparty istället för att para ihop din svarta topp med paljett med smala jeans, satsa på en helt svart look. Bär en svart kortärmad topp med paljetter och svarta byxor med avslappnad passform för detaljer. Kombinera dem med ljusrosa klackar med öppen tå för att sätta en feminin touch till outfiten.

Croptop med svart paljett med skinny jeans och läderclutch

svart crop top med paljetter med skinny jeans och handväska i läder
källa

För dig som har gjort mycket jobb för att komma i form, här är en outfit för att visa upp ditt resultat på ett naturligt sätt. Till exempel, för att uppnå denna look, kan du bära en svart t-shirt med paljetter och korta ärmar. Kombinera den med svarta skinny jeans. Lägg till en svart läderclutch och rosa spetsiga tåklackar till mixen för att se ännu mer attraktiv ut.

Långärmad topp med paljetter i kombination med en grå och blå rutig skjorta

paljett långärmad topp och grå och blå rutig skjorta
källa

Om du letar efter en outfit för ett företagsevent som ser skarp ut men inte överdrivet snygg, här är en lagerdräkt som kan hjälpa. Bär en marinblå och grå rutig pojkvänsskjorta och långärmad paljett som toppen. Bär dem med gråa skinny jeans och svarta balettkläder för att fullända looken.

Svart oversized paljett t-shirt med blå slim fit jeans

svart oversized paljett t-shirt med blå slim fit jeans
källa

Om du vill se mer avslappnad ut kan du välja en lite överdimensionerad svart paljett-t-shirt istället för en figursydd. Kombinationen med ljusblå slim fit-jeans kan också stimulera fantasin. Kombinera dessa plagg med en svart crossbody-väska i läder och svarta balettkläder.

Svart paljettbeskuren topp i kombination med slim fit jeans från High Rise

svart cropped paljett topp med slim fit jeans
källa

Detta är en mycket minimalistisk och attraktiv helsvart outfit. Till toppen kan du bära en svart topp med paljetter med scoop neck. Kombinera den med svarta chinos. Bär ett par svarta läder loafers till skorna för att ge outfiten en lite unisex-look. Lägg till en crossbody-väska i svart läder för en sista elegant touch.

Rosa och svart paljettlinne med blå jeansshorts

rosa och svart paljettlinne med blå jeansshorts
källa

För att se söt, stilig och ungdomlig ut, prova detta superkreativa och unikt designade linne i rosa och svart paljett som mittpunkten i din outfit. Kombinera den med blå jeansshorts för att se ungdomlig och uppfriskande ut. Bär ett par svarta sandaler för att hålla skorna rena och snygga.

Svart singlet med paljett V-ringning och skinny jeans

svart V-ringad paljett camisole och skinny jeans
källa

För att skapa en ungdomlig och kreativ outfit som kommer att få dig att sticka ut från mängden på en fest, kan du börja med den svarta paljettöverdelen med V-ringad spaghettirem. Kombinera den med svarta skinny jeans. Kombinera dem med ett par loafers med svarta klackar för en cool helsvart look.

Svart glittrig topp med matchande chinos och vita sandaler

svart glittrig topp med matchande chinos och vita sandaler
källa

För att se enkelt och relativt uppfriskande ut spelar valet av skor roll. Du kan till exempel bära en svart paljett-t-shirt med svarta chinos med avsmalnande ben. Istället för att bära ett par klackar eller stövlar för att se elegant ut, kan du nu bära ett par vita sandaler för en uppfriskande touch.

Svart blank topp med halvärmar och chinos med vida ben

svart blank topp med halvärmar och chinos med vida ben
källa

Detta är en mycket balanserad och elegant svart outfit som är perfekt för ett cocktailparty, speciellt om det inte är din grej att bära en klänning. För att uppnå denna look, kan du bära en svart paljett halvärmad topp och svarta byxor med vida ben. Stoppa ett par svarta balettkläder under byxorna för att se extra smal ut.

Oversized svart paljetttopp med läderpåse

oversized svart paljetttopp med läderpåse
källa

För att se lite mer luftig ut, överväg att bära en överdimensionerad svart paljetttopp istället för en figursydd topp som fokuspunkten för din outfit. Kombinera den med slim fit jeans med blå muddar. Till skorna, använd ett par svarta öppna stövlar i läder för att se extra snygga ut. Smida inte den supercoola axelväskan med svarta läderfransar som kan ta din outfit till en annan nivå.

Silver och svart glittrande oversized T-shirt med slim fit jeans

silver och svart glittrande oversized t-shirt med slim fit jeans
källa

För att uppnå denna glänsande och stilrena look kan du bära ett överdimensionerat livstycke med silver och svarta paljetter som kärnan i outfiten. Kombinera den med svarta slim fit jeans. Till skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppna tår och ankelband för att se snygg och elegant ut.

Här är de svarta paljettoutfitidéerna som jag vill utforska med dig. De gör verkligen några fantastiska cocktailparty-outfits, speciellt för er som är trötta på att bära kostymer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*