Home / Stil / Hur man bär en svart pufferväst
Hur man bär en svart pufferväst

Hur man bär en svart pufferväst

För att få din vinter att se lite snyggare ut är en svart pufferväst ett måste. Jag skulle säga att det finns två huvudtyper av vinteroutfits som du behöver styla. Den första är en ullrock som kan hjälpa dig att se mer elegant ut. Den andra typen är puffervästen, som kan få dig att se mer stilfull och avslappnad ut. Som du kan förvänta dig kan du helt enkelt lägga den över en tröja eller pojkvänskjorta för att se bra ut. Det du snart kommer att se är några riktigt coola idéer för kläder för svart pufferväst som jag har samlat på mig. Låt oss nu titta på listan.

Svart pufferväst med matchande stickad tröja och grå stickad mössa


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en mysig och damliknande outfit som faktiskt är ganska lätt att ta av. Till toppen kan du bära en grå chunky stickad tröja med en svart pufferväst. Kombinera dem med svarta skinny-jeans och svarta mockastövlar. Glöm inte den grå stickade mössan som kan få dig att se vackrare ut.

Grå långärmad t-shirt med svart pufferväst och jeans med muddar

grå långärmad t-shirt med svart pufferväst och jeans med muddar
källa

För att se lite mer jordnära och mysig ut är det här en snygg outfit att prova. Till toppen kan du helt enkelt bära en grå långärmad t-shirt med en svart pufferväst. Kombinera dem med smala jeans med svarta muddar. Lägg till ett par svarta och vita sneakers i canvas för att fullborda looken på ett avslappnat och rent sätt.

Svart pufferväst med randig långärmad t-shirt och mid-kalf boots

svart pufferväst med randig långärmad t-shirt och mid-calf boots
källa

För att skapa denna avslappnade och snygga streetoutfit behöver du bara några enkla saker som du redan borde ha i din garderob. För toppen, bär en vit och svart horisontell randig långärmad t-shirt med en svart pufferväst. Bär dem med ljusblå slim fit-jeans och svarta matta läderstövlar för en snygg look.

Svart huvaväst med huva, grå långärmad t-shirt och cropped skinny jeans

svart huvväst med huva, grå passform långärmad t-shirt och kortade skinny jeans
källa

För att se sportig och lättillgänglig ut skulle jag rekommendera att använda en svart pufferväst med huva istället för en vanlig. Kombinera den med en grå långärmad t-shirt. För resten av looken kan du bära svarta skinny jeans och ett par svarta och vita low-top sneakers för att fullända looken.

Svart quiltad väst med grå och mörkblå rutig pojkvänskjorta

svart quiltad väst med grå och mörkblå rutig pojkvänskjorta
källa

Det här är en väldigt pojkaktig outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut. För att forma denna look kan du bära en marinblå och grå pojkvänsrutig skjorta med en svart pufferväst. Kombinera dem med mörkblå slim fit jeans. Bär ett par knähöga stövlar i brunt läder för att fullborda denna stil med stil.

Svart sweatshirt med quiltad pufferjacka och ljusgrå jeans

svart sweatshirt med quiltad pufferjacka och ljusgrå jeans
källa

Du behöver inte alltid bära mörka jeans med en svart väst. Här är till exempel en outfit som innehåller superljusgrå slitna slim fit-jeans. För resten av looken kan du bära en svart långärmad sweatshirt och en svart pufferväst. Bär ankelstövlar i svart läder för att fullborda looken.

Vit långärmad t-shirt med en regnbågsfärgad halsduk

vit långärmad t-shirt med en regnbågsfärgad halsduk
källa

På en höst- eller vinterdag med en seriös och kall atmosfär är det bara kul att ha på sig något färgglatt för att piffa till. Som topp kan du bära en vit långärmad t-shirt med svart pufferväst och en regnbågsfärgad sidenscarf. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta knähöga regnstövlar för att fullända looken.

Vit långärmad t-shirt med kort svart pufferväst och huva

vit långärmad t-shirt med beskuren svart huva pufferväst
källa

För att se lite mer luftig och avslappnad ut istället för att bära stövlar kan du helt enkelt bära ett par svarta och vita sneakers i canvas. För resten av outfiten kan du bära en vit långärmad t-shirt med en svart huvväst. Lägg till ett par svarta skinny jeans för att se lång och smal ut.

Grå- och vitrandig tröja över en ljusblå chambrayskjorta

grå och vit randig tröja över en ljusblå chambray skjorta
källa

För att se mer elegant ut bör du prova denna lagerdräkt. För toppen, använd tre enkla element för att skapa några snygga nivåer. De är den ljusblå button down chambray-skjortan, grå- och vitrandig tröja och svart pufferväst. Kombinera dessa plagg med mörkblå skinny-jeans och gråa läderknähöga stövlar för att fullborda looken.

Svartvit rutig pojkvänskjorta med pufferväst

svartvit rutig pojkvänskjorta med pufferväst
källa

Det här är en väldigt enkel och pojkaktig look som kan ta fram den lättillgängliga sidan av dig. Bär helt enkelt en svart och vit rutig pojkvänskjorta med en svart pufferväst. Bär dem med blå skinny jeans och bruna läderboots för en snygg finish.

Grön kortärmad t-shirt med svart quiltad pufferväst

grön kortärmad t-shirt med svart quiltad pufferväst
källa

Det här är en väldigt uppfriskande och tjejig look som är perfekt för avslappnade vänner. Till toppen kan du helt enkelt bära en grön kortärmad t-shirt med en svart väst. Kombinera dem med svarta skinny jeans och bruna läderstövlar. För att se ännu mer ungdomlig ut, byt ut kängorna mot ett par svarta och vita high-top Converse.

Röd stickad mössa med rutig skjorta och mörkblå jeans

röd stickad mössa med rutig skjorta och mörkblå jeans
källa

Färgkombinationen av svart och rött ser alltid väldigt iögonfallande ut. För att skapa denna outfit kan du bära en svart och vit rutig pojkvänskjorta med en svart pufferväst. Bär dem med mörkblå slim fit-jeans och grå mockaboots. Lägg till en röd stickad mössa för att göra denna outfit skarp och vacker.

Grå tunika långärmad t-shirt med svart huvväst och slitna jeans

grå tunika långärmad t-shirt med svart huvväst och slitna jeans
källa

För en avslappnad och luftig look kan du kombinera en grå långärmad tunikatopp med en svart pufferjacka med huva för en avslappnad passform. Bär gråa skinny jeans med svarta regnstövlar för en snygg look.

Här är de svarta puffervästens outfitidéer som hjälper dig att se enkel, ren och snygg ut. Det bästa med dessa outfits är att de är superenkla att ta av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*