Home / Stil / Hur man bär en turtleneck-tunika
Hur man bär en turtleneck-tunika

Hur man bär en turtleneck-tunika

Att bära tunikatopp ger många fördelar. Att till exempel para ihop den med leggings gör att du ser lång och smal ut, och den kan även täcka magfettet när du inte är i den bästa formen. Toady, jag ska prata om tunikan med turtleneck, som ser mysigare och mer unik ut än en typisk tunikatopp. Den kommer oftast i form av en tunikatröja och den ser helt underbar ut. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag samlat några riktigt snygga idéer för tunika med turtleneck-outfit åt dig. Låt oss nu dyka in.

Grå turtleneck tunika med höga svarta lårstövlar

grå turtleneck tunika med svarta overknee boots
källa

Du kommer att se en lista med outfits som ser både snygga och bekväma ut. Låt mig överraska dig lite genom att visa dig en outfit som använder en turtleneck tunika som en super miniklänning. För att forma denna outfit kan du bära den här långärmade grå tröjan som en minitröjaklänning. Kombinera den med svart mocka över knästövlarna för att se superminimal och chic ut.

Vit långärmad blus med grårandig ärmlös tunika med turtleneck


källa

Detta är en unik och iögonfallande outfit som kan ge dig en energikick under din arbetsdag. För att skapa denna look kan du bära en vit knappad blus och ärmlös tunikatröja med grå och orange randig turtleneck. Kombinera dessa plagg med orange byxor med raka ben och svarta spetsiga klackar i läder för att se både roliga och eleganta ut.

Grå ärmlös ribbad tunika med turtleneck och blå jeans med raka ben

Grå ärmlös ribbad tunika med polotröja och blå jeans med raka ben
källa

För att skapa den här snygga och unika affärsdräkten som lutar åt den avslappnade sidan, kan du kombinera en grå, ärmlös tunikatröja med turtleneck med himmelsblå jeans med raka ben. Till skorna kan du bära antingen svarta balettkläder eller vita sneakers för att hålla outfiten enkel och ren.

Grå dubbelslits ärmlös tunikatopp i kombination med blå utsvängda jeans

Grå dubbelslits ärmlös tunikatopp och blå utsvängda jeans
källa

För att skapa denna supermysiga och chica look kan du bära en ljusgrå ärmlös tunikatopp med dubbla slitsar med turtleneck. Kombinera den med blå utsvängda jeans för att få dina ben att se extra långa och smala ut. Du kan gömma ett par svarta balettkläder under dina jeans. Lägg till en brun mockakoppling för att se mer elegant och professionell ut.

Bär en grå tunikatröja som en super miniklänning

bär en grå tunikatröja som en super miniklänning
källa

För att uppnå denna enkla och rena look kan du bära en grå ärmlös ribbad polotröja som en superminitröjaklänning för att visa upp dina långa ben lite. För att få formen på dina ben att se ännu bättre ut kan du bära ett par svart mocka över knästövlarna för att komplettera outfiten med en feminin touch.

Marinblå långärmad tunika med turtleneck med jeans med muddar och orange stövlar

Marinblå långärmad tunika med turtleneck med jeans med muddar och orange stövlar
källa

Här är en vacker, lågmäld outfit som ser naturligt vacker ut och som är perfekt för casual dejting och casual hangouts. För att forma denna outfit kan du bära en marinblå långärmad tunikatopp med turtleneck med blåa muddar skinny jeans. Bär ett par ankelstövlar i orange eller brunt läder för att fullända looken med stil.

Grå figurnära tunikatröja med guldiga skinnbyxor

grå figurnära tunikatröja med gyllene läderbyxor
källa

För att se mer flashig och edgy ut, här är en outfit som du kanske vill prova. För toppen, bär en grå figursydd turtleneck. Kombinera den med sällsynta guldläderbyxor för att se elegant och unik ut. För skor, använd ett par ankelstövlar i grått läder för att komplettera denna outfit med lite mer stil.

Grå tunikatröja med fuskringning och svarta läderleggings

grå tunikatröja med ståkrage och svarta läderleggings
källa

Det här är en ganska minimal outfit som låter dig se snygg ut på ett väldigt naturligt och diskret sätt. För att forma denna outfit kan du bära en ljusgrå långärmad tunikatopp med turtleneck. Bär din med svarta läderleggings och svarta mockaboots för en snygg finish.

Svart ärmlös tunika med turtleneck med gråa skinny jeans

svart ärmlös tunika med turtleneck med gråa skinny jeans
källa

För att skapa denna enkla och coola look som du kan bära för att träffa vänner och på jobbet, kan du para en ärmlös tunikatopp med en svart polotröja. Kombinera den med gråa, trasiga och muddar skinny jeans. Bär ett par stövlar i svart läder med öppen tå med dina skor för att fullända looken.

Ärmlös ärmlös tröja från Heather Grey med svarta skinnleggings

grå ärmlös grå tröja med svarta läderleggings
källa

För att få ihop den här minimala outfiten som bara använder tre enkla delar för att skapa en stilren look, kan du koppla ihop en grå ärmlös tröja med polokrage med svarta läderleggings. För skor, använd ett par ankelstövlar i svart läder för att fullborda denna rena och coola look.

Lång grå ärmlös tunikatopp med vita vida byxor

Grå långlinje ärmlös tunikatopp och vita byxor med vida ben
källa

Det här är en ganska luftig och attraktiv outfit som du definitivt kan bära på kontoret. För topp bär ärmlös tunika tröja med mellanlång grå polotröja. Kombinera den med vita byxor med vida ben. Lägg till ett par ljusrosa ankelband med öppen tå för en lite feminin touch. Bär en svart läderväska för att se smart och professionell ut.

Grå tunikaklänning över svart polotröja

grå tunikaklänning över svart polotröja
källa

Detta är en mycket intressant idé med tunika på tunika som du kanske vill prova. För att forma denna look kan du bära en svart tunikaklänning med turtleneck med trekvartsärmar och skikta den med en grå tunikatröja för att skapa dessa vackra och snygga lager. Bär ett par svarta spetsiga klackar med en handväska i svart läder för att fullända din look.

Turtleneck tunika och vita byxor med vida ben

Tunikatröja med turtleneck och vita byxor med vida ben
källa

Det här är en avslappnad och uppfriskande business-casual outfit som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden. Bär helt enkelt en ärmlös tunikatopp med en crepe turtleneck och vita vida byxor. Bär ett par svarta klackar med öppen tå för att få dig att se lång och smal ut.

Jag hoppas att du gillade idéerna med turtleneck-tunika som jag just visade dig. Som du kan se ser dessa outfits så luftiga ut och du behöver inte riktigt vara i din bästa form för att dra av dem. Bara prova och njut av ditt nya utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*