Home / Stil / Hur man bär en västklänning
Hur man bär en västklänning

Hur man bär en västklänning

För att ha en vacker, elegant och unik klädsel att bära till jobbet är det vanligtvis en mycket bra idé att bära en västklänning som en del av din business casual eller semi-formella outfit. Det är ett väldigt speciellt föremål som bara låter dig se annorlunda ut samtidigt som det ser väldigt naturligt och relativt diskret ut. Det kommer vanligtvis i form av en miniklänning, en knälång klänning och en midiklänning. Styling är förvånansvärt enkelt. Nyckeln är att hålla saker till ett minimum genom att helt enkelt para dem med ett par klackar utan att överanvända jackor och andra föremål. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för västklänningar. Låt oss titta på dem nu.

Vit västklänning med matchande sandaler


källa

Låt mig börja den här listan med fantastiska outfitidéer med en outfit som är enkel, elegant och uppfriskande. För att forma denna outfit som du definitivt kan bära till jobbet, kan du bära en vit dubbelknäppt västklänning. Kom ihåg att nyckeln är att hålla outfiten enkel. Så om du kombinerar klänningen med vita sandaler eller vita höga klackar är detta en perfekt outfit.

Blå och vit leopardmönstrad västklänning med svart läderklack

blå och vit leopardmönstrad västklänning med svarta läderklackar
källa

Låt oss nu titta på en unik outfit som du kanske vill bära till ett företagsevent för att se elegant och sofistikerad ut. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en blå och vit miniklänning med en svart kragväst och leopardtryck. Kombinera den med ett par klackar med ankelband i svart läder för att se elegant och vacker ut.

Svart västklänning med matchande minishorts

svart västklänning med matchande minishorts
källa

För dig som är lite tveksam till att bära en västklänning eller vill se mindre sexig ut av någon anledning, överväg att para din minivästklänning med minishorts. I det här fallet är en svart minivästklänning ihopkopplad med svarta flytande minishorts. Kombinera dem med svarta klackar för att fullända looken.

Svart och vit randig knälång västklänning med skärp och filthatt

svartvitrandig knälång västklänning med skärp och filthatt
källa

För att forma denna konstnärliga och eleganta look kan du bära en mycket speciell svart och vit vertikal randig bältesklänning med knälång västklänning. Du kan kombinera den med en svart spetsskjorta och en svart minikjol. Bär en svart fedora med svarta balettkläder för en konstnärlig finish.

Svart ärmlös lång väst med fransar och jeansshorts

svart ärmlös lång väst med fransar och minishorts i jeans
källa

Här, för att uppnå denna snygga och avslappnade lagerdräkt, bärs minivästklänningen som en långlinjeväst. I detalj bärs den svarta klänningen med fransad miniväst över ett vitt linne i spets och blåa jeansshorts med hög midja. Du kan till och med para dem med vita sneakers för att se mer ungdomliga och uppfriskande ut.

Knälång västklänning med svart sidenkrage och midja

svart sidenkrage, rundad, knälång västklänning
källa

För att få denna attraktiva semi-formella outfit som är perfekt för cocktailpartyn och semi-formella företagsevent, kan du bära en svart knälång klänning med en rundad väst och en satinsvart krage. Bär svarta ballerinaskor med dina skor för att hålla denna outfit enkel och elegant.

Svart Fit & Flare Minivästklänning med korta stövlar i läder med öppen tå

Utsvängd miniklänning med svart passform med korta läderstövlar med öppen tå
källa

För att få den enkla och eleganta outfiten som låter dig se lite kraftfull men ändå naturlig ut på ett cocktailparty eller företagsevent, kan du bära en svart lätt utsvängd miniklänning och koppla ihop den med en svart läderclutch. För skorna, använd ett par korta läderstövlar med öppen tå för att fullborda looken.

Svart överkroppsklänning med rynkad midja och randig button down skjorta

svart miniklänning med rynkad midja och randig skjorta med knappar
källa

Detta är ett mycket intressant sätt att se smal och elegant ut. För att göra detta måste du bära en svart dubbelknäppt miniklänning med ruchad midja. Bär en svart och vit randig knapp och svart fluga under västklänningen. Bär svarta balettkläder för att fullborda den eleganta looken.

Senapsgul dubbelknäppt miniklänning med svarta klackar

Senapsgul dubbelknäppt miniklänning med svarta klackar
källa

Det finns knappast ett bättre sätt att se gladare ut än att bära något gult. Du kan till exempel bära en senapsgul dubbelknäppt miniklänning som är mycket lättare att dra av än en citrongul klänning. En liten svart axelväska och svarta ballerinor passar perfekt till denna outfit.

Svart midja miniklänning med balettklack

svart miniklänning med rynkad midja och balett
källa

För att få den här minimala och attraktiva outfiten som du kan bära till både jobbet och semi-formella evenemang, kan du helt enkelt ta på dig en svart miniklänning med rynkad midja. Kombinera den med ett par balettkläder i svart mocka för att hålla det minimala temat konsekvent. Om du behöver en plånbok är det en bra idé att ta med dig en svart läderhandväska.

Svart miniklänning med V-ringad klack med öppen tå med ankelband

svart miniklänning med V-ringning och öppna klackar med ankelband
källa

Detta är en annan mycket minimal outfit som är supermångsidig. Den kan användas för evenemang som sträcker sig från semi-formella till formella. För att uppnå denna look kan du helt enkelt ta på dig en ärmlös miniklänning. Kombinera den med en svart ankelrem med klackar med öppen tå för att se elegant och sofistikerad ut.

Svart V-ringad ärmlös kavajklänning och vita miniboots

svart V-ringad ärmlös kavajklänning och vita miniboots
källa

För att skapa en lågmäld sexig cocktailparty-outfit kan du bära en svart miniklänning utan att bära ett livstycke under västen för att förvandla klänningen till en klänning med V-ringning. Till skorna, för att göra denna outfit mer unik och iögonfallande, kan du bära ett par vita mini-klackstövlar i läder.

Blekrosa midi utsvängd västklänning med midja

ljusrosa midi utsvängd väst med rynkad midja
källa

Detta är en sällsynt och vacker midivästklänning. I detalj är det en ljusrosa dubbelknäppt midiklänning med rynkad midja. För att se bra ut kan du kombinera den med en svart handväska och svarta balettkläder för att fullborda looken.

Jag hoppas att du gillade idéerna med västklänningar som jag just delade med dig. Prova det och du kommer att bli förvånad över hur det ger dig en unik och stilren look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*