Home / Okategoriserad / Hur man bär en topp med fladderärm
Hur man bär en topp med fladderärm

Hur man bär en topp med fladderärm

För dig som älskar att prova olika outfits i olika stilar. Du borde ha märkt att det ibland är de små detaljerna som skiljer en snygg outfit från en snygg outfit. Fladderärmstoppen är en bra demonstration av denna teori. När en typisk topp har fladdrande ärmar blir den genast mer elegant och iögonfallande. För det här blogginlägget har jag samlat ihop några av de bästa idéerna med fladderärmar och jag ska dela listan med er nu.

Himmelsblå topp med kallt axelfladder


källa

Jag börjar listan med en liten överraskning genom att dela denna anständiga sexiga topp med dig. Det är en himmelsblå topp med fladdrande linneärmar. Den kalla axeldesignen leder naturligtvis till att de fladdrande ärmarna skärs av, vilket gör att klänningen ser så luftig och vacker ut. Kombinera toppen med vita skinny jeans och nakna sandaler för att fullborda denna minimalistiska och vackra outfit.

Grå topp med fladdrande ärmar och vita chinos

benvita chinos med fladderärmar
källa

Ibland kan tyget göra stor skillnad. Denna eleganta grå topp med fladderärmar är gjord av chiffong. Om det var bomull hade det sett väldigt likt skjortan och formen på de fladdrande ärmarna skulle inte vara lika skarp och tydlig. Kombinera toppen med vita chinos och cheetah spetsiga klackar för en kreativ och snygg affärsoutfit.

Blå och vit randig blus med fladdrande ärmar och skinny jeans

blå och vit randiga fladderärm blus drainpipe jeans
källa

Denna outfit är perfekt för shopping eller vardagliga sammankomster. Det är lika bekvämt att bära som en typisk vardagsdräkt som t-shirt och jeans, men den här outfiten ser definitivt mer unik och stilig ut. För att uppnå denna coola look, bär en blå- och vitrandig blus med fladdrande ärmar, smala jeans och nakna sandaler. Bär en beige filthatt för att sätta en konstnärlig touch till looken.

Oliv blus med fladdrande ärmar och knappar

olivgrön blus med fladdrande ärmar
källa

För dig som är lite uttråkad med dina vanliga arbetskläder, här kommer en bra outfitidé som du förmodligen aldrig har provat förut. Bär en olivgrön chiffongblus med fladdrande ärmar, elfenbensbyxor och ljusrosa klackar för att uppnå denna eleganta look.

Vit chiffongblus med roséguldfärgad pennkjol

vit chiffongblus roséguld pennkjol
källa

Om det inte är ett måste för din arbetsplats att bära en vanlig skjorta med knappar, skulle jag vanligtvis rekommendera att bära fler chiffongblusar eftersom den är så mångsidig att du kan styla den på så många olika sätt. Till den här vita chiffongblusen med fladderärmar kan du helt enkelt para ihop den med en pennkjol och ljusrosa klackar för en uppfriskande och elegant look. Denna speciella pennkjol är en mycket unik roséguld kjol som tillför mycket mer intresse till outfiten.

Ljusrosa chiffongblus med fladdrande ärmar och vita klockbottnar

blekrosa chiffongblus med fladdrande ärmar, vita klockbottnar
källa

Vanligtvis är en baseballkeps outfit en t-shirt och jeans outfit som ser supercasual och snygg ut. Detta är ett intressant undantag. Vit baseballkeps är ihopkopplad med en ljusrosa chiffongblus med fladderärmar, vita shorts med lock och svartvita tofflor med tryck.

Vit topp med blå sidenscarf

vit topp blå sidenscarf
källa

För en avslappnad vårlook kan du bära en vit fladderärm med mom-jeans och ljusrosa klackar. Bär en blå blommig sidenscarf för att sätta en feminin touch till din outfit.

Vit volang topp med muddar skinny jeans

vita skinny jeans med volang topp
källa

Den här vita topp- och jeanslooken är en väldigt typisk och tidlös look som är perfekt för våren och sommaren. I det här fallet är det en vit volang topp med fladderärmar och muddar skinny jeans. Till skorna kan du antingen ha vita sneakers för en mer avslappnad look eller bruna sandaler för en mer feminin look.

Svart chiffongtopp med fladdrande ärmar och jeansshorts

Black Chiffong Flower Flutter Sleeve Crop Top jeansshorts
källa

Låt oss komma till en fin sommarlook. Bär en svart topp med blommiga fladderärmar, jeansshorts med hög midja och nude klackar för en anständig, sexig look. Chiffongtoppen ser så luftig ut och gör den här outfiten så mycket elegantare än en typisk crop-top-outfit.

Vit topp med hög midja ljusblå pennkjol

vit topp ljusblå pennkjol hög midja
källa

Här är en outfit som sannolikt kommer att få dig att se längre och smalare ut. Den består av ett vitt livstycke med fladderärmar, en ljusblå pennkjol med hög midja och ett par rosa tåklackar med ankelband. Kjolen med hög midja kan visuellt flytta din midja upp och få dig att se smalare ut.

Blush rosa spets på fladdrande ärmar

rodna rosa spetsar med fladdrande ärmar
källa

Det är väldigt intressant att se hur det ser ut när man kombinerar en damliknande färg med en snygg outfit. I det här exemplet är det en röd korsad topp med fladdrande ärmar tillsammans med trasiga jeansshorts. Resultatet ser riktigt bra ut. Om du vill få outfiten att se mer avslappnad ut kan du helt enkelt para ihop den med vita sneakers. Eller så kan du bära ett par nakna sandaler i boho-stil för att ge denna outfit en mer damliknande look.

Vit chiffongtopp med svarta dräneringsbyxor

vit chiffong topp svarta dräneringsbyxor
källa

Om du är en av dem som gillar att hålla dig till de svarta byxorna och den vita skjortan som arbetsoutfit, här är en liten variation som kan piffa upp ditt outfitspel lite. Prova denna vita chiffongtopp med fladderärmar istället för att bära en vit skjorta med knappar. Utseendet skulle fortfarande se tillräckligt professionellt ut, men nu finns det en extra feminin och kärleksfull touch.

Svart topp med fladdrande ärmar och jeansshorts

svarta jeansshorts med fladdrande ärmar
källa

Låt oss nu gå tillbaka till lite luftiga och avslappnade sommarlooker. Bär en svart topp med fladdrande ärmar, slitna jeansshorts och vita sneakers för en avslappnad look med en feminin touch.

Svart scoop neck crop top och jeansshorts

svarta scoop och scoop jeansshorts
källa

För en stilig och diskret sexig look kan du para jeansshortsen med en svart scoop top. För skor kan du bära vita sneakers eller ljusrosa sandaler.

Ivory plattärmad topp med marinblå shorts med hög midja

Ivory Flutter Sleeve Top High-Wisted Navy Shorts
källa

För en snyggare sommaroutfit som du kan bära till jobbet, använd en elfenbensfärgad topp med fladdrande ärmar och marinblå shorts. Ett par svarta klackar med öppen tå och ankelband är limmet som för samman denna outfit.

Så här är de bästa fladderärmarnas outfitidéer du behöver veta. Alla de nämnda kläderna är väldigt lätta att ta av. Prova dem och se hur de passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*