Home / Stil / Hur man bär en tofsklänning
Hur man bär en tofsklänning

Hur man bär en tofsklänning

Ibland gör de små detaljerna stor skillnad i en klänning. Ett bra exempel skulle vara tofsklänningen. Oavsett om tofsdetaljerna läggs till en svängklänning, en fodralklänning eller en klänning utanför axeln, får de klänningen att se så mycket vackrare och attraktivare ut. Huvudsyftet med det här blogginlägget är att visa dig några vackra tofsklänningar med olika stilar och snitt så att du kan lära dig hur du stylar dem från dem. Jag har sammanställt några av de bästa idéerna med tofsklänningar och jag ska visa er nu.

Vit miniklänning med volang på ena axeln och tofs


källa

För att börja listan visar jag dig denna outfit som är absolut vacker och chic. För att uppnå detta utseende, bär en vit miniklänning med volang på en axel. De färgglada tofsarna tar den redan vackra enaxelklänningen till en annan nivå. Kombinera klänningen med sandaler med nakna klackar för att fullborda en enkel men vacker outfit.

Svart kortärmad tassel shift-klänning

svart kortärmad skiftklänning med tofs
källa

Efter att ha tittat på bara en riktigt uppfriskande outfit, låt oss vända oss 180 grader och titta på den svarta outfiten. Du kan helt enkelt bära en svart tofsskjortklänning med stråhatt för en mörk och konstnärlig look. Kombinera dem med sandaler med nakna klackar för att komplettera outfiten på ett avslappnat sätt.

Vit miniklänning med halvärm tofs och gunga

vit miniklänning med halvärm tofs och gunga
källa

Det här är en vacker och vacker vit miniklänning med paljett och tofsdetaljer i guld. Med en klänning som ser så bra ut på egen hand behöver du verkligen inte göra så mycket för att styla den. Kombinera den helt enkelt med ljusrosa ankelband med öppna tår för att fullborda denna outfit som ser feminin och bedårande ut.

Vit ärmlös tofssvängklänning

Vit ärmlös svängklänning
källa

Här är ytterligare en miniklänning. Men den här gången är det en ärmlös halterneckklänning. Detta är ett perfekt strandklänning alternativ till en bikini. Bär ett par nakensandaler i boho-stil för att se bäst ut.

Grimklänning med guldfärgade paljettdetaljer

Grimklänning Guld paljettdetaljer
källa

Du kan bära den här vita grimmklänningen med guldpaljetter och tofsdetaljer till ett cocktailparty eller till och med till en bal. Tittar man noga kan man även se några virkade detaljer som gör att klänningen ser ännu mer elegant ut. Bär klänningen med vita tåklackar och ankelband för en helvit sofistikerad look.

Grå omlottklänning med tofs och svart floppy hatt

grå omlottklänning med tofs, svart floppy hatt
källa

Detta är en intressant och snygg grå omlottklänning. Den har så många vackra detaljer som den vita bältesdesignen och alla tofsdetaljer överallt. För att bära den här klänningen på ett konstnärligt sätt, kombinera den med en svart diskettmössa, ett par sandaler med nakna klack och ett statement-halsband.

Tiffany Blue and White Shift Tassel Dress

Tiffany blå och vit skiftklänning
källa

För en enkel och luftig outfit kan du bära denna tiffanyblå mini-skiftklänning med tofs med ett par bruna gladiatorsandaler. Det är allt. Denna outfit är en bra demonstration av principen att less is more.

Himmelsblå Off the Shoulder Puff Sleeves Tassels Dress

himmelsblå off the shoulder tofsklänning med puffärmar
källa

Här är en färgglad och iögonfallande klänning. Det är en himmelsblå skiftklänning med puffärmar och röda tofsdetaljer. Du kan bära klänningen med ett par ljusrosa spetsiga pumps och en rosa läderclutch för att se färgglad och chic ut.

Vit axelbandslös miniklänning

vit axelbandslös miniklänning
källa

För att se enkel och vacker ut, här är en outfit som består av tre delar för att skapa en fantastisk look. Bär en vit axelbandslös miniklänning med tofs. Kombinera den med svarta klackar med öppen tå med ankelband. Komplettera din outfit med en elegant handväska i läder och lägg till en elegant touch till denna outfit.

Tvådelad blå och vit stamklänning

tvådelad blå och vit stamklänning
källa

Här är en vacker tvådelad klänning med blått och vitt tryck. Okej, så det kanske inte är precis en klänning, för den nedre delen av denna tvådelade är faktiskt shorts, som ser mycket ut som en minikjol. Hur som helst, jag tror att du skulle vara intresserad av denna vackra outfit ändå. För att återgå till den här outfiten, är livstycket på den tvådelade klänningen ett axelbandslöst tofslivstycke. Kombinera klänningen med vita sandaler med klackar för att se uppfriskande och luftig ut.

Blå axelklänning med färgglada tofsar

blå en axelklänning färgglada tofsar
källa

Det här är en så söt miniklänning att du lätt kan se attraktiv och glad ut. Det är en ljusblå volangklänning på en axel med färgglada tofsdetaljer. Bär den med ett par ljusrosa klackar med axelband för att se mer feminin ut. Du kan också bära en rosa läderhandväska för att lägga till en extra feminin touch till outfiten.

Vit klänning i chiffong utan rygg

vit klänning i chiffong utan rygg
källa

För en sexig look som får dig att sticka ut från mängden på ett cocktailparty, här är en vit miniklänning i chiffong med tofs utan rygg som kan göra just det. Den har inte bara ett extremt sexigt snitt utan rygg, utan det är också en halvgenomskinlig klänning som pressar kuvertet ännu längre. Den här klänningen kombineras med vita klackar med öppen tå och ankelband för en chic helvit outfit.

Skater tofsklänning med vitt skärp

vitt bälte tofs skater klänning
källa

För en bedårande och oskyldig street outfit som är perfekt för dejting, bär en vit klänning med bälte. Kombinera den med bruna gladiatorsandaler och en liten smal brun läderväska för att fullborda denna enkla men slående look.

Ivory Tribal Style Tofs Miniklänning

Ivory Tribal Style Tofs Miniklänning
källa

Detta är en vacker och unik klänning perfekt för en strandfotografering. Det är en elfenbensfärgad tribal miniklänning med vintage tofsdetaljer. Bär helt enkelt klänningen med nakna sandaler för en boho-look.

Vit knälång klänning med djup V-ringning och passande midja

vit fallande klänning med V-ringning och knälång midja
källa

Här är en formell baldräkt. Klänningen är en vit knälång tofsklänning med djup V-ringning och silver paljettdetaljer. Du kan bära klänningen med silver ankelband med öppna tår för en elegant look.

Jag hoppas att du gillar ovanstående idéer om tofsklänningar. De är alla väldigt vackra och de flesta är faktiskt ganska lätta att skala av. Låt oss prova dem och ha kul med styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*