Home / Stil / Hur man bär en väst
Hur man bär en väst

Hur man bär en väst

Det finns tillfällen då du känner att det kan vara lite skrymmande att bära en jacka. Istället kanske du vill sätta ihop en snygg och lätt lager outfit. I det här fallet kanske du vill bära västen, även känd som den ärmlösa jackan. Det kommer vanligtvis i form av en långlinjevästjacka. Styling är faktiskt väldigt enkelt. Du kan till exempel helt enkelt bära en yllevästjacka med en vit blus och skinny jeans så får du förmodligen ett riktigt snyggt resultat. För att visa dig fler alternativ vill jag visa dig några riktigt snygga idéer för västjackor som jag har samlat på mig. Låt oss titta på dem nu.

Vit långlinjeväst med svart minikjol och utskurna klackar


källa

För att starta den här listan med fantastiska outfitidéer, här är en affärsoutfit som hjälper dig att se naturlig och chic ut. Till toppen kan du bära en grå sweatshirt och lägga en vit lång väst över den. Kombinera den med en svart minikjol för att se lång och smal ut. Till skorna kan du bära ett par svarta spetsiga klackar i mocka för att fullborda den attraktiva looken.

Svart väst med blå och vit vertikalrandig skjorta och boyfriendjeans

svart väst med blå och vit vertikal randig skjorta och boyfriend jeans
källa

För att uppnå denna snygga och lite pojkaktiga look kan du bära en blå och vit vertikal randig skjorta i slim fit med en svart eller marin väst. Kombinera dessa bitar med illa slitna boyfriend-jeans med en manschett. Bär rosa och vita sneakers för att lägga till en touch av damliknande stil till utseendet.

Vit longline väst med rouge blus och kjol i elfenben

vit långlinjeväst med rouge blus och kjol i elfenben
källa

Det här är en mycket attraktiv rosa look som du kan använda för att se damlik ut och trevlig ut på jobbet. För att forma denna outfit kan du bära en vit eller ljusrosa lång omlottväst över en rouge rosa blus. Kombinera dem med en minikjol i elfenben för att få dina ben att se extra långa och smala ut. För skorna, använd ett par svarta lädersneakers för att se mer ungdomlig och snygg ut.

Ljusgrå väst med ljusblå skjorta och ankelsvarta chinos

ljusgrå väst med ljusblå skjorta och ankelsvarta chinos
källa

Detta är en mycket attraktiv och lättillgänglig outfit som du definitivt kan bära på vardagliga fredagar. Till toppen kan du bära en ljusblå löst sittande skjorta med en ljusgrå väst. Kombinera dem med svarta chinos för denna fantastiska look.

Röd och svart rutig skjorta med lädervästjacka

röd och svart rutig skjorta med läderväst
källa

För att se lite pojkaktig ut, här är en söt outfit som är ganska lätt att ta av sig. Till toppen kan du bära en röd och svart rutig pojkvänsskjorta i flanell och lägga en svart läderväst över den. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Lägg till ett par grå sneakers och en grå stickad mössa för att fullända outfiten på ett stilrent och mysigt sätt.

Svart jacka med lång väst, vit t-shirt och korta läderleggings

svart lång väst med vit t-shirt och korta läderleggings
källa

Här är en mycket elegant och balanserad business casual outfit som också kan betraktas som en borderline semi-formell outfit. Till toppen kan du bära en vit kortärmad t-shirt och en svart väst. Bär den med svarta leggings med muddar i läder och svarta spetsiga klackar för att fullborda denna look.

Blå jeansväst med grå sweatshirt och svart skaterkjol

blå jeansväst med grå sweatshirt och svart skaterkjol
källa

Vill du se lite mer ungdomlig ut på jobbet kan du enkelt göra det med en jeansjacka. Den här gången är det dock en jeansväst som vi tittar på. För att forma denna outfit kan du bära en blå jeansväst över en grå sweatshirt. Kombinera henne med en svart minikjol och silvermetalliska klackar för att se smal och lång ut.

Svart ärmlös jacka med vit långärmad t-shirt och boyfriendjeans med muddar

svart ärmlös jacka med vit långärmad t-shirt och boyfriendjeans med muddar
källa

Det här är en väldigt snygg outfit som har en sofistikerad pojkvänstil. Till toppen kan du bära en vit långärmad t-shirt och lägga en svart väst över den. Para ihop dem med ett par knutna och illa slitna boyfriend-jeans. För skorna, använd ett par svarta stövlar med öppen tå med snörning för att fullborda looken.

Vit Button Down-skjorta och Heather Grey Longline Vest Jacka

vit skjorta med knappar och melerad grå långväst
källa

För att uppnå denna eleganta och chica outfit som också ser väldigt kraftfull ut kan du bära en vit button down skjorta och en lång ärmlös grå ljungjacka överst. För resten av outfiten kan du helt enkelt bära svarta slim fit-jeans med hög midja och ett svart läderbälte. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Blå jeansväst med svarta knähöga gladiatorsandaler

blå jeansväst med svarta knähöga gladiatorsandaler
källa

Låt oss nu titta på en denim på denim outfit som ser väldigt cool ut. En vit ärmlös topp och en blå jeansväst är en bra kombination för att avsluta denna outfit. Kombinera dem med blå mini jeansshorts. För skorna, bär ett par svarta gladiatorsandaler som når till knäna

Midi-lång ärmlös grå ullkappa över svart skinnjacka

grå ärmlös ullkappa i midilängd över svart skinnjacka
källa

Du kan till och med bära en väst över en jacka för en mycket snygg outfit i lager. Du kan till exempel bära en svart bikerjacka i skinn med svarta skinny jeans som kärnan i din outfit. Lägg till ett extra lager genom att bära en grå midiväst över dig. Till skorna kan du bära ett par svarta spetsiga klackar för att se elegant och smal ut.

Vit button down skjorta och camel longline väst

vit button down skjorta och camel longline väst
källa

För att uppnå denna enkla och rena look kan du helt enkelt bära en vit button down-skjorta och en lätt kamelväst. Kombinera dem med svarta beskurna leggings och ett par svarta och vita platåsneakers för att se avslappnade och ungdomliga ut. En handväska i svart läder ger en glamorös touch till din outfit.

Jag hoppas att du gillade idéerna med västoutfiten som jag just utforskade med dig i listan ovan. Försök att lägga till mer variation till din dagliga outfit för att ge dig själv extra energi för din arbetsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*